Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 560.
-
Παράθεση από Darap21: “Έχω την τελευταία έκδοση του san1ty και κάθε φορά π ανοίγω την κάμερα Μ βγάζει αυτό6bb5dc80f1b3dbbea6add47b85430a9a.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλησπερα φιλε μου εβγαλε καινουργια που το διορθωνει αυτο το προβλημα αυτη ειναι η gcam HabitTread_6.2.030.apk
-
Παράθεση από GUZGUN: “Το διάστημα χρόνου που έχει στο βίντεο του mix 2s, 4x...1800x ξέρεις κανεις τι σημαίνει? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ειναι για να φτιαχνεις timelapse αυτη η ρυθμιση οταν επιλεξεις στην καμερα βιντεο πανω δεξια στις τρεις παύλες εχει μια λειτουργια που λεγετε χρονικο διαστημα εκει χρησιμεύει και επι της ουσιας ειναι ποσο γρηγορο θα κανεις την ροη του timelapse βασικη προϋπόθεση και ποιο εύκολος τρόπος ειναι τρίποδο και το αφήνεις να τραβήξει συνή…
-
Παράθεση από spideman3: “Ναι η γάτα ήταν τα λεφτά. Χωρίς flash κανονική λήψη. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εξαιρετικές φωτογραφίες βέβαια η μαμα καμερα το βράδυ νομίζω ειναι ποιο κοντα στα χρωματα οπως τα βλεπει ο άνθρωπος τα κίτρινους φωτισμούς και ολα εκει που ύστερη για έμενα η μαμα καμερα ειναι την ημερα στο exposure που σε εντονο φως τα ασπρίζει όλα και το βραδύ σε θόρυβο στις φωτογραφιες
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από loumos2314: “καλησπερα παιδια, επειδη βλεπω οτι παιζουν πολλες εκδοσεις και τα συν και μειον, υπαρχει καποια καλη να βαλουμε για peace of mind? η καινουργια λενε εχει πολλα feautures η παλιοτερη λενε εχει καλυτερο night sight.....” Γενικός να σου πω όλες καλές είναι σε σχέση με την μαμά κάμερα οπότε διαλέγεις εσύ ότι σου αρέσει στο μάτι εμένα μου αρέσει του san1ty για παράδειγμα απλή κατανοητή και υποστηριζομενει για τα κινητά μας τώρα είναι ανάλογα εμένα μου αρέσει μικροδιαφορές υπ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από loumos2314: “Παράθεση από loumos2314: “ε ” τα libs ειναι καποιο setting sto app? η xtml settings που γινονται import? thanks! υ.γ το jpeg compression το εχετε off? πιανει 10mb η φωτο και στο default ουτε 3mb.... να στε καλα παιδες!” Σε αυτή την κάμερα δεν δέχεται xmls αρχεία Jpeg compression off Awb -off Libs επί της ουσίας είναι οι ρυθμίσεις που επιρεαζουν την φωτογραφία εγώ έχω βάλει της google Και πίσω και μπρος pixel lll XL αυτά τώρα είναι καθαρά προτιμήσεις του καθένα Στάλθηκε …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Murderous: “Εμένα έχει πιο καινούργια έκδοση αλλά με την παλιά εμφάνιση” Καλά αναμένουμε λογικά κατποιο θέμα υπάρχει με το notch γι'αυτό και δεν μας έχει έρθει η νέα εμφάνιση Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από papaflessas: “ήταν να αυξήσουν την ποιότητα στην καταγραφή ήχου να καταγράφει στα 320kbps ” Πολλά ζητάς τώρα. Χρειάστηκαν 9 μήνες για να δώσουν καταγραφεί βίντεο στα 60fps.” Ε θέλει χρόνο λίγα τηλέφωνα το κάνουν αυτό και δεν νομίζω να το φτιάξουν ποτέ εκτός για όσους έχουν.telegram να του το πουν μπας και.βρει κάποια λύση και το φτιάξει σημασία σε ένα βίντεο εκτός από την ποιότητα εικόνας παίζει ρόλο και ο ήχος όσο οποίο καλή καταγράφει κάνει τόσο καλύτερα Σ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από paulpap01: “@papaflessas εγώ έχω αυτήν που έχεις στην φωτογραφία, δηλαδή την καινούργια 1 ” Και εγώ την ίδια έκδοση έχω αλλά παλιά εμφάνιση την κλασσική όπως φαίνεται1177b966c2992b32ea2fdd4f896df1dd.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από spideman3: “Νέα από San1ty, Changelog: - Video improvement, fixed FC on startup for some users (thanks to BSG) - Added 120fps slow mo but currently it isn't working, 240 works fine (slow mo crashes if you have selected 4k in settings) - Added Lens Blur (most req. feature by users) - Added Bitrate options for video mode (And yes EIS works on 1080p30 and 4K30) - Added 4k time lapse mode switch (Thanks to Arnova8G2 and cstark27) Note: If you still have the pop-up message on startup go …
-
Παράθεση από Octaviastikos: “τι εννοείς;; Μπες να δεις στο play storeεαν έχεις αναβάθμιση στην εφαρμογή του Facebook... ” οχι αναβαθμισεισ τις κανω τακτικα καθε εβδομαδα στο Playstore απλα δεν μου εχει αλλαξει η εμφάνιση στην καινούρια δηλαδη να ειναι ετσι οπως στην εικονα εχω την κλασσικη την παλια εσεις ?
-
Παράθεση από spideman3: “New update PrincipleBlock (San1ty) up with cool changelogs: - Merged latest fixes by BSG. - Merged latest lib loader by Zoran Ostojic *Clear data of the app if you have bugs after installation Note: Now 4k30 FPS and 1080p30 FPS got EIS in video mode. Also you can record in 1080p60 FPS but without stabilization. *4K60 isn't working properly I am trying to resolve it maybe in future update. Για όσους έχουν telegram t.me/PocoPhonePhotography/119866 Και από εδώ PrincipleBloc…
-
Παράθεση από komatoza: “Το 4g+ δεν έχει το κινητό ούτε θα έχει και δεν πρόκειται να γίνει. Το έχουμε πει τόσες φορές δεν υποστηρίζει τις συγκεκριμένες συχνότητες η τον συνδυασμό τούς..... Τέλος. Όσο και να το γράφεται δεν πρόκειται.... Με το Netflix... Άλλο και αυτό τι μανία είναι αυτή αφού πρακτικά δεν θα καταλάβεις την διαφορά από 1080 σε 720.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγω αυτα τα λεω προχειροδουλειές της xiaomi εαν θελει να μπει σοβαρα στον ανταγωνισμο των εταιριω…