Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 560.
-
Καλησπέρα , επανήλθα με τα εξής bug στην xtrv 8,1,1 σε rn3 kenzo βλέπω ότι δεν ανάβει το led ειδοποιήσεων ενώ είναι ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις επίσης κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα για την sd κάρτα ότι συνδέετε και τέλος μέσα στις εφαρμογές όταν μου πετάει για τα δικαιώματα για πρόσβαση sd κάρτα στην εφαρμογή δεν μπορώ να πατήσω επιτρέψτε αυτά έχω δει μέχρι στιγμής και κατι ακομη αλλα δεν ξερω εαν ειναι προβλημα τησ ρομ η τησ εφαρμογης mi fit δεν συνδέεται με την πρώτη το m…
-
καλησπέρα στο φορουμ εχω το Note 3 pro kenzo πολυ καλη η ρομ μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανένα bug από διαχείριση μπαταρίας θα σας ενημερώσω τις επόμενες ημέρες και εάν υπάρξει κάποιο θέμα!!! επίσης να πω συνεχίστε έτσι την καλη δουλειά ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα που φτιάχνει αυτές τις ρομ και τους οδηγούς για την εγκατάστασή κάνετε εξαιρετικη δουλειά
-
καλησπέρα μια ερώτηση ακόμα τωρα που εχω περάσει την 8.1.1 stable άμα θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση το λεγόμενο format η αλλιώς στο wipe dalvik, cache ,data ,internal storage kai system θα εχω κάποιο θεμα με την εγκατάσταση ?
-
καλησπερα , πολύ κάλος οδηγός μόλις τον έκανα και όλα πήγαν μια χαρά για εμενα και για το κινητο μου
-
Παράθεση από studiosakis: “ Δεν υπαρχει αυτο το bug που λες.Ολα δουλευουν αψογα!!! ” κοιτα να δεις δεν ακολουθησα τον οδηγο γιατι κανει factory reset αρα μενουν μεσα στο συστημα σου πράγματα απο το lollipop γιατι δεν διαγραφεις την ρομ αλλα την περνας και σαν update και κανεις την διαδικασια 2 φορες . επίσης studiosakis έκανες hard reset και πέρασες απευθείας την ρομ η έκανες τα βήματά από τις οδηγίες δηλαδη factrory reset γιατι εγω μιλαω για καθαρη καθαρη εγκατασταση και οχι factory reset ?
-
καλησπερα παιδια εκανα ενα πείραμα στο κινητό και εκανα hard reset και περασα ΜΜ σε RN3 pro Kenzo δηλαδη διέγραψα εντελώς την προηγούμενη ρομ και έβαλα καθαρά την καινούρια στην εγκατάσταση δεν ειχε καποιο θεμα μετα την εγκατασταση ειχε δηλαδη δεν αναγνώριζε το προσωπικό account μου της xiaomi πεταγοντας καποιο error και ξανά γύρισα στην 8.0.5 οπου μπενει κανονικα το account και ετσι υποθέτω οτι αυτο ειναι πρόβλημα της ρομ για το κινητό δηλαδή κάποιο bug
-
καλησπέρα παιδιά μπορει να μου εξηγηση καποιος γιατι κλειδώνει ο bootloader οταν βαζεις την νεα rom ? με τι εχει να κανει σχεση ?
-
Mi Band 2: The New Successor!
papaflessas - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από nospa: “ Παράθεση από papaflessas: “ πως θα το κανω unpair μεσα απο το myfit αφου δεν εχει επιλογη ” ” καλησπερα εχει πας μεσα στην εφαρμογη mi fit πατας profile -> mi band2-> και στο τελος με τις ρυθμισεις για το mi band 2 λεει unpair και το πατας αλλα πρεπει να εχεις ανοιχτό το internet !!!
-
papaflessas - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από nospa: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από nospa: “καλησπερα σε ολους και μπραβο για το φορουμ.αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το xiaomi myband 2 activity tracker που εχω.το πηρα απο το aliexpress και το συνχρονισα σε ενα samsung κινιτο και ολα ηταν οκ και δουλευε πενα.αλλαξα συσκευη και πηρα το xiaomi redmi pro3 και τωρα δεν δουλευει ο καρδιογραφος που εχει.μετραει το κτυπο και μουυ βγαζει χ.ξεχασα να το κανω στην αλλη συσκευη unpair.υπαρχει τροπος να το κανω τελειως reset και …
-
papaflessas - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από maddoctor: “Και εγώ είμαι με 1.0.1.21 firmware ” εγω με 2,2,7Mi fit απο playstore το to band έκανε αμέσως αναβάθμιση σε 1.0.0.55 firmware εσυ πως πείρες ποιο καινούριο? ” Εγώ βάζω το κινέζικο. Το κινέζικο είναι πάντα πιο αναβαθμισμένο. ” Καλησπερα, ωραια ευχαριστώ για την ενημέρωση
-
papaflessas - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Και εγώ είμαι με 1.0.1.21 firmware ” εγω με 2,2,7Mi fit απο playstore το to band έκανε αμέσως αναβάθμιση σε 1.0.0.55 firmware εσυ πως πείρες ποιο καινούριο?
