Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 560.
-
μπράβο παιδιά πολύ ωραίο δώρο !!! καλή επιτυχια σε όλους =============== Μαι 6th 2017, 10:29pm =============== καλή τύχη σε όλους !!!!!!
-
είναι πολύ καλή εφαρμογή συνεχίστε την καλή προσπάθεια για να γίνεται καλύτερη
-
καλή επιτυχία σε όλους
-
μπράβο στα παιδιά έκανα εγκατάσταση άλλα δεν ανοίγει καθόλου η εφαρμογή για να την δοκιμάσω εχω xiaomi redmi note 3 pro με την ελληνική stable rom
-
καλησπέρα στην ομαδα περνώντας σαν update την νεα ρομ σε γενικές γραμμές όλα είναι μια χαρά μπαταριά εντάξει όπως και στην προηγουμένη εκδοσή σε kenzo το μονο πραγμα που ειχε θεμα και εχω δει μεχρι στιγμης ειναι με το δίκτυο κινητής ιντερνετ που λυνεται με άπλες ρυθμίσεις και ενα αλλο που μπορει να ειναι θεμα του Messenger στο Facebook που έχει θέμα με τα emotion κάποιες φόρες δεν τα εμφανίζει και δεν μπορείς να τραβήξεις βίντεο μεσώ του messenger πιθανός bug της εφαρμογής πρέπει να είναι τωρα δ…
-
Παράθεση από cal: “Παιδιά αυτό με το ιντερνέτ απλά φτιάχνεται εσείς το apn και το αποθηκεύεται και λύνεται το θεμα. Μου το έκανε και μένα στο kenzo και το έφτιαξα έτσι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και εγώ το διόρθωσα έτσι από μέσα πταίσμα είναι κάλο θα είναι να ανεβεί ο οδηγός εδώ για την διόρθωση για να μην ψαχνουν που να το βρούνε
-
επιβεβαιώνω και εγώ η νέα ρομ έχει θέμα με το internet στο δίκτυο κινητής στο kenzo
-
καλησπέρα να πω ένα μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν για να μας εχουν εμάς τις ρομ έτοιμες γιατι εργάζονται σκληρά και επίσης τώρα την κατεβάζω λογικά αύριο θα έχετε μια πρώτη γνώμη για kenzo απο έμενα
-
καλησπέρα η 8.1.6 RN3 kenzo θα έρθει στο φόρουμ η θα πάει κατευθείαν για 8.2 όταν βγει ?
-
Παράθεση από haikostas: “Καλημερα στην παρεα, δεν ξερω αν αντιμετωπίζετε το ιδιο προβλημα, το messanger δεν μπορει να τραβηξει βιντεο και έχει κάποια κολλήματα γενικα. Και το αντιμετωπίζουν καποιοι φιλοι μου, ο ενας με την συσκευή μας και ο αλλος με το redmi note 4. Ξερετε τι μπορει να φταει? 8.1.1.0 stable Sent from my Redmi Note 3 using Tapatal ” το αντιμετωπίζω και εγώ αυτό το πρόβλημα
-
καλησπερα παιδια ποτε αναμένουμε να βγει νεα ρομ για RN3 pro (kenzo) ξέρει κάνεις ενημερωτικά παντα ρωτάω
-
Xiaomi Redmi Note 3 Pro: Στο GFXBench με Android Nougat | Techblog.gr καλησπέρα ριχτέ μια μάτια εδώ
-
άντε τώρα περιμένουμε το Nougat για Redmi Note 3
-
Παράθεση από nickkon: “Πριν λίγο πέρασα την xrtv stable beta1 8.1.1.0 Ο,τι δοκιμάζω δουλεύει ΟΚ με εξαιρεση το mi fit που δεν συνδέεται με τίποτα στο mi band 2 Ειχα την προηγουμενη εκδοση της 2.2.9 . Exω δοκιμάσει ως τώρα: Κανω unpair - new device δεν το βρίσκει (sto bluetoot settings το εντοπιζει) Κανω καθαρισμο uninstall ξανά install την ιδια version add device πάλι τίποτα Κανω sign out καθαρισμο uninstall ξανά install την 2.2.9 add device πάλι τίποτα Συνδέω το bluetooth ακουστικο για να δω αν…