Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 560.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
καλησπέρα παιδιά υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον συνιδρυτή της xiaomi για βελτιώσεις σε κάμερα όπως το mi mix 3 gr.gizchina.com/2018/10/26/xia…-camera-update-to-mi-mi3/ υπομονή λοιπόν τα καλύτερα έρχονται επίσης εγκατεστησα την google camera δεν τρελαθηκα νομίζω η κανονική της xiaomi ειναi καλύτερη στο μονο που ειδα βελτίωση ειναι στην μπροστινη κάμερα που εχει και flash οθονης
-
Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Deadcpu: “Ελπιζω να το εννοει ” Ένα θα πω: μην τους πιστεύετε, μην τους εμπιστεύεστε. Αφήστε να τρέξει η συσκευή κανένα 6μήνο να δούμε τι πουλιά πιάνει. Το Mix2s μετά από 5 μήνες διαπιστώσαμε ότι κάνει παπάδες σε όλους τους τομείς σχεδόν. Στο 4μήνο διαπιστώσαμε τι "παλτό" είναι το Mi8. Υπομονή, Υπομονή. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι και παλτό το Mi 8 επειδή έρχομαι από Samsung και πολλά άλλα. έχω Chin…
-
καλημμερα στην παρεα παιδια απο οσο ειδα το Mi mix 3 εχει τους ιδιους αισθητηρες με τo mi8 και to mi mix 2s και στο dsomark παιρνει υψηλοτερη βαθμολογια αυτο συμαινει οτι θα ερθει ενημερωση που θα διορθωση την καμερα και σε mi8 και σε mi mix 2s λιγο υπομονη επισης μια ερωτηση στις global stable rom ποτε θα ερθει το android pie στο miui 10 εχει ερθει? εγω στο mi 8 ειμαι με 10.0.2 global stable και ειναι βασισμενη στο 8.1 android
-
καλησπερα στην παρεα εχουν περάσει 3 ήμερες έχουν μαζευτεί 16 confirm για το bug report στην καμερα αλλα κανενας developer δεν εχει εμφανηστει μαλλον χρειαζομαστε και αλλα confirm Ευχαριστώ πολύ για την στηρηξη παιδια εδω σας ξανα βαζω το link για οποιον θελει να κανει confirm και δεν εχει κανει μπας και οι Κινέζοι φιλοτιμήθουν και βελτιωσουν την καμερα και να γινει ενα κινητο οπως οι αλλες ναυαρχιδες ευχαριστω και παλι παιδια en.miui.com/thread-4231804-1-1.html
-
παιδια ολοι μαζι μπας και γινει τιποτα
-
εάν στηριχτεί η προσπάθεια πιστεύω όλο και κάτι θα γίνει
-
παιδιά κάντε comfirm en.miui.com/thread-4231804-1-1.html για τα προβλήματα της κάμερας στο mi8 μπας και οι Κινέζοι φιλοτιμηθούν να να φτιάξουν την καμερα και την βελτιώσουν επιτελούς και φέρουν αρκετές δυνατότητες που άλλες ναυαρχίδες έχουν από την αρχή ευχαριστώ πολύ παιδιά για τον χρονο σας
-
Παράθεση από chrisnik: “Low camera quality for Mi8 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Κ εδω απο τον beta λογαριασμο.... Οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο!!! Αντε μηπως μας φτιαξουν την ποιοτητα της καμερας... ” Καλήμερα εχθές ήρθε σε έναν φίλο μου το Pocophone F1 και στις ρυθμίσεις της κάμερας έχει flash οθόνης πράγμα που με κάνει δυσαρεστημένο με το mi8 μεχρι στιγμης στης μπροστινη για καμερες σε low light και γενικα και η πισω καμερα ενω με παλιες χρονιες εχει βελτιωθει θελει και αλλη βελτιωσ…
-
MI 8 με ANDROID AUTO
Μήνυμακαλησπερα φιλε ναι το Mi8 και το pocophone f1 εχουν καποια θεματακια υποστηριξης σε θεμα εφαρμογων και λειτουργικου οποτε υπομονη και ολα θα διορθοθουν στα επομενα updateμπορεις να δεις και εδω οτι υπαρχει οτνως προβλημα σστο κινητο και που ειναι αυτα τα προβληματα techingreek.com/i-xiaomi-ergaz…mi-mi-8-kai-pocophone-f1/
-
Παράθεση από coxy13: “Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από amavroudis: “Απενεργοποίηση της κουρτίνας όταν είναι κλειδωμένο είναι η λύση. Σε όλα τα Xiaomi ισχύει... ” και πως το κανω αυτο ? ” Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης > και κλείνεις τον διακόπτη "Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος" κάτω από τον πίνακα ειδοποιήσεων Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεν το βρισκω να εχει τετοια ρυθμιση εχω την global version με global sstable rom εκει που μου λες δεν εχει καποια…
-
καλησπερα παιδια και απο εμενα .ανακαλυψα ενα συμαντικο κενο ασφαλειας αρκετα κρισιμο για το mi8 στην global stable miui 10 οταν το κινητο εινια κλειδωμενο μπορεις α απενεργοποιησης τα δεδομενα και gps καθως και να κανεις το κινητο να απενεργοποιητε οποτε σε περιπτωσση κλοπης ανετα μπορει καποιος να το απενεργοποιηση δεδομενα και gps οποτε εστω εαν ειχες μια πιθανοτητα να βρεις την συσκευη σου λογο αυτου του πορβληματος το χανεις καθως και οποια ενεργεια κλειδωματος
-
Παράθεση από chrisnik: “Low camera quality - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Εκανα report με τον δευτερο λογαριασμο για την καμερα... Οσοι περισσοτεροι κανουμε confirm τοσο το καλυτερο... ” ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΠΑΡΑΠΝΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ FLASH ΟΘΟΝΗΣ ΓΙΑ SELFIE ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΦΩΤΙΣΜΟ
-
παιδια γενικα οσο ποιο κοντα ειμαστε σε αποσταση απο κεραια του δυκτιου τοσο καλυτερο σημα θα εχουμε και ταχυτητες internet τωρα και 50αρα που ειναι στις περισσοτερες περιπτωσεις μια χαρα ειναι τωρα εαν γινεται να ειναι θεμα ρομ να το διωρθοσουν εχει καλος αλλιως καλο σημα να εχει να μιλαμε και να μην χανετε γιαυτο και αλλαξα το s7 με το mi8 και περιμενουμε μακαρι να το αναφαιρει το αλλο το παιδι για να τον στηριξουμε και να διωρθοθει αυτο το προβλημα επισης ποιο συμαντικο μου φαινεται να βελτιω…