Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 147.
-
Κινέζικες εφαρμογές
ΜήνυμαΤίποτα δεν είπαν . Αυτό που εγραψέςς τι είναι????????
-
Κινέζικες εφαρμογές
ΜήνυμαΜόλις τους έστειλα mail με φώτογραφίες. Αναμένουμε απάντηση. =============== Μαρ 31st 2017, 9:48pm =============== Τι εγινε δεν γνωριζει κανεις κατι γι' αυτες τις εφαρμογες???
-
Καμια πληροφορία κανένας για το kate;;
-
Καλημερα και χρόνια πολλα. Εγω που έβαλα τη 7.3.23 στο kate όταν πάω σε recovery μου βγάζει twrp 3.1.0 . Πάει να πει ότι εγκαταστάθηκε μαζί με τη ρομ και το νέο twrp;
-
Σε kate όλα φαίνονται μία χαρά, εκτός από fastboot και recovery που απλά γίνεται επανεκκίνηση .Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα για όλα .
-
Thelosouvlakia και εγω ειχα αυτό το πρόβλημα με το klo bugreport. Έκανα μια αναζήτηση στο google και διάβασα ότι η εφαρμογη αυτή αναφέρει τα bugs στη xiaomi. Επίσης διάβασα ότι και να την απεγκαταστήσεις δεν τρέχει και τίποτα . Την απεγκατάστησα και όλα μια χαρά.
-
Κινέζικες εφαρμογές
ΜήνυμαΚαι το κακό είναι πως δεν μπορώ να επιλέξω το κινέζικο κείμενο να το googlαρω
-
Κινέζικες εφαρμογές
ΜήνυμαΔεν μου τις κανει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κινέζικες εφαρμογές
ΜήνυμαΑυτό φίλος δεν ξέρω πως γίνεται.
-
Κινέζικες εφαρμογές
ΜήνυμαΣτην καινούρια rom (7.3.16) που έβαλα στο kate παρατήρησα ότι μπήκαν και 2 εφαρμογές με κινέζικα . Μήπως κανένας ξέρει τι κάνουν; 58fcc70a9254c0e2d90b4181e1ee664a.jpg 2a4acaed595559c5839c616c59637d7a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτές οι νέες εφαρμογές τι κάνουν;; 20fc08172d2d73f055f531a53787de0a.jpg a0672f0da207b708be5893572663d3b7.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΤο kate δεν το έχει
-
Στο kate δεν δουλεύει το recovery και το fastboot. Τα υπόλοιπα όλα μία χαρά. Να είστε καλά παιδιά. Ευχαριστούμε......
-
Κατεβάζω τη rom, την βάζω κάπου στην εσωτερικη μνήμη του τηλεφώνου και μετα απο την ενημέρωση πάω και με τις 3 τελίτσες την ανοίγω και την εγκαθιστώ. ΣΩΣΤΑ?? Για το kate με 7.3.9 αναφέρομαι.
-
σε kate πέρασε κανένας τη νέα rom (7.3.16)?
-
Μόλις έβαλα 10 ευρω μεσω τράπεζας
-
ωραια. Μπορείτε να μου στείλετε το λογαριασμό;
-
Για εμας που δεν εχουμε paypal τι γινετα? Υπάρχει άλλος τρόπος?
-
Unlock BL
ΜήνυμαXiaomi-Redmi-Note3PRO και τώρα τι;