Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 221.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από PetranEVO: “Ακόμα στο mi logo έχει κολλήσει ότι φορτώνει ... Τι να κάνω; Εδιτ : Άκυρο άνοιξε μετά από ώρα μόλις έβαλα το χέρι μου στο Home,τώρα έβγαλε όλο το αρχικό wizard και κολλάει στο mi cloud register που δεν θέλω να το κάνω προς στιγμή και θέλω παράβλεψη. ” Είναι γνωστό πρόβλημα που συμβαίνει τώρα τελευταία σε όλες τις γλώσσες εκτός από Αγγλικά και Κινέζικα. Γύρνα το κινητό στην Αγγλική γλώσσα να ολοκληρώσεις το αρχικό setup και μετά γύρνα στα Ελληνικά …
-
Ακόμα στο mi logo έχει κολλήσει ότι φορτώνει ... Τι να κάνω; Εδιτ : Άκυρο άνοιξε μετά από ώρα μόλις έβαλα το χέρι μου στο Home,τώρα έβγαλε όλο το αρχικό wizard και κολλάει στο mi cloud register που δεν θέλω να το κάνω προς στιγμή και θέλω παράβλεψη.
-
Παράθεση από Bodai: “Βάλε την 7.1.1 στην συσκευή (αν δεν ειναι ήδη) και κάνε απο το TWRP Factory Reset και άμεσα φλασάρισμα της 7.1.1 απο πάνω.. ” Τίποτα πάλι,τώρα δοκίμασα μπήκα στο recovery έκανα full wipe τα πάντα. Πέρασα μέσω Usb mount μέσα στο recovery το Image έτοιμο clear. Και τώρα πάτησα άμεσως μέσα από το twrp install > from και το αρχείο ,και τώρα ξεκίνησε . Installing 1 of 1 Updateing parition details... done full selinux support is present mtp enabled e: unbale to find storage partit…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από PetranEVO: “Μετά κατάλαβα ότι ήταν ήδη έτοιμη οπότε πέρασα το rom 7.1.1 και μέσω του Updater περάστηκε,αλλά από την ώρα που έχει ανοίξει όλη την ώρα βγάζει android.process bug report και συνέχεια κολλάει τι παίζει; ” Κανε Factory Reset και θα στρωσει.. ” το έκανα τίποτα.
-
Παιδιά πρόβλημα μεγάλο,και δεν ξέρω τι φταίει. Παρέλαβα σήμερα από vickmall πάω να κάνω flash και έβγαλε αυτό 0x80070002 execute flash _all bat Προσπαθώ να περάσω με miui + fastboot κτλ. ROM έχει την MIUI 7 by Xiaomi .gr GTV 5.12.17 Μετά κατάλαβα ότι ήταν ήδη έτοιμη οπότε πέρασα το rom 7.1.1 και μέσω του Updater περάστηκε,αλλά από την ώρα που έχει ανοίξει όλη την ώρα βγάζει android.process bug report και συνέχεια κολλάει τι παίζει;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από PetranEVO: “Πως μπορώ να περάσω την stable version 7.1 ; Πιο είναι το λινκ; Και αν υπάρχει ένας οδηγός ; γιατί δεν το βρίσκω .Ευχαριστώ! ” Μάλλον δεν έψαξες αρκετα, είναι απο τα δημοφιλη Θέματα. Ορίστε τα πάντα όσον αφορά την συσκευή => XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone ” επίσης βρήκα στις συσκευές το xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.1.1.0.zip και εδώ στην αρχική σελίδα αυτού του θέματος δείχνει μόνο την 7.0.8 Οπότε να συνεχίσω τη…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από PetranEVO: “Πως μπορώ να περάσω την stable version 7.1 ; Πιο είναι το λινκ; Και αν υπάρχει ένας οδηγός ; γιατί δεν το βρίσκω .Ευχαριστώ! ” Μάλλον δεν έψαξες αρκετα, είναι απο τα δημοφιλη Θέματα. Ορίστε τα πάντα όσον αφορά την συσκευή => XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone ” ακόμα προσπαθώ να συνηθίσω λίγο την ιστοσελίδα . Άρα πρώτα mi flash Και μετά recovery ? Γιατί είδα στην αρχή το miui 7 + twrp και λέω μήπως κάτι δεν χρειάζεται να κάνω.
