Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 383.
-
Μου έχει έρθει email για το Mi5s αλλά δε δουλεύει ούτε το link, ούτε βγάζει ενημέρωση στον updater... "File not found in the server" λέει.
-
Επίσης να προσθέσω ότι σε mi5s, μέσω updater μου κατεβάζει τη rom για το mi5s plus... 2af50643cf78f60d1caa481135c28c1d.jpg
-
Σε mi5s δεν έχω fingerprint scanner και καθόλου ήχο.. Απλά αρνούνται να δουλέψουν.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Είμαστε το μόνο forum με τετραψήφιο αριθμό ή μου φαίνεται; Ψηφίζω κάθε μέρα, ronin13.
-
Την εριξα κι εγω! Μονοκουκι! ronin13
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “2-3 φορές το ίδιο αποτύπωμα, κάθε φορά με λίγο διαφορετική γωνία βοηθάει εως λύνει το πρόβλημα. Συνήθως κρατάμε κάθετα το δάχτυλο στο κινητό όταν περνάμε το αποτύπωμα, ενώ όταν το χρησιμοποιούμε έχει γωνία περίπου 45 μοίρες ;)” Όταν περνάω το αποτύπωμα βάζω τον αντίχειρα σε γωνίες από 0° έως 90°. Και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόκριση γενικότερα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Παιδιά το screen protector με το λογότυπο mi σαν αυτό που μου περισσέψε (και δεν ξέρω τι να το κάνω) είναι αν όχι το καλύτερο απ όλα απ τα καλύτερα.. Όταν είχα εγώ mi5s αυτό είχα μόνιμα.. ;)” Αν είναι μαύρο με ενδιαφέρει!