Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 560.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλημερα , εχω παρει και εγω το ιδιο tempered glass θελω να ρωτήσω εαν η μπροστινή καμερα εχει καποιο θεμα με τις φωτογραφιες μιας και το tempered glass δεν εχει τρύπα για την καμερα ???
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από papaflessas: “Καλημερα , εβαλα εχθες την 7.5.2 στο xiaomi redmi note 3 pro και πριν ειχα την 7.5.1 ξερουμε τι αλλαγές εχει ? ” Καλημέρα !! Συνήθως στις υπο-εκδόσεις δεν αναφέρεται το change log. To changelog που θα βρεις στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος αφορά αφορά την 7.5.1.0 ... και από εκεί και πέρα γίνονται κάποιες μικρο-διορθώσεις στον κώδικα. Βρήκα στο en.miui το changelog για το απλό (redmi note 3) και για την china stable αν σε ενδιαφέρει ρίξε μία ματ…
-
Παράθεση από klainmaingr: “Παιδιά το note 3 pro πως τα πάει με τη συγκεκριμένη; Στο ΜΙ4 με την 7.5 είχα πολύ συχνά restart και κάκιστη μπαταρία. Τώρα που πήρα το note και είμαι με τη MIUI Global 7.1 | Stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL) μέχρι να έρθει το unlock βλέπω οτι δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό και η μπαταρία (οκ και 1000mah παραπάνω) είναι ΤΕΡΑΣ. Έχει λίγο παραπάνω ram δεσμευμένη ~50% απο 38% που έβλεπα στο ΜΙ4, αλλα μέχρι εκεί. Αξίζει να ξεκλειδώσω για την ελληνική 7.5 η να περιμένω καλύτε…
-
Καλημερα , εβαλα εχθες την 7.5.2 στο xiaomi redmi note 3 pro και πριν ειχα την 7.5.1 ξερουμε τι αλλαγές εχει ?
-
λογικο ειναι να εκραγεί ενα κινητό οταν υπερθερμαίνεται κατα την διάρκεια της φόρτισης της μπαταριας ισως οι κινεζοι εχουν βαλει τους φορτιστές των κινητών να δίνουν ρεύμα στην μπαταρια οσο αντέχει με αποτελεσμα την υπερθερμανση της και πιθανότατα και την έκρηξη της συσκευής γιαυτο γνωμη μου παντα αν το κινητο σας με τον μαμα φοτιστη ζεσταίνεται αρκετα κατα την διάρκεια της φόρτισης να βλέπετε τι εξοδο (output) δίνει στο κινητό και να χρησιμοποιείτε λιγο ποιο μικρο φορτιστη οσο αφορα τα αμπερ πο…
-
Παράθεση από spideman3: “@papaflessas Μπαίνεις σε λειτουργία recovery mode κάνεις ένα back up το έχεις στο κινητό ή στον υπολογιστή σου.Μόλις ξανά μπεις σε recovery mode τσεκάρεις τα παρακάτω wipe cache, dalvik, data είναι το λεγόμενο factory reset. Καλό είναι τα αρχεία σου να τα μεταφέρεις κάπου αλλου ” σε ευχαριστω πολυ
-
παιδια μια ερωτηση εχω το xiaomi redmi note 3 pro δεν αντιμετωπίζω κανενα προβλημα με την νεα ρομ που την εβαλα με την μεθοδο της αναβαθμισης αλλα πως μπορω να κανω καθαρη εγκατασταση της μεσω trw ?
-
Παράθεση από shinig: “Σε εμενα ειναι οπως η 7.2.5 αλλα και πιο καλη πιο γρηγορη και με πιο καλη διαχειρηση μνημης ” και εγω το ιδιο λεω κανει καλύτερη διαχειρηση μνημης ,μπαταριας ,και ειναι και ποιο γρηγορη απο καταναλωση δεδομενων 4G αυτο δεν το εχω ψάξει
-
Παράθεση από shinig: “Σε redmi note 3 pro ειναι οκ με το wifi? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ολα πανε ρολοι σε αυτη την ρομ για εμας δεν υπαρχει προβλημα κανενα μεχρι στιγμης
-
Παράθεση από pavlidisc: “Να ρωτήσω κάτι χαζό ωρε παλικάρια; Πώς γίνεται η επίσημη Stable να είναι 7.3.7 (RN3 pro) και εμείς να είμαστε στην 7.5.1; Οι Ελληνικές ακολουθούν άλλη αρίθμηση; ” και εγω την ιδια απορια εχω για να δουμε θα μας απαντηση κανεις σχετικος ?
-
εγω στο xiaomi redmi note 3 pro που την εβαλα μεχρι στιγμης ολα ειναι ενταξει με την μεθοδο της αναβαθμισης !!!
-
σας ευχαριστω πολυ !!!
-
μια απορια που εχω ο ελενχγος για ενημερωσεις που εχει μεσα το mi fit το ελληνικο για ποιο πραγμα κανει ελενχγο ? 10046-Mi-Fit-v2-1-5-%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-Mi-band