-
από εβδομάδα με το καλό παραλαμβάνω από vickmall το RedMi NOTE 2 FDD. Πως μπορώ να περάσω την stable version 7.1 ; Πιο είναι το λινκ; Και αν υπάρχει ένας οδηγός ; γιατί δεν το βρίσκω .Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από SOGOKOU: “Παράθεση από PetranEVO: “όπως και να έχει και εγώ είχα την ίδια εμπειρία σε άλλα κινητά στο θέμα ζελατίνας και ήμουν πολύ άνετος, απλά το συγκεκριμένο με το nillkin πιστεύω θα δουλέψει τέλεια με το slim blade, ώστε να έχω την μέγιστη προστασία, θα βάλω και στην κάμερα μπρος - πίσω το μικρό ζελατινάκι + 3,5mm rubber και θα το έχω προστατευμένο από παντού ,και τα 3 έτσι θα γίνουν ” PetranEVO στην μπροστα την καμερα δεν χρειαζεται να βαλεις τιποτα....γιατι θα στο καλυπτει το …
-
όπως και να έχει και εγώ είχα την ίδια εμπειρία σε άλλα κινητά στο θέμα ζελατίνας και ήμουν πολύ άνετος, απλά το συγκεκριμένο με το nillkin πιστεύω θα δουλέψει τέλεια με το slim blade, ώστε να έχω την μέγιστη προστασία, θα βάλω και στην κάμερα μπρος - πίσω το μικρό ζελατινάκι + 3,5mm rubber και θα το έχω προστατευμένο από παντού ,και τα 3 έτσι θα γίνουν
-
Παράθεση από mankap: “Παράθεση από SOGOKOU: “Παράθεση από PetranEVO: “μετά απο υπόδειξη μέλους ήρθα στο κατάλληλο νήμα. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό ,μελλοντικά : 1. Nillkin 9H tempered glass Screen Protector For Xiaomi Hongmi NOTE2 Redmi Note 2 | eBay Έχει όλα τα εργαλειακιά μέσα για καθάρισμα σκόνης κτλ. ” Φιλε μου επειδη την ειχα την θηκη αυτη πριν δωσω το κινητο....σου λεω οτι δεν προκειται να παθει τιποτα !!Οταν την παραλαβεις και την δεις απο κοντα πες μου εντυπωσεις!!Το κινητο το βγαζεις απο…
-
Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από PetranEVO: “μετά απο υπόδειξη μέλους ήρθα στο κατάλληλο νήμα. Πήρα μια πλαστική εξτρά θήκη, των 2~ €, από eBay άσχετα με αυτή που θα μου στείλει το vickmall , με είπαν ότι θα βάλουν δικό τους tempered glass δωρέαν . Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό ,μελλοντικά : 1. Nillkin 9H tempered glass Screen Protector For Xiaomi Hongmi NOTE2 Redmi Note 2 | eBay Έχει όλα τα εργαλειακιά μέσα για καθάρισμα σκόνης κτλ. 2. Slim Blade Shockproof Matte Protection Back Case Cover For…
-
Παράθεση από SOGOKOU: “Παράθεση από PetranEVO: “μετά απο υπόδειξη μέλους ήρθα στο κατάλληλο νήμα. Πήρα μια πλαστική εξτρά θήκη, των 2~ €, από eBay άσχετα με αυτή που θα μου στείλει το vickmall , με είπαν ότι θα βάλουν δικό τους tempered glass δωρέαν . Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό ,μελλοντικά : 1. Nillkin 9H tempered glass Screen Protector For Xiaomi Hongmi NOTE2 Redmi Note 2 | eBay Έχει όλα τα εργαλειακιά μέσα για καθάρισμα σκόνης κτλ. 2. Slim Blade Shockproof Matte Protection Back Case Cover For X…
-
μετά απο υπόδειξη μέλους ήρθα στο κατάλληλο νήμα. Πήρα μια πλαστική εξτρά θήκη, των 2~ €, από eBay άσχετα με αυτή που θα μου στείλει το vickmall , με είπαν ότι θα βάλουν δικό τους tempered glass δωρέαν . Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό ,μελλοντικά : 1. Nillkin 9H tempered glass Screen Protector For Xiaomi Hongmi NOTE2 Redmi Note 2 | eBay Έχει όλα τα εργαλειακιά μέσα για καθάρισμα σκόνης κτλ. 2. Slim Blade Shockproof Matte Protection Back Case Cover For Xiaomi Redmi Note2 | eBay Πιστεύω να με προστάτεψ…
-
εγώ έχω ερώτηση όταν με το καλό παραλάβω τα κινητά επειδή και τα 3 θα τα γυρίσω σε Ελληνική Stable ROM, ποια από τις 3 είναι γιατί στην αρχή διαβάζω διάφορα ονόματα και δεν μπορώ να αναγνωρίσω πιο είναι τι. Εγω παρήγγειλα το : Original XIAOMI Redmi Note 2 Smartphone FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core 2.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 3060mAh ...versteckter Inhalt... Η σωστή από όλες αυτές stable rom πια είναι; Ευχαριστώ
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από PetranEVO: “Το διάβασα,ευχαριστώ αλλά βλέπω ότι και το TD θα μπορεί να κάνει την δουλειά αφού θα βάλω την Ελληνική ROM. Τι φάση; Δεν με χαλάει να πάρω και το απλό αντί για το FDD-LTE.Αν είναι να έχω 4G. ” Για 2 ευρώ πάρε το FDD ” άκυρο έγιναν 5€ ,δεν έβλεπα χρώματα για αυτό. ΠΦ! Οπότε και το FD θα κάνει την δουλειά μόλις βάλω την Ελληνική ROM με το 4G από cosmote και vodafone ?