-
από την GTV stable 8.0.4 ελληνική σε XTRV 8.0.5 παρατηρώ ότι η αυτονομία της μπαταρίας έχει πέσει αρκετά και την έχω περάσει με καθαρή εγκατάσταση άρα μάλλον είναι θέμα της ρομ σε redmi note 3 pro (kenzo)
-
καλησπέρα έβαλα την XTRVbeta1 stable 8.0.4 στο xiaomi redmi note 3 pro (kenzo) με καθαρή εγκατάσταση και αυτό που παρατήρησα ειναι ότι αργεί να άνοιξη το facebook η εφαρμογή σε σχέση με την GTV που άπλα πάταγες και άνοιγε σε κλάσματα δευτερόλεπτων @gkalen Παράθεση από gkalen: “@papaflessas Ή καινούργια είναι XTRV και οι διαφορές αναγράφονται στο changelog ( όπως και στις Developer roms ). ” καλησπέρα έβαλα την XTRVbeta1 stable 8.0.4 στο xiaomi redmi note 3 pro (kenzo) με καθαρή εγκατάσταση και α…
-
Παράθεση από gkalen: “@nickkon Εσύ δεν θα δεις κάποια διαφορά σε σχέση με την THUNDER , εκτός του lockscreen wallpaper και το κουνελάκι στο εικονίδιο του fastboot στο powermenu. Την διαφορά θα τη δουν μόνο όσοι δεν είχαν βάλει ποτέ THUNDER .. ” καλησπερα, εχω στο κινητο την GTV 8.04 stable τι διαφορες εχει με αυτη την με την καινουρια 8,0,4?
-
Παράθεση από brougos: “Παράθεση από Maronbil: “Παράθεση από brougos: “σιγουρα θα εχτε γραψει καμια πενηνταρια ” Φίλε, εχεις μεγάλο σπίτι...χαχααα. Εγώ όπως έχω ξαναγράψει δεν δίνω σημασία στα βήματα, δεν είναι αυτός ο λόγος που το πήρα. Σε όλα τα άλλα που το χρειάζομαι, είναι άψογο. ” χαχαχα οχι βρε..μεγαλο μπανιο εχω και σουλατσαρω μεσα εκει....χαχα οπως και να ειναι πιστευω γενικως οτι ολες οι μετρησεις του ειναι πολυ αξιοπιστες...ευελπιστω το επομενο μοντελο να μετραει πιεσεις,ζαχαρα κτλ.....…
-
Παράθεση από Maronbil: “@papaflessas Σου πρότεινα να βάλεις την τελευταία έκδοση του mifit γιατί έχει καλύτερο αλγόριθμο, δεν "ξεγελιέται" τόσο εύκολα με την κίνηση του χεριού. Να σου πω την αλήθεια , η μέτρηση των βηματων, δεν με ενδιαφέρει, εγώ το θέλω κυρίως για τις ειδοποιήσεις κλήσεων , μηνυμάτων , εφαρμογών , κλπ με δόνηση . Πολύ λεπτομερείς είναι η καταγραφή ύπνου . ” καλήμερα φίλε μου εχω αυτη του play store όποτε είμαι εντάξει εγώ νομίζω ότι το ίδιο το firmware του band έχει θέμα και θέ…
-
Παράθεση από Maronbil: “Παράθεση από papaflessas: “καλήμερα παιδιά το παρέλαβα και εγώ το mi band 2 άλλα βλέπω ότι έχει ένα θεματική με τα βήματα μετράει πολλά παραπάνω οταν περπατάς δηλαδή σήμερα να φανταστείτε στο σπίτι που είμαι έχει μέτρηση 876 βήματα χωρίς να κάνω κάτι το ιδιαίτερο και εχει καταγράψει ότι έχω περπατήσει 500μ είναι δυνατόν ? εχω κανει το update στο firmware από όταν μου ήρθε ” Φίλε μου, ποια έκδοση mifit έχεις ? Την μεταφρασμένη από εδώ ? Αν ναι, δοκίμασε να βάλεις, την έκδο…
-
καλήμερα παιδιά το παρέλαβα και εγώ το mi band 2 άλλα βλέπω ότι έχει ένα θεματική με τα βήματα μετράει πολλά παραπάνω οταν περπατάς δηλαδή σήμερα να φανταστείτε στο σπίτι που είμαι έχει μέτρηση 876 βήματα χωρίς να κάνω κάτι το ιδιαίτερο και εχει καταγράψει ότι έχω περπατήσει 500μ είναι δυνατόν ? εχω κανει το update στο firmware από όταν μου ήρθε