Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 168.
-
Εμενα μεχρι στιγμης ολα τελεια σε αυτη την ρομ!0 bugs,μπαταρια πολυ καλη και θεματα οπως αναφερουν τα παιδια εδω με το wifi,που ειχα παλιοτερα τωρα εχουν στρωσει!Με βλεπω να μενω εδω μεχρι να παρω το Mi5
-
Παράθεση από VasKap1: “με το note2 δεν έκανα κάτι τέτοιο...... Τώρα αν κατάλαβα καλ θα πρέπει να στείλω email στην xiaomi και μετά θα πρέπει να περιμένω να μου εγκρίνουν το ξεκλειδωμα ??? ” Ακριβως.Απο οτι γνωριζω αν δεν κανω λαθος βεβαια,απο το Redmi note 3 και επειτα ισχυει αυτη η διαδικασια ξεκλειδωματος.Δεν ειναι κατι δυσκολο ομως.
-
Παράθεση από VasKap1: “Όταν λεςγια να περάσω την ελληνική rom στο note3 το κάνω όπως στο note2 ή πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικο. Διάβασα εδώ μέσα κάτι για bootloader ότι δεν είναι ξεκλειδωμενος μπορείτε να με κατατοπησετε αν είναι δυνατόν ..... ” Mi Devices Bootloader Unlocking Tutorial & English Unlocking Tool Download - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Εδω σου γραφει αναλυτικα την διαδικασια.(ευκολη ειναι) Μετα θα μπορεσεις να περασεις την Rom Που ετοιμαζουν τα παιδια του φορουμ!
-
Παράθεση από VasKap1: “καλησπερα σε όλους !!!!!!? Ποια ή διάφορα του pro με το απλό note3. ” Διαφορετικος επεξεργαστης,και καμερα 16mp αντι 13mp του απλου.Τα υπολοιπα το ιδιο.(απλα το Pro με τον επεξεργαστη που εχει ειναι πιο ισχυρο) Παράθεση από VasKap1: “και επίσης έχω το note2 και έχει εδώ και 1 μήνα πήρα και το note3. Στο note2 έβαλα την ελληνική rom παρά πολύ εύκολα. Και θέλω να βάλω και στο note3 αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείται ότι είναι κλειδωμένο το bootloader... ” Οσο για το κλειδωμενο b…
-
Ευχαριστα νεα!!Μπραβο σας!!(εαν σας ειναι ευκολο προσθεστε και το xiaomi Redmi note 3 Pro στις επιλογες συσκευης του προφιλ μας γιατι υπαρχει μονο το xiaomi redmi note 3 )
-
Εγω την περασα μεσο του updater πατησα στο αρχειο,το εκανε μονο του και μεσα σε 2-3 λεπτα την εκανε χωρις κανενα προβλημα! και το κινητο μου φαινεται οτι παει καλυτερα(ειδικα σε θεμα με σημα ιντερνετ).ΜΕχρι στιγμης ολα καλυτερα απο πριν μου φαινονται και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα!Μπραβο σας!!
-
Καλημερα,να κανω μια ερωτηση?Επειδη εχω μεινει ακομα στην 6.1.21 στο Mi4,τωρα για να περασω στην 6.3.3 απλα την κατεβαζω και την φλασαρω με reboot? (Εχω καιρο να κανω update και ξεχασα )
-
Καλη επιτυχια σε ολους !!
-
Παράθεση από pit13: “παιδιά 440 απο efox-shop το 4GB ram. Πιστεύω το καλοκαιρι να έχει πέσει λίγο ” Αυτο το Efox-shop ειναι αξιοπιστο φιλε μου?
-
Παράθεση από Gusgen: “Μεγάλη πατάτα!!! Γιατί να το πάρει κάποιος? Για τον λίγο πιο γρ'ηγορο επεξεργαστή? Τι να την κάνω την 5.15 και 1920χ1080???? Αυτό είναι ναυαρχίδα??? Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα το Note Pro. ” E δεν το λες και πατατα ρε φιλος..Εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ!Αν ειχε και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια θα ηταν το τελειο!Λιγο πιο γρηγορο δεν τον λες τον 820..κατι μπερδευεις..;) Μονο την καμερα με τον χ4 OIS που εχει δεν χρειαζεται να πεις κατι παραπανω..
-
Εχω 42% μπαταρια ακόμα με 26 ωρες, 6 ωρες οθονη και wifi λιγο 4G!Και + 8.000 scor στο antutu απο την kitkat που ειχα πριν! 0 bugs, 0 delay ολα τελεια! Μπραβο σας!!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9761/
-
Παράθεση από HeavenScent: “Καμιά αισθητή διαφορά, η μπαταρία ικανοποιητική σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με kitkat, αν και μόλις παρατήρησα οτι η μπροστινή κάμερα έχει delay ενώ πριν δεν είχε καθόλου. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καταλαβα..οποτε μενω στην 6.1.21 που μεχρι στιγμης φαινεται οτι καλυτερο! Αυτα τα delay Τα παρατηρησα και εγω την πρωτη μερα μολις περασα σε Marshmallow,σημερα ομως 3η μερα δεν εχω κανενα προβλημα πουθενα,ισα ισα φαινεται να εστρωσαν ολα και να πηγα…
-
Παράθεση από HeavenScent: “Μια χαρά αν και έχουν βγεί συσκευές με μεγαλύτερη βαθμολογία. Απλά νούμερα είναι, σαν απόδοση η συσκευή τα σπάει ” Ειδες διαφορα απο την 6.1.21?
-
Παράθεση από HeavenScent: “Άνοιξε μερικές εφαρμογές και άφησέ τες στο background μην κάνεις clean. Δεν κολλάει καθόλου το multitasking και είναι πιο γρήγορο μπορώ να πω σε σχέση με kitkat. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βασικα χαζομαρα μου,εχω κλειστα τα εφε,που να δω εφε στα animations? Μολις βρεθω με ενα φιλαρακι μου και το τεσταρω με το Iphone 6 να δω διαφορες τοτε θα σου πω αν οντως ειναι ιδεα μου η οχι οτι ειναι λιγο πιο αργο..Αν σου κολλησει κατι στον εγκεφαλο,δεν α…
-
Παράθεση από HeavenScent: “Παράθεση από Jinthegod: “Καλησπερα παιδια,υστερα απο πολυ σκεψη περασα και εγω την Marsmhallow στο mi4. Ειχα καποια θεματα με εφαρμογες που crasharane τις ξανακατεβασα και μεχρι στιγμης ολα καλα.Εχω 3 ερωτησεις να κανω σε οσους περασαν σε Marshmallow..Εχει λιγο καθυστερηση οταν ανοιγει εφαρμογες σε σχεση με την Kitkat η ειναι ιδεα μου?Υπαρχει κατι εξτρα στην νεα εκδοση android σαν feauture?Και ενα σαν μαργαρηταρι πανω δεξια στην οθονη κλειδωματος που το πατας και δεν κ…
-
Καλησπερα παιδια,υστερα απο πολυ σκεψη περασα και εγω την Marsmhallow στο mi4. Ειχα καποια θεματα με εφαρμογες που crasharane τις ξανακατεβασα και μεχρι στιγμης ολα καλα.Εχω 3 ερωτησεις να κανω σε οσους περασαν σε Marshmallow..Εχει λιγο καθυστερηση οταν ανοιγει εφαρμογες σε σχεση με την Kitkat η ειναι ιδεα μου?Υπαρχει κατι εξτρα στην νεα εκδοση android σαν feauture?Και ενα σαν μαργαρηταρι πανω δεξια στην οθονη κλειδωματος που το πατας και δεν κανει τιποτα,τι ειναι γτ οταν το παταω απλα κολαει η …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Jinthegod: “Προβλημα στο Mi4. Εκανα την εγκατασταση και οταν το ανοιγω εκει που λεει Οροι παροχης υπηρεσιων παταω συμφωνω,συνεχιζει στο Mi Cloud παταω επομενο και μετα "Δυστηχως η εφαρμογη Mi Cloud εχει σταματησει" και με πεταει συνεχεια. τι κανω τωρα? ” Είναι το γνωστό πρόβλημα με τις γλώσσες....Πάς πίσω και επιλέγεις Αγγλικά.. Όταν τελειώσεις όλο το Setup γυρίζεις πίσω στα Ελληνικά και είσαι ΟΚ... ” Γνωστο για εσενα !!Εισαι θεος αγχωθηκα σε μια φαση! χαχαχ …