Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 560.
-
Παράθεση από Deadcpu: “Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από spideman3: “Πριν λίγες ώρες δόθηκαν οι πρώτες MGC 6.1 από BSG & Arnova BSG: MGC_6.1.009_MI8_V0.apk (GCam 6.x): Google Camera Port: BSG apks Arnova8G2: GoogleCamera_6.1.009.215420794-test.apk (First apk based on GCam 6.1.x): Google Camera Port: Arnova8G2 apks ” μπορω αυτα τα apk να τα χρησημοποιησω που ειμαι global stable επισημη στο mi8 ? ” Μπορείς κανονικά να τα εγκαταστήσεις,απλά δε λειτουργούν σωστά, είναι ακόμα Alpha.Καλύτερα εγκ…
-
Παράθεση από spideman3: “Πριν λίγες ώρες δόθηκαν οι πρώτες MGC 6.1 από BSG & Arnova BSG: MGC_6.1.009_MI8_V0.apk (GCam 6.x): Google Camera Port: BSG apks Arnova8G2: GoogleCamera_6.1.009.215420794-test.apk (First apk based on GCam 6.1.x): Google Camera Port: Arnova8G2 apks ” μπορω αυτα τα apk να τα χρησημοποιησω που ειμαι global stable επισημη στο mi8 ?
-
Παράθεση από chrisnik: “Λοιπον ξεκινησα κραξιμο στο closed beta για το 4g+. Σχεδον κανενας στην Ευρωπη δεν πιανει 4g+ κ τα ζωα δεν ελεγαν τπτ... Θα ζητησω αδεια να ανοιξω bug thread οποτε θα το ποσταρω να κανετε confirm οταν ειναι ετοιμο. Οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερο. Μηπως νοιωσουν κ το διορθωσουν... ” οταν ειναι πεσμας για να ληθει το προβλημα
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΠαράθεση από extenge: “Και εγω ειχα μιλησει τηλεφωνικα με τεχνικο τμημα infoquest για 4g+ και δε γνωριζει μου ειπε το θεμα και θα μιλησει με κινα lol....με παιρνουν τηλ στις 9 το βραδυ και μου λενε μιλησαμε και το κινητο υποστηριζει 4g...αυτο μας ειπαν...κλαιω απ τα γελια και του λεω φιλε πουλατε ενα κινητο 600 ευρω στο eshop σας πιο ακριβο απο gs9 και δε το εχει δουλεψει κανενας εκει να ξερει τι του γινεται? Τι να σας πω μου λεει ...τα συμπερασματα δικα σας ” παιδια μεσα στα κινητα σας υπαρχει …
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ 4G PLUS ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ XIAOMI ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ en.miui.com/thread-3663008-1-1.html
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΠΑΙΔΙΑ καντε speed test μην παιδευεστε στην περιοχη μου που εχει 4g + απλα δεν το δειχνει to mi8 σε ταχυτητα ομως ειναι το ιδιο με samsung s7 edge απο ενα speed test που εκει δειχνει το σηματακι 4g+ οποτε εινια θεμα με την xiaomi πως εχει ονομαση τα δυκτια ειναι καθαρα προγραμματιστικο
-
καλημερα παιδια εχω δοκιμασει καμερα σε mi 8 τωρα που το εχω στα χερια μου δυο ημερες παω για τριτη σημερα γενικα ενα κακο εχει που θελει βελτιωση αρκετη στο χαμηλο φωτισμο τα χρωματα και δεν εκμεταλεθετε σωστα τον φωτισμο ωστε να δινει σωστο φωτισμο στην εικονα που βγαζει στις αλλες συνθηκες ειναι πολυ ικανοποιητικο αν κανανε και λιγο τα χρωματα ποιο ζωηρα θα γινοταν φοβερο τηλεφωνο στα 350 ευρω αντε και στην μπροστινη να εβαζαν το flash light της οθονης για τις μπροστινες ληψεις selfie σε χαμη…
-
καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος mi 8 6 64gb εδω και δυο ημερες ειδα και εγω το review του βλαχακη και γελαγα ο ανθρωπος δεν ξερει τι λεει πραγματικα καμερα ειναι πολυ καλη θελει καποιες βελτιωσεις ομως στα χρωματα και σουε φωτισμους λιγο οθονη επειδη ειχα samsung s7 edge μπορω να πω οτι το s7 εχει ποιο εντονα χρωματα βεβαι αυτο δεν με χαλαει καθολου ισα ισα η οθονη του xiaomi ειναι κατε εμενα ποιο κοντα στην πραγματικοτητα στα χρωματα και μπορεις ανετα να φτιαχνεις και τισ φωτογραφιες με τα φιλτρ…
-
AmazFit bt Xiaomi
papaflessas - - Amazfit
Μήνυμακαλησπερα ειπα να παρω και εγω το amazfit pace και βλεπω οτι η ακριβεια στις μετρησεις με τα βηματα ειναι οτι να ναι και περιμενα οτι με τα update Που εχουν δωσει οτι δεν θα ειχε τετοια θεματα να πω οτι πριν ειχα το mi band 2 που τουλαχιστον σε αυτο το κομματι τα παει πολυ καλυτερα γιατι ετσι η xiaomi δεν φροντιζει και το amazfit της
-
καλημερα redmi note 3 pro (kenzo) το miui 9 ειναι το nougat ??
-
Παράθεση από mylw_4: “Πλέον φορτίζει μέχρι 98% και σχεδόν αμέσως πέφτει στο 96% ξέρει κανείς τι παίζεικαλησπ ” καλησπερα και Καλη χρονια το εχω και εγω αυτο το προβλημα αλλα βρηκα την λυση το φορτιζω απο powerbank απο θυρα 1Α οχι παραπανω δοκιμασε να το φορτιζεις απο υπολογιστη η απο καποιο φορτιστη με χαμηλo αμπερ εξοδου η απο καποιο powerbank εγω ετσι βρηκα την λυση το φορτιζω απο powerbank και ολα καλα !!!
-
Παράθεση από LocoDiceGR: “Με το Redmi note 4 ΜΤΚ (mediatek) τι γινεται ξερει κανεις? ” και εγω την ιδια απορία έχω παιδια ειναι στο προγραμμα αναβαθμισης γι miui 9 ??
-
καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση το xiaomi redmi note 4 με mediatek επεξεργαστή έχει πάρει επίσημη 8.5 global version ??
-
Παράθεση από NasDriver: “Κανονικά δίνουν αναβαθμίσεις όπως μπορείς να δεις κι εδώ ---> MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” ναι το ξέρω αυτό απλά οι china rom stable που παίρνει το forum για να φτιάξει τις ελληνικές ρομ για το κινητό αυτό το RN3 pro έχει να δώσει update κατι μηνες γιαυτο το λεω
-
καλησπέρα στην ομάδα βλέπω ότι οι Κινέζοι ότι πλέον έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απο τοτε που έδωσαν νέα ρομ για το xiaomi redmi note 3 pro μήπως αρχίζει να μην υπάρχει πλέον υποστήριξη για το κινητό η αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα?
-
Καλημερα, παιδιά ξέρουμε τι έχει γίνει με τις stable rom για kenzo στην Κινά και δεν έχει βγει καινούρια ρομ εδώ και δυο μήνες μπορεί και παραπάνω με αποτέλεσμα ούτε οι ελληνική stable του φορουμ να αναβαθμίζετε ??