Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-168 από 168.

• Καλησπερα φοραω εδω και αρκετο καιρο την 5.11.26 Developer γιατι σε θεμα μπαταριας μεχρι στιγμης ειναι η καλυτερη και γενικα πολυ σφαιρατη ρομ.Εχω παρατηρησει ενα θεμα ομως τον τελευταιο καιρο.Εκει που με περνουν τηλεφωνο και παταω να συρω ωστε να απαντησω,κολαει η οθονη και δεν μπορω να απαντησω,μεχρι να σταματησει να με καλουν και μετα ξεκολαει.Μου το εχει κανει 5-6 φορες αυτο..ξερετε τι μπορει να φταιει?Ευχαριστω.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Λοιπόν παιδάκια... μέχρι στιγμής κολλήσαμε σε ένα πρόβλημα στο Compile (Settings & Κάποια άλλα) που μας απαγορεύει να δώσουμε ROM. Εργαζόμαστε για την επίλυσή του και θα έχετε ενημέρωση σχετικά με την κυκλοφορία της ROM. ” Οταν ετοιμασετε τις Ρομ μεσα θα ειναι και αυτη για Mi4 marshmallow?

• εννοείται πως δεν εχω κανένα κόλλημα φιλε μου. Απλως θελω να σου πω οτι οι τιμες που λες δεν εχουν καμια σχεση, πως θα ειναι 400-500$ οπως λεει και ο maddoctor και πως αυτοματα ναι το κανει smartphone killer την στιγμη που ιδια της κατηγορια του θα εχουν τουλαχιστον διπλασια τιμη!

• Παράθεση από Trickle: “η τιμή ποια θα είναι ? και αν ειναι κοντα στα 500 το Mi4 64 GB ποσο θα παει 350? και το MI4 16GB 250? και αν 600+ δεν θα είναι smartphone killer. ετσι ? ” sorry κιολας φιλε δεν ξερω απο που αγοραζεις εσυ συσκευες αλλα το Mi4 16 gb εχει ηδη 190 ευρω και σε αξιοπιστο μαλιστα καταστημα! τωρα τις τιμες αυτες που τις βρηκες εσυ δεν ξερω!!

• εμενα παντος σε θεμα μπαταριας αυτη η ρομ τα εχει παει καλυτερα απο ολες. Ασε που παει σφαιρα(ισως ειναι και ιδεα μου βέβαια)

• Παράθεση από tiraki44: “Διαβαζω συχνα πολλους εδω και σε αλλο ενα φορουμ για τις συσκευες xiaomi. Ενα κουσουρι που εχουν καποιοι ειναι να αναγαγουν την προσωπικη τους εμπειρια σε bug. Καλο θα ειναι να λενε τις εμπειριες τους χωρις να κρινουν τοσο ευκολα τις rom. Η δικη μου εμπειρια ειναι θετικη και σε αυτη τη rom, οπως και σε ολες τις προηγουμενες εδω και ενα μηνα περιπου που δοκιμαζω αποκλειστικα απο εδω μεσα ολες τις καινουριες ελληνικες dev rom. Redmi note 2, ολα λειτουργουν αριστα. ” Δεν ειν…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Jinthegod: “Καλησπερα στην παρεα,εχω 7 μηνες το mi4 και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα μεχρι τωρα,εβαζα τις νεες ρομ που ανεβαζετε και ολα καλα! σημερα που περασα την καινουρια πρωτη φορα οταν παω να επιλεξω ταπετσαρια οθονης παταω και απλα αναβοσνηνει καπως η οθονη και δεν την επιλεγει ουτε την χρησημοποιει..αν βαλω μια φωτογραφια απο το αλμπουμ την βαζει κανονικα οχι ομως και στην οθονη κλειδωματος..ξερετε τι μπορει να ειναι? (τωρα να μου πεις τι χαζο προβλημα…

• Καλησπερα στην παρεα,εχω 7 μηνες το mi4 και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα μεχρι τωρα,εβαζα τις νεες ρομ που ανεβαζετε και ολα καλα! σημερα που περασα την καινουρια πρωτη φορα οταν παω να επιλεξω ταπετσαρια οθονης παταω και απλα αναβοσνηνει καπως η οθονη και δεν την επιλεγει ουτε την χρησημοποιει..αν βαλω μια φωτογραφια απο το αλμπουμ την βαζει κανονικα οχι ομως και στην οθονη κλειδωματος..ξερετε τι μπορει να ειναι? (τωρα να μου πεις τι χαζο προβλημα εχεις κ εσυ και καθεσαι και ασχολησε )