Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 560.
-
καλησπέρα,παιδιά γενικός στο miui 8 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα κάποιες φόρες όταν ανοίγω την σύνδεση δεδομένων δεν μπαίνει στο ίντερνετ αυτό γίνεται σε xiaomi redmi note 3 pro ειναι καποιο bug της ρομ ?και για να το λύσω βάζω το κινητό σε λειτουργιά πτήσης και μετά να το επαναφέρω στην κανονική !!! εχω δοκιμάσει και καθαρή εγκατάσταση μήπως ήταν αυτό άλλα τίποτα
-
Mi Band 2: The New Successor!
papaflessas - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από Xstos: “Παράθεση από papaflessas: “ευχαριστώ κάλο και αυτό να καταλαβαίνουμε και τι λένε πάνω κάτω ” Πίστεψε με, δεν θα το χρειαστείς καθόλου!!Ένα πάντα κάνει τα πάτα (γυρίζει το μενού, δηλαδή). Το "παιχνίδι" γίνεται όταν το συνδέσεις στο τηλέφωνο. Εκεί παραμετροποιείς ότι θες. ” α ωραια σε ευχαρισω πολυ τελεία
-
Παράθεση από pechr: “Ή Ρομ είναι ένα μείγμα από 3 Ρομ ( MiuiHellas , ΜiuiPro και Xiaomi eu ). Αρα θα πρεπει να βγει η ιδια εκδοση και στις 3 μορφες ωστε να σου δοθει ως τεταρτη επιλογη η thunder Το γραφει η πρωτη αναρτηση του @'gkalen' ” οκ ναι καταλαβα καταρχασ εκανα λαθος η ρομ ειναι η 8.0.4 που εχει βγει για τον redmi note3 pro και γενικος ρωταω οχι για την thunder μονο αλλα και για την MiuiHellas τι γίνετε
-
papaflessas - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από Xstos: “Έχει και οδηγίες στ' αγγλικά ” ευχαριστώ κάλο και αυτό να καταλαβαίνουμε και τι λένε πάνω κάτω
-
Παράθεση από pechr: “αυτο απο που το συμπερανες; Που το ειδες; ” θελω να πω οτι για παραδειγμα οτι στο redmi note 3 pro έχει βγει η 8.0.5 στο εξωτερικό και εδώ είμαστε στην 8.0.1 ακομα με αυτη την εννοια το λεω αν με καταλαβαίνεις τι θέλω να πω
-
papaflessas - - Mi Band
Μήνυμακαλησπέρα το παράγγειλα και εγώ το mi band 2 από geekbuying και το περιμένω έχει δυο εκδόσεις βλεπω την απλη και την global εχουν καμια διαφορα εκτος απο το κουτάκι που ειναι λευκό ? εγω παραγγειλα πάντως την global version !!!
-
ξερει κανεις γιατι ενω στο εξωτερικο οι ρομ οι stable περνούν αναβαθμίσεις εδω γιατι παραμενουμε στάσιμοι ?
-
καλησπερα παιδια επειδή βαζω stable rom και οχι dev θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την dev για το redmi note 3 pro το marshmallow πως τα παει σε αυτο το κινητο ?
-
Παράθεση από gkalen: “@papaflessas Έχω γράψει σχετικά με αυτό στην προηγούμενη σελίδα , ρίξε μία ματιά ... EDIT Γράψε λάθος , έχω γράψει σχετικά με αυτό το θέμα στο τοπικ με τις Stable GTV .. ” Καλημερα ,ζαλίστηκα με ολα αυτα δεν μπορείτε εσείς να μου πείτε περιληπτικά τι γίνετε σχετικα ?
-
καλησπερα, βλεπω στο εξωτερικό update rom για xiaomi redmi note 3 pro stable 8.0.5.0 εχει βγει! εδω ελλαδα ποτε θα βγει ?
-
καλησπερα, update rom for xiaomi redmi note 3 pro βλεπω εχει βγει στο εξωτερικο νεα ρομ για xiaomi redmi note 3 pro η 8.0.5.0
-
Παράθεση από giannisv6: “papaflessas wrote: Παράθεση από papaflessas: “καλημερα ,ποτε θα βγει η ρομ για το xiaomi redmi note 3 pro (kenzo)? ” Αυτή εννοείς ? xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other ” καλησπερα εννοω update για αυτη την (πχ. STABLE 8.0.2.0)
-
καλημερα ,ποτε θα βγει η ρομ για το xiaomi redmi note 3 pro (kenzo)?
-
τι τούμπανο βγάλανε πάλι κινητάρα τιποτα δεν εχει να ζηλέψει απο αλλες ναυαρχίδες!!!!
-
Παράθεση από athasand: “S.O.S Καλησπέρα παιδιά μόλις πήγα να κάνω clean install έκανα wipe dalvik cache , system, data ,internal storage , cache, και πήγα πίσω και έκανα install την ρόμ [Stable V8.0.1.0] και μου βγάζει updater process ended with ERROR : 7 Error installing zip file '/adcard1/xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_stable-v8.0.1.zip' Τι κάνω τώρα αδέρφια???? ” γιατι δεν υπαρχει ενας οδηγος για καθαρη εγκατασταση miui 8 οπως εκανε ο φιλος μας εδω ?
-
καλημερα δευτερη ημερα που τρεχω Miui8 stable greek το θεωρω ως η καλυτερη επιλογη για ρομ αυτη την στιγμη μπορω να πω οτι εχθες του ειχα κανει αρκετη χρηση ειδα διαχειριζεται καλυτερα την μπαταρια εχει πολυ ωραιο περιβαλλον οι νεες προσθηκες στο λειτουργικο οπως η μπαρα με την ενταση ηχου ειναι πολυ χρήσιμες μονο ενα πορβλημα παραμενει αυτο του ηχου σε εγγραφη βιντεο με δυνατη μουσικη εχει βελτιωθεί λιγο αλλα παραμανει σαν προβλημα
-
καλησπερα εκανα και εγω στο Redmi note 3 pro εγκατασταση το miui8 μου αρεσει παρα πολυ το νεο περιβάλλον του Miui8 για λεπτομεριες θα σας ενημερωσω σε λιγες ημερες
-
Mi Key 3.2.3 GR
Μήνυμαυπαρχει προβλημα με το mediafire δεν μπορω να κατεβασω την τελευτεα εκδοση
-
Mi Key 3.2.3 GR
Μήνυμαμε αυτη την εφαρμογη μπορω να ανοίγω με το σελφοκονταρο να ανοιγει την camera?? και να βγαζει φωτογραφιες ?