Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 560.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από Pluto TheBullie: “Παράθεση από NasDriver: “Τι μάρκα είναι η μπαταρία ? ” Μπαταρία BM46 4000 mAh Xiaomi Redmi Note 3 / Xiaomi Redmi Note 3 Pro / Note 3 Prime (Bulk) | FixMobile Store αυτήν αγόρασα ” η γνωμη μου για αυτα τα κινητα επειδη το εχω ακομα σαν κινητο με σπασμενη οθονη στην ακρη λειτουργει κανονικα ομως και το εχω μονο για περιπτωση αναγκης γιατι εχω παρει mi 8 ειναι παρε το επομενο μμοντελο redmi note 5 η redmi note 6 η mi a2 δεν αξιζει να δινεις λεφτα σε ενα κινητο που φτά…
-
Παράθεση από Maniataros: “Εχθές δοκίμαζα λίγο τις mgc_6.1.021_mi8_v1h και την mgc_6.1.009_mi8_v1b. στην πρώτη για να δουλέψει στην stable rom που έχω ενεργοποίησα το fix buffer, και στις 2 δεν δουλεύει η νυχτερινή λειτουργία. Παρατήρησα όμως ότι στην δεύτερη όταν πας να τραβήξεις φωτό κάπου με το ΖΟΟΜ στο 8 εξαλείφει εντελώς το τρέμουλο του χεριού,ενώ στην πρώτη δεν κάνει και τόσο καλή δουλειά σε αυτό τον τομέα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalκ ” γεια σου να ξερεις οι μετα απο α…
-
καλησπέρα δοκιμάζοντας την μαμα καμερα μετα το τελευταία ενημέρωση παρατήρησα 96οfps απογοήτευση πρωτον γιατι ειναι 10 δευτερολεπτα ενω θα ηθελα να εχω παραπανω χρονο και να οριζεις εσυ μεσο καποιας επεξεργασίας που θα κάνει 960fps slowmotion δευτερον ειναι πολυ σκοτεινο και θελει καποιο φως και το λεω αυτο γιατι ειμαι μεσα σε σπιτι τωρα ημερα και η καμερα δειχνει σκοτεινα σε slowmmotion απαραδεχτο , στα θετικα της μαμας καμερας ειναι το night mode ωραιο φαινεται ετσι λιγο που το δοκίμασα θελει …
-
Παράθεση από Maniataros: “Μου ήρθε και εμένα σήμερα τώρα πριν λίγο η OTA v10.1.2.0. Τι γίνεται με αυτή την rom ? Έχει θέματακια ?? Μου φαίνεται πολύ περίεργο που ήρθε αναβάθμιση στα καπάκια με την v10.1.1.0. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλημερα ,ειναι καποιες διορθώσεις και επίσης εχει κάποιες δυνατότητες(960fps slowmotion, nightmode ,υποστιριξη google lens) στην καμερα που τις περιμέναμε στο μεγάλο update στην 10.1.1.0 λογικά κάποιο πρόβλημα αντιμετώπισαν και το έφεραν τ…
-
καλησπέρα και να με παλι δοκιμάζοντας την νέα κάμερα βλέπω βελτιώσεις σε χαμηλό φωτισμό ειδικά σε αποδοση χρωματος επισης εχει λιγο παραπάνω θορυβο απο την μαμα καμερα χωρις να ειναι κακο αυτο στο γενικο αποτελεσμα αλλα εχει περισσότερες λεπτομερείες φαίνονται περισσότερα πράγματα και εχει ποιο ζωντανά χρωματα λέγοντας οτι πάντα με τις default ρυθμίσεις νομίζω οτι ειναι μια πολυ αξιόλογη καμερα τα θετικά της γενικα μεχρι στιγμης που εχω δει μπροστινή πολυ καθαρη φωτογραφία και σε χαμηλο φωτισμο …
-
Παράθεση από johnnyman: “Καλημέρα Νέα gcam για mi8 με πολλά καλούδια! Update MEGA Changelog *New base mod *New Savitar libs * BSG Fix focus and ois in video and night sight * BSG Buffer fix (if get laggy, enable in FIX menu) * Switch to aux module by double tap on camera switch button (enable in FIX) * 32sec exposure The power of the Mi 8 be with you ” καλήμερα δοκιμάζοντας λίγο την νεα κάμερα εχω να πω το εξής μεγάλη βελτίωση σε καθαρότητα φωτογραφιών ειδικά στην μπροστινή κάμερα δοκίμασα satur…
-
επιβαιωνω και εγω αυτο το προβλημα ειναι πριν το android 9 ειναι απο οταν ηρθε το miui10 οποτε υπομονη η xiaomi γενικα οταν κανει αναυβαθμισεις στο λειτουργικο της η θα σε παει 1 βημα μπροστα και 10 πισω οποτε υπομονη !! εδω δεν εφεραν τα 60fps 1080p και 960fps slow motion και night mode καθως υπαρχει ενα ακομα θεμα στην καμερα στης επίσημη global stable rom με την ευρεία selfie που εδω και δυο μηνες δηλαδη στα δυο update αυτα δεν λειτουργει και εκει που ειχαν φτιαξει την υποστήριξη με τα notch …
-
Καλησπέρα παιδιά χρονια πολλα για την ημερα δοκίμασα την google camera και την επισημη παραθετω καποιες φωτογραφιες να επισημάνω το saturation ειναι συμφωνα με αυτα που εχετε εδω στο forum της google camera forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…c1706cd8c55f0ff437756b6b1forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…c1706cd8c55f0ff437756b6b1forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…c1706cd8c55f0ff437756b6b1forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…c1706cd8c55f0ff437756b6b1forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…c1706cd8c55f0ff437756b6b1forums.xiaomi…
-
την ημεραα παιδια βλεπω η καμερα η κανονικη της xiaomi βραζει πολυ καλα και αμα δει δεντρα και γενικα φυτα τα κανει εντονα τα χρωματα του πρασινου οχι μουντα που τα κανει της google στα φυτα και στα δεντρα παντα γενικα απο οτι βλεπω προσπαθει η google καμερα να δειξει οπως ειναι στην πραγματικότητα και ειναι ενα κλικ μονο ποιο καθαρη γενικα πιστευω το βραδι κανει ολη την δουλεια πολυ καλυτερα η google απο την χιαομι
-
Παράθεση από alvin1983: “Καλημέρα σε όλους. Ανοίγω αυτό το νήμα εδώ καθώς το άλλο νήμα με τα συγκριτικά καμερών έχει γεμίσει και δε μπορείς να βρείς εκδόσεις Gcam για το Mi 8. Να έχουμε εδώ όσο γίνεται μαζεμένα τα τεστ και τις νέες εκδόσεις για το Mi 8 και να κρατάμε το άλλο νήμα καθαρό και να ανεβάζουμε μόνο δείγματα. Φυσικά επειδή κάθε μέρα σχεδόν βγαίνουν νέες καθώς ακόμα είναι σε δοκιμαστικό στάδιο η Gcam, όποιος θέλει μπορεί να βάζει τα Link με τις νέες εκδόσεις ώστε να τα έχουμε όλοι. Ευχα…