Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 349.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλησπέρα παιδια... Εχω στα χερια μου ενα παραξενο Redmi 3 στο οποιο προσπαθω εδω και μερες να κανω unlock bootloader , η να περασω αλλη rom πανω χωρις αποτελεσμα. Και οταν λεω παραξενο Redmi 3 εννοω : 1. Μου βγάζει οτι ειναι root ( Root checker) 2. Εχει πανω εγκαταστημενη την china stable rom. Οταν ανοιγω το updater για να περασω την developer rom μου γραφει κατι κινεζικα και με πεταει εξω χωρις να μπορω να μπω στο updater. 3. Δοκιμασα με βαση τον οδηγο που υπαρχει στο φορουμ με το unlock bootl…
-
Σε Mi Note την περασα απο χθες το βραδυ....ολα μια χαρα μεχρι τωρα....ευχαριστουμε ξανα παιδια....
-
Περασα ξανα την νέα ρομ και ειναι ολε κομπλέ τώρα παιδια..... Πολυ καλη δουλειά... ΜΠΡΆΒΟ για ακόμα μια φορά.... Το αλλο κόλλημα που εχω είναι με τα Windows 10....δεν μπορώ να ενωσω το τηλέφωνο στο λαπτοπ..... Εχω κάνει τους οδηγούς οπως τους βρηκα στο φόρουμ εδω και τίποτα ακόμα Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Perarg από εδώ και υστερα εφόσον δεν πας σε Stable απλά θα αντιγράφεις την rom στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του Mi5 και θα την φλασάρεις κανονικά χωρίς τίποτα άλλο. Οσον αφορά την 6.7.11 αστην καλυτερα..” Γιατί οχι? Υπάρχουν προβλήματα? Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
-
Ευχαριστούμε παιδια.... Αψογοι όπως πάντα.... Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
-
Καλησπερα παιδια....την περασα και εγω τωρα στο Mi Note και με το που εκκινα το τηλ μου βγαζει συνεχεια Unfortunately,Find device has stopped. Παταω cancel αλλα μου το βγαζει αμεσως ξανα. Να πω οτι ενω την εκανα εγκατασταση κανονικα απο TWRP ξαφνικα απο μονο του το τηλ εκανε επανεκκινηση και αφου φορτωσε τα gapps μπηκε στην αρχικη οθονη. Ενω θυμαμαι μετα το TWRP διαλεγες εσυ να κανεις επανεκκινηση. Θα την ξαναπερασω και βλεπουμε.... Πηγα να την ξαναπερασω με χιλια δυο ζορια αλλα δεν υπηρχε στο τ…