Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 272.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από DownUnder: “could not verify device ” Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.grΓια δες πως το βλεπει το δικό σου. ”
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Narsilea: “οκ εχω λιγο σαλεψει... λοιπον κλασικα μένει στο 50% μου εμφανίζει το γνωστο current acount is diferent from the account info on the device πραγμα που δεν ισχυει γιατι ειναι ο ιδιος λογαριασμος... ρομ : MIUI GLOBAL 8.0 STABLE (8.0.4.0 MHRMIDG) ” αυτο προσπαθουμε