Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 560.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από sifario: “Θα βάλω βραδυνές και με 48 και με 12 να δούμε τις διαφορες ” Αν η xiaomi μπλοκάρει το pixel binning όταν βάζεις 48 mpixels θα είναι απλά τραγική για μένα.” Το ίδιο λέμε φίλε μου απλά το λέω μπακαλιστικα χωρίς τεχνικους όρους δεν διαφωνούμε συμφωνώ μαζί σου Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Antretng: “Το μέγεθος Pixel δεν αλλαζει απο τυχον downscale που γινεται κατα την αποθηκευση. Αν για παραδειγμα λογω μικρου μεγεθους pixel εχει χαμηλό dynamic range και έκαψε τον ουρανο, το ότι θα το κάνεις downscale δεν θα σου φέρει πίσω τα καμμένα σύννεφα. ” καλα μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα του είπα ότι σε χαμηλό φωτισμό με τα 12mpixel θα τραβαει με λιγοτερο θορυβο απο οτι με τα 48 mpixel γιατί αυτο οφείλετε ας το πουμε οτι τα γειτονικά Pixel συγχωνεύονται κατά κάποιο τρόπο μεσώ τ…
-
Παράθεση από sifario: “Ναι έχει τωρα το ειδα.Το ξεχωριστά όχι στις ρυθμίσεις 47246807041_0226a3c7f5_n.jpgScreenshot_2019-03-01-15-12-25-994_com.android.camera by Kostas Sifis, on Flickr ” Καλορίζικο το εργαλειo που πείρες συμβουλή εαν θέλεις για νυχτερινή λήψη συμφωνά με οσα εχω διαβάσει απο παντού για το mi9 μην χρησιμοποιείς τα 48mpixel αλλα τα 12mpixel το εχουν κανει επίτηδες η Κινέζοι ωστε σε χαμηλό φωτισμό να το πω μπακαλίστικα να μεγαλώνουν το μεγεθος των pixel ωστε να μπαίνει περισσότερο …
-
καλα μην περνεις και ορκο οτι το hardware ειναι καλο το μονο καλο που εχει ειναι ο επεξεργαστης ολα τα αλλα οθονη ειδικα στο mi8 παρότι ειναι super amoled αλλα κακης ποιοτητας ααπο μια κινεζικη εταιρία και το καταλαβαίνει αυτο οταν βαλεις χαμηλο φωτισμο οθονης και προσπαθεις να δεις κατι με μαυρο φοντο είτε βίντεο είτε φωτογραφία ο αισθητηρας της καμερας ειναι πολυ καλος αλλα το ois ειναι μετριο ηχειο δυνατο αλλα δεν εχει αναμενόμενη ποιότητα που περιμενης μικρόφωνα σε σχεση με το παρελθόν στην …
-
Θα συμφωνήσω γενικός η xiaomi έχει ελλείψεις σε θέματα ασφάλειας σε θέματα δυνατοτήτων λειτουργικού εφαρμογών της παντού και είναι λογικό γιατί χρειάζεται εξιδηκευση και συνεχής βελτίωση αλλά τι να γίνει δεν μπορείς να τα έχεις και όλα όταν οι τιμές των κινητών της είναι τόσο χαμηλές συμβιβαζεσαι αλλιώς πας σε άλλη εταιρεία εάν δεν νιώθεις ότι σε καλύπτει γενικός.σε σχέση με τον ανταγωνισμό που έχει περάσει από τα στάδια ανάπτυξης και δοκιμής Η xiaomi είναι νέα μπροστά του έχει ακόμα να μάθει πο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas234: “Παιδιά αυτό εννοείται εγώ έχω την global stable ron” Αυτή την ρυθμίση επανέφεραν στην stable στις προηγούμενες εκδόσεις δεν υπήρχε και επίσης ακομα και η κάμερα δεν ανοίγει στην οθόνη κλειδώματος οπότε μάλλον σκέφτηκαν να την απενεργοποιήσουν σε περίπτωση που απενργοποιησης την μπάρα ειδοποιήσεων-ρυθμισεων επίσης ένα κακο έχει ότι συγουρα μπορείς να απενεργοποιήσεις το κινητό χωρίς να σου ζητήσει.κωδικο οπότε και πάλι θα έχεις πρόβλημα σε περίπτωση κλοπής να μην το βρεις…
-
