Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 246.
-
RE:
Μήνυμα[/quote]Πέρασε τις την τελευταία MM Global beta rom 6.11.10 για μένα είναι άψογη.[/quote] Χρειάζεται TWRP γι αυτό ή απλά απ την αναβάθμιση;;; γιατί δεν έχει TWRP και είναι μακριά τώρα για να της το περάσω... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@johnkeppas Από twrp κάνε τα γνωστά Wipes, έκανε καθαρή εγκατάσταση ?? προτείνεται από beta1 σε beta2 αν δεν έγινε, να γίνει καθαρή εγκατάσταση.” Φοράει global, οχι δική μας και δεν έχει TWRP... Με το που πήρε το κιν έβαλε global και έκανε factory reset... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει το redmi 3 pro μια φίλη με την τελευταία global beta(7.1.5). Όταν το βάζει για φόρτιση το κινητό κολλάει απίστευτα πολύ στα όρια του αχρησιμοποιητου... Όταν το βγάζει όλα κομπλέ... Μέχρι τώρα το φόρτιζε μόνο με το δικό του φορτιστή, μετά από παρότρυνση μου δοκίμασε και άλλον μπας και έφταιγε αυτό, αλλά πάλι τα ίδια... Έχει κανείς καμιά ιδέα τι φταίει γι αυτό;;; σημειωτέον ότι το πρόβλημα υπήρχε και με την Ρομ της προηγούμενης βδομάδας... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα κάμερας
ΜήνυμαΠαιδι'α της κοπέλας μου το redmi pro με την τελευταία δική μας dev έχει το ίδιο πρόβλημα, το είχε και με την 12.15 που φορούσε πριν...Δεν υπάρχει κάποια λύση;;;
-
Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά... Κατά λάθος έκανα αναβάθμιση το super SU από το playstore. Τώρα τι κάνω;;; Αν φλασαρω από TWRP αυτό που προτεινετε πιο πάνω στο αρχικό ποστ θα είμαι οκ;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά όποιος δεν θέλει bugs μπορεί να κατεβάζει μια stable. Όταν κατεβάζεις την beta κάθε βδομάδα εξ ορισμού είσαι tester άρα μην διαμαρτυρεστε. Εγώ έχω την 7 χωρίς πρόβλημα στο μι5 εδώ και μια βδομάδα και είναι μια χαρά το κινητό. Πιστεύω ότι την έδωσαν χωρίς κάποια χαρακτηριστικά του καινούργιου λογισμικού από τώρα ούτως ώστε όταν το δέσουν με την miui 9 το βασικό λογισμικό να έχει φτάσει σε άριστο επίπεδο σταθερότητας. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κι εμένα το ίδιο μήνυμα μου βγάζει τώρα που μπήκα για να ξεκλειδώσω το redmi pro που πήρα για την αδερφή μου... Αλλά υπέθεσα ότι είναι το μήνυμα που σου ρχεται όταν ακόμα δεν έχεις δικαιωματα(δεν μου έχει έρθει ακόμα το μηνυμα)... Σημείωση, πάω να το ξεκλειδώσω με τον δικό μου λογαριασμό... Επηρεάζει αυτό σε τίποτα;;;