Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 233.
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
λοιπον μετα απο αρκετές ώρες προσπαθειών κατάλαβα ότι δεν έχει σωτηρία. Με calibrate kai repair από τις εφαρμογές που μου είχες είχε μία βελτίωση αλλά ακόμα θέλει πολύ δουλειά για να έχει μελλον. 10 λεπτά χρήση Wi-Fi και ανοιχτή οθόνη και είδη από 100% πήγε στο 86%. Ήταν όντως καινούργια η μπαταρία τελικά ή μουφα ?? Θα δοκιμασω το σαββατοκύριακο την παλιά πάλι.θα κάνω calibrate και repair με τις ίδιες εφαρμογές. Τουλάχιστον αυτή άντεχε στο 1% για 1-2 ώρες με ανοιχτό Wi-Fi και να μιλάω ταυτοχρονα…
-
καλημερα, μετά από αρκετό καιρό αλλα να τη μπαταρία του κινητουγιατι τελείωνε πολύ γρήγορα η άλλη σύμφωνα με την ένδειξη του κινητού. Το θέμα όμως παρέμεινε και στην καινούργια μπαταρία αφού μόλις πριν λίγο το έβαλα στη φωρτηση και από 59% σε λιγότερο από 10 λεπτά έφτασε στο 100%. Δε το νομίζω φυσιολογικό αυτό. Δεν ξέρω αν το επηρέασε το calibrate που έκανα χθες μέσω εφαρμογης, διότι χθες από το 83% και μετά μου έδειχνε ότι γέμισε η μπαταρία και το power bank σταματούσε να φορτίζει, ενώ σε άλλο …
-
Xiaomi Semi-open Acoustic Structure Mi Headphones with 50mm Large Beryllium Diaphragm Speakers καλή επιτυχία σε όλους
-
ψηφισα ως panokato
-
Πρόβλημα με το Theme Store
ΜήνυμαΚαθώς σκάλιζαν το κινητό είπα να αλλάξω θέματακι αλά συνάντησα ένα πρόβλημα καθώς μου φορτωναι μόνο την αρχική σελίδα της εφαρμογης. Σε οποία κατηγορία και αν πήγα μου έλεγε αδυναμία φόρτωσης λιστας επειτα πήγα στο μείγμα και τα εψαξα ένα ένα και μου έλεγε ακριβώς το ίδιο ενώ προηγούμενος και έπειτα από τη διαπίστωση πήγα ξανά στην αρχική και τα φορτωναι όλα και μάλλιστα κατέβαζε και θέματα... Αυτό να υποθέσω θεωρείται bug ή εγώ εζω πρόβλημα μόνο ??
-
Παράθεση από tarnanas: “Καλημέρα σε όλους Xiaomi Redmi Note 4G (Snapdragon edition) μέχρι στιγμής όλα καλά από μπαταρία με έχει ευχαριστήσει πάρα πολύ δεν το περίμενα πάντα με νορμάλ χρήση μέχρι και τώρα το έβαλα στη φόρτιση έτσι μόνο στο Facebook έχω ένα θέμα όταν μπαίνω στα μηνύματα και πατάω πάνω σε ένα μήνυμα δεν μου ανοίγει το Messenger και πρέπει να πηγαίνω να τι ανοίγω εγώ αυτό από εδώ και γενικά όταν έχω κλειστές τις εφαρμογές Facebook. Messenger. Viper δεν μου έρχονται η ειδοποιήσεις!!!…
-
χαχαχα ειμαι σιγουρος οτι λαθος το φορουμ απλως ειναι σχετικο το φορουμ και σιγουρα καποιος απ ολουσ εδω μεσα εχει συναντησει καποιο παρομοιο προβηλμα με αλλη συσκευη...για ενα παραξενο λογο ομως σταματησε να εμφανιζει προβληματα αφου του εβαλα ενα TWRP RECOVERY και εκανα backup....με αυτα μονο εφτιαξε.
-
ευτυχως το βρηκα, δεν ειχα επιλεξει μια επιλογη στις ρυθμισεις....
-
μπορει κανενασ να αλλαξει τα δικαιωματα απο τις εφαρμογες του στην εκδοση 5.7.2 ????? σε 2 συσκευεσ redmi note 3g εχω το ιδιο προβλημα...
-
πηρε η κοπελα μου ατυο το κινητο και εχει αρχισει και τις κανει reboot με το παραμικρο... εγω απο το προηγουμενο μου κινητο ξερω οτι αυτο φτιαχνοταν με αλλαγη rom. στο κινητο αυτο ομως υπαρχουν 2 version, advanced 3gb ram και basic 2gb ram, για το advanced εχω βρει καποιες rom αυτο ομως που με προβληματιζει ειναι οτι για το basic που εχει και ο πατερας μου υπαρχουν δυο ειδη rom η basic και η basic- wcdma.εγω του ειχα πει να βαλει την δευτερη και δουλευει μια χαρα αλλα δεν πιανει σχεδον ποτε 4G. …
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμααυτη τη στιγμη δεν εχω φωτο αλλα γιατι το κινιτο μου το redmi note 3g enhanced version κιολας εχει πεσει πολυ μετα τη v6 ?? δε εχω δει αν το εχει κανει και καποιοσ αλλος ως παραπανο αλλα εγω εχω μια μείωση 3000 πόντων στο antutu.