Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 349.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από popolaros: “Παράθεση από ikleos: “Αυτό είναι εύκολο φίλε... Να έρθει με το καλό και θα σου πούμε τον τρόπο Sent from my MIX 2 using Tapatalk ” ευχαριστω για την απαντηση σου.αν σου ειναι ευκολο πες μου τωρα..κοιταξα καποια βιντεο αλλα αλλος ελεγε με ενα all back files και αλλος με το apk κατευθειαν..” Εγω φίλε κατεβασα από το ίντερνετ το Google Installer V2.apk και το έτρεξα απο εκεί Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΑυτό είναι εύκολο φίλε... Να έρθει με το καλό και θα σου πούμε τον τρόπο Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΓιατι δεν υπαρχει η εφαρμογη email στην ρομ παιδια?
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαι μενα κανονικα μπηκε αργοτερα. Το μονο λαθος που μου βγαζει καποτε ειναι με το mi cloud καποτε μου βγαζει οτι has stopped. Επισης οι εφαρμογες μου χρησιμοποιουσα ( Miui Notes + Miui Mail ) δεν εγκατασταθηκαν. Το Notes το βρηκα και το εγκατεστησα. Το mail δεν το βρισκω. =============== Οκτ 25th 2017, 1:12pm =============== Επισης...τωρα που εγκατεστησα την ρομ...αν κανω format data θα πρεπει να ξαναπερασω την ρομ ή θα ανοιξεί ξανα με την ρομ που εχω τωρα?
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Άργησε... Ίσως λόγω των κόκκινων γραμμάτων που έλαβες. Αρχικά, βάλε το TWRP που έχει μέσα το zip της ROM και ξαναφλάσαρε τη ROM με αυτό. Αν σου βγάλει πάλι κόκκινα γράμματα, ίσως θα χρειαστεί Format Data => Reboot Recovery μέσα από το TWRP. Θα πρέπει τότε να ξαναπεράσεις τη ROM μέσα στο κινητό ή σε κάποια SD γιατί θα χαθεί λόγω του format, και θα την φλασάρεις ξανά. ” Περασα το TWRP που έχει μέσα το zip της ROM και ξαναφλάσαρα τη ROM με αυτό. Και παλι ειχα κοκκιν…
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΕτσι και αλλιως το κινητο αδειο ειναι οποτε θα κανω το format data..δεν χανω και κατι...δηλαδη οπως ειναι τωρα το κανω σε fastboot και κανω ξανα την διαδικασια απο την αρχη. Την ρομ να την περάσω με sideload απο adb?
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
Μήνυμα45 λεπτά και ακομα είναι στο XTRV ARΩΜΑ. Να περιμένω και άλλο ή να το δοκιμάσω ξανα? 412cd28b30aeab98638118258678f17c.jpg Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Ποιό TWRP έβαλες; ” Αυτο που εδωσε ενας φιλος πιο πανω
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαλησπερα και απο εμενα παιδια...μολις παρελαβα και εγω το Μi Mix 2 με την stable 8.5.7.0 . Δοκίμασα απο το unlock για να ξεκλειδωσω το κινητο και παει μεχρι το 99% και μετα μου βγαζει οτι πρεπει να κανω add το account μου στο Mi unlock status. Και εδω αρχιζουν τα προβληματα . Στο Μi unlock status οταν παταω για να προσθεσω το account μου , μου πεταει ενα error 1008 και κατι κινεζικα ...Απο οτι εχω κοιταξει οι πιο πολλοι απλα μπαινουν σε ενα VPN προγραμα και συνδεονται με Κινα μεσω Vpn και προχω…
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΜίλησα με ενα φίλο που παράγγειλε κινητό (204 ευρώ) με DHL(HK) + 5 euro και πλήρωσε στην DHL 23 ευρώ φόρο Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΕμένα δεν μου βγάζει αυτη την επιλογή... Όταν πάω για αποστολή μου βγάζει μόνο τις επιλογές που δείχνει στην φώτο. Διάλεξα το DHL(EU) και το παραγγείλα. Θα έχει φόρο αυτή η επιλογή? Κάπου διάβασα για Ελλάδα χωρίς φόρο διαλέγεις το DPD-UK, αλλά ούτε αυτή την επιλογή την βρίσκω.(Κύπρο είμαι εγώ) d2284358aae544cf561dd53a53227c31.jpg7e01cad4a3a2ac26a909b1220266ce41.jpg Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk ef019071bdee1eea6700890f8350f784.jpg
-
RE: Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggostrik: “487 € λάθος έκανα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έξοδα αποστολής το DHL(EU) έρχεται χωρίς φόρο? Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggostrik: “Παράθεση από ikleos: “Καλημέρα παιδιά , εσείς που έχετε στα χέρια σας το mi mix 2 , τι λέτε....αξίζει τον κόπο? Απο μπαταρία και καμερα? Είμαι κατοχος του Mi Note 2 και μου δίνεται η ευκερία να πάω σε αλλο μοντέλο....απο οτι είδα το Mi note 3 δεν με ενθουσίασε και τόσο. ” Καλημέρα φίλε μου! Το περιμένω να έρθει οπότε βλέπουμε!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Απο που το παράγγειλες φίλε? Το βρίσκω στα 550 το 256GB....Προσφορα απο Gearbest
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά , εσείς που έχετε στα χέρια σας το mi mix 2 , τι λέτε....αξίζει τον κόπο? Απο μπαταρία και καμερα? Είμαι κατοχος του Mi Note 2 και μου δίνεται η ευκερία να πάω σε αλλο μοντέλο....απο οτι είδα το Mi note 3 δεν με ενθουσίασε και τόσο.
-
Την εχω περάσει απο πάνω και ολα μια χαρα μεχρι τωρα..... Οπως πρόσεξα δεν ειναι όλα τα νεα κολπα της 9 εγκατεστημενα σωστα? Λογικα update με update θα προσθετονται και αλλα? Ενα μεγάλο μπραβο ξανα σε ολα τα παιδια για την εξερετικη δουλεια που μας χαριζουν.
-
Παράθεση από fog: “Περνάει από πάνω. Από εδώ: [XTRV-7.8.24 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 25/8 20:20) Μπορείτε να την κάνετε Flash πάνω από την ποιο πρόσφατη απλή XTRV ή ARΩMA ROM κάνονας μόνο Wipes τις Cache από το TWRP Recovery. Σε περιπτώσεις που θα δείτε προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της συσκευής μετά το Update, θα πρέπει να κάνετε Factoty Reset, και Flash πάλι την MIUI 9 ROM. ” Θα την δοκιμάσω ξανά. Την έχω κατεβάσει πάνω απο 3 φορε…
-
Καλημέρα παιδια....πανω στο Mi Note 2 εχω την ΑRΩΜΑ 7.7.20 . Την περνάω απο πάνω? Η χρειάζεται FR πρώτα?
-
Καλησπερα παιδια...μια ερώτηση και ενα προβληματακι που προσεξα... Το προβληματακι που προσεξα ειναι οτι καποιες φορες χανεται το σημα του data και μονο με επανεκκινηση επανερχεται...ετυχε σε κανεναν αυτο? Και η ερώτηση...αν ξαναπερασω την ρομ απο πανω απλα για να περασω το Nova launcher να το δοκιμάσω. Θα υπάρχει κανενα πρόβλημα? Γιατι εχω πανω το launcher της MIUI.
-
Περάστηκε σε Mi Note 2 απο εχθές , όλα καλά μεχρι στιγμής.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “To Zip όπως αναφέρει και το Screenshot που μας έδωσες είναι κατεστραμμένο και θα πρέπει να το ξανακατεβάσεις. ” Είμαι σε αυτή την διαδικασία τώρα απλά είπα μεχρι να κατεβει ξανα να ρωτησω μηπως το ειναι κατι αλλο