Στην global stable 10.2.2.0 παρατήρησα ότι έβαλαν την ρυθμίση ώστε να μην εμφανίζεται η μπάρα ειδοποιήσεων-ρυθμισεων στην οθόνη κλειδώματος θετικό σαν βήμα ασφαλείας.εαν το έχετε παρατηρήσει νωρίτερα και το έχετε γράφει συγχωρείστε με γιατί εγώ δεν το είχα δεί Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από shinig: “Παραθέτω στιγμιότυπο οθόνης για την μπαταρία σε xiaomi.eu 9.2.21 ολοι μερα ακομα και τώρα με WiFi μόνο!Αυριο δοκιμη με 4g δεδομένα και bt με amazift. ” αν σκεφτεις οτι σε εμενα που ειμαι με global stable 10.2.2.0 και μεσα σε 2ω35λ η οθονη εχει ποσοστό 25% κατανάλωσης μιλαμε με το dark mode εχεις πολύ καλη οικονομία την διπλασια και λιγο παραπανω απο οτι χωρις darkmode οποτε σιγουρα έχεις εξοικονομιση μπαταρίας
-
για να γινει κατι τετοιο ρε παιδεια θα πρεπει να βγουν φωτογραφιες και να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος για να γινει καποια ψηφοφορια αλλιως δεν εχει νοημα οπως και εγω δεν εχω δοκιμάσει ολα τα xml γιατι πανω κατω εχουν ολα πολυ καλες φωτογραφιες και ετσι κατεληξα να φτιαξω ενα δικο μου απο ρυθμίσεις απο εδω και απο εκει ετσι ωστε να εχω ενα καλο αποτελεσμα που με ικανοποιεί εμενα πλήρως και να μην μπαινω συνεχεία στο τρυπακι βγάλε φωτογραφίες καινούργιο xml λιγο πολύ οι ρυθμίσεις μένουν σταθερέ…
-
Παράθεση από papaflessas: “καλημερα στην ομαδα , για αυτη εδω την καμερα του sant1ty MGC_6.1.021_XCAMBase_F1-san1ty.apk εφτιαξα ενα xml αρχειο που εχει ενεργοποιημένο το noise reduction με ρυθμίσεις απο ενα αρχείο xml (pixel3xl-alvin)του @alvin1983 που πείρα μόνο τις ρυθμίσεις για τον θόρυβο από αυτό και τις ρυθμισεις απο το αναρτημένο xml απο το changelog της συγκεκριμένης gcam οποτε ε εχουμε μια γρήγορη κάμερα , την ήμερα εχουμε απόδοση χρωματων στην φωτογραφια σαν την μαμα καμερα του mi8 με μ…
-
καλημερα στην ομαδα , για αυτη εδω την καμερα του sant1ty MGC_6.1.021_XCAMBase_F1-san1ty.apk εφτιαξα ενα xml αρχειο που εχει ενεργοποιημένο το noise reduction με ρυθμίσεις απο ενα αρχείο xml (pixel3xl-alvin)του @alvin1983 που πείρα μόνο τις ρυθμίσεις για τον θόρυβο από αυτό και τις ρυθμισεις απο το αναρτημένο xml απο το changelog της συγκεκριμένης gcam οποτε ε εχουμε μια γρήγορη κάμερα , την ήμερα εχουμε απόδοση χρωματων στην φωτογραφια σαν την μαμα καμερα του mi8 με μικροδιαφορες και το βράδυ ε…
-
Παράθεση από charlie_GR: “μπορεις να επιλεξεις config μεσω xml και στη San1ty που παρεθεσες?ΥΓ μπορεις κ επελεξα να παιξω με marian P3XL AWB με jairo τα βλεπω πολυ υπερτονισμενα κοκκινο κιτρινα το μονο που δε μου αρεσει ειναι τα manual settings στην εικονα...Οποτε γυρισα σε xtrme beta19 ” ναιι στη συγκεκριμένη εχει δυνατότητα τέτοια και έχει και ένα xml αρχείο στο κατω μεροσ του changelog MGC_6.1.021_XCAMBase_F1-san1ty.apk για να δοκιμασεις βεβαια για night mode δεν ξερω δεν εχω δοκιμάσει ακόμα …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “1+6T δείγματα Σεταρισμένο με έτοιμο Jairo xtreme noise off xml. Χρόνος 1/6 sec, 9 frames, Hdr+ configuration: pixel 2016 zsl hdr 1 47148660401_f85b342713_c.jpg Jairo xtreme noise off 1/6, 9 frames, pixel 2016 zsl hdr by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE 2 40183715033_d1b7e62d90_c.jpg Jairo xtreme noise off 1/6, 9 frames, pixel 2016 zsl hdr by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE 3 47096375282_d1746b4d9c_c.jpg Jairo xtreme noise off 1/6, 9 frames, pixel 2016 zsl hdr by…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Σου τις κάνει κ σενα αυτές τις γραμμές στα φώτα? Καποιες φορές τις κάνει, κάποιες όχι...τι φάση?? Είναι πολύ εκνευριστικό...” Υπάρχει περίπτωση να έχει μείνει θαμπαδα από δάχτυλια και να μην έχει καθαριστή σωστά ο φακός συνήθως εμένα τότε το κάνει Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk