Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 349.

• Global ROM Mi 8

ikleos - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παιδιά έχει βάλει κανείς την τελευταία beta από εδώ? Που μας ήρθε με email Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Παράθεση από sakis112: “Εχει βγει global stable??? Είναι αρχείο .zip,,,, H ,,, tgz. Έχω κλειδωμένο bootloader. Περνάει με mi flash? ( σε μένα δεν γίνεται). ” Εμένα μου την εκανε απο μονο του update το κινητο.

• Παράθεση από sakis112: “MIUI ROM for Xiaomi Mi 8/SE - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Βγήκε global??? ” Παράθεση από sakis112: “MIUI ROM for Xiaomi Mi 8/SE - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Βγήκε global???? ” Αυτή την ρομ εχω και εγω....2 προβληματακια βρηκα....1) το gps δεν δουλευει οταν κανεις πλοηγηση 2) οταν κανεις επανεκινηση την συσκευη δεν ανοιγει. Πρεπει να την ανοιξεις εσυ χειροκινητα.

• RE:

ikleos - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Αααααα.... Νόμιζα ότι στην έστειλαν με ταχυδρομείο... Μάλλον το link ζητάει ο φίλος μας. @spideman3...” Μπήκα στον mi λογαριασμό μου απο τον υπολογιστή. Στο security κατω σου γράφει για authenticator. Εκεί σου δίνει το λινκ για να το κατεβάσεις Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE: Global ROM Mi 8

ikleos - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Από που την κατέβασες. Γιατί πέφτει αρκετό brick στο Mi 8. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την εχω κατεβασει από το Internet. Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

ikleos - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από ikleos: “επρεπε να κατεβασω την εφαρμογη Authenticator και μεσα απο αυτην να συνδεθω για να μου δωσει αριθμο η xiaomi...σου δινει ενα 6 ψηφιο καθε 10 δευτερα... ” Δώσε σε παρακαλώ λεπτομέρειες και screenshot της εφαρμογής να την ξέρουμε και αχρείαστη να είναι.” Αυτή η εφαρμογή είναι.. Σου δίνει στα δεξιά ενα κωδικό ασφαλείας καθε 10-15 δευτεραcd0185be125624293ba25361fafcca0d.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Τελικα το βρηκα παιδια...επρεπε να κατεβασω την εφαρμογη Authenticator και μεσα απο αυτην να συνδεθω για να μου δωσει αριθμο η xiaomi...σου δινει ενα 6 ψηφιο καθε 10 δευτερα...

• Xiaomi Mi 8 & Mi account problems.

ikleos - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Τελικα το βρηκα παιδια...επρεπε να κατεβασω την εφαρμογη Authenticator και μεσα απο αυτην να συνδεθω για να μου δωσει αριθμο η xiaomi...σου δινει ενα 6 ψηφιο καθε 10 δευτερα...

• οχι απο Κυπρο ειμαι φιλε

• Καλησπερα και απο εμενα παιδια...επισημα κατοχος του Μι 8 6/256... Είχε κανενας θεμα με το mi account? Εμένα δεν με αφηνει να ενωθω με το Mi Account μου. Βαζω κανονικα τα στοιχεια μου και με περνει στην εικονα που βλεπετε πιο κατω χωρις να μου δειχνει τον κωδικο και χωρις να μου ερχεται κατι σε κινητο η μαιλ

ikleos - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

ολα τα εχω ελεγξει συνεχομενα...τιποτα δεν ερχεται

ikleos - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Εχω δοκιμασει και με cmd και μου βγάζει οτι ειναι unlock. Μπορω να βαλω TWRP και να περασω αλλη ρομ πανω?

ikleos - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια...μολις έχω παραλαβει το Μι 8 6/256 και εχω μερικα θεματακια με αυτο. Αρχικα φερει την MIUI Global 9.5 Stable (9.5.13.0) Μου ήρθε με ελληνικά και εγκατεστημενο το playstore kai google apps. Επισης μου γράφει οτι ειναι unlock. Εχω 2 θεματακια ομως, το πρώτο ενω εχω περασει κανονικα το account μου στο playstore, οτι παω να κατεβάσω μένει στο Download pending... Το δευτερο ειναι οτι δεν με αφηνει να ενωθω με το Mi Account μου. Βαζω κανονικα τα στοιχεια μου και με περνει στην εικονα…

• Καλή επιτυχία σε όλους !!!!!!

• Καλησπερα παιδια...σε Mix 2 περναει κανονικα , στο τελος που μου βγαζει για reboot παταω do not install( TWRP) κανει επανεκκινηση μπαινοντας ξανα σε TWRP

• RE:

ikleos - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από ikleos: “Καλημερα και απο εμενα παιδια...εχω στα χερια μου ενα Μi Note 3 το οποιο είχε κινεζικη ρομ πανω αλλα ηταν unlock. Eτρεξα και το tool και μου λεει οτι ειναι unlock και δεν χρειαζεται να κανω ξανα την διαδικασια. Περασα το Τwrp απο το σχετικο θεμα (TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI ) και δοκιμασα και περασα και το twrp οπως το εχει μεσα στην ρομ. Και τις 2 φορες εχω το προβλημα οτι μπαινει σε twrp αλλα οτι και να πατησω δεν λειτουργει...λες και μενει παγ…

• @amavroudis Τελικα μετα απο 2-3 επανεκκινησεις δουλεψε η οθονη του κινητου ( οχι στο twrp) και μπηκα να κανω FR για να το δοκιμασω ξανα. Στο FR εκανε επανεκκινηση και μπηκε απο μονο του στο twrp κανονικα και δουλευε κανονικα....απο εκει περασα με επιτυχια την τελευταια ρομ Ισως τελικα να ηταν bugs της ρομ που ειχε πανω. Ευχαριστω φιλε παντως.

• Καλημερα και απο εμενα παιδια...εχω στα χερια μου ενα Μi Note 3 το οποιο είχε κινεζικη ρομ πανω αλλα ηταν unlock. Eτρεξα και το tool και μου λεει οτι ειναι unlock και δεν χρειαζεται να κανω ξανα την διαδικασια. Περασα το Τwrp απο το σχετικο θεμα (TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI ) και δοκιμασα και περασα και το twrp οπως το εχει μεσα στην ρομ. Και τις 2 φορες εχω το προβλημα οτι μπαινει σε twrp αλλα οτι και να πατησω δεν λειτουργει...λες και μενει παγωμενη η εικονα εκει. Καμια λυση παιδια?

• RE:

ikleos - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Σε @ikleos Μήπως έχεις αλλάξει θέμα και δε σου έρχονται? Παράθεση από ikleos: “Παράθεση από alvin1983: “Για βάλε το default θέμα του κινητού και δοκίμασε. Επίσης δοκίμασε και αυτό Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 ” Φίλε ειμαι στο default θέμα....και εχω δοκιμάσει τα πάντα σε οτι αναφερετε ο οδηγος , επισης εχω απεγκαταστήσει και εγκαταστησει ξανα την εφαρμογη αλλα παλι τα ιδια εχω ” Σε ποια εφαρμογη αναφερεσαι αν επιτρέπεται??? Μηπως ε…

• Παράθεση από alvin1983: “@ikleos Μήπως έχεις αλλάξει θέμα και δε σου έρχονται? Για βάλε το default θέμα του κινητού και δοκίμασε. Επίσης δοκίμασε και αυτό Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 ” Φίλε ειμαι στο default θέμα....και εχω δοκιμάσει τα πάντα σε οτι αναφερετε ο οδηγος , επισης εχω απεγκαταστήσει και εγκαταστησει ξανα την εφαρμογη αλλα παλι τα ιδια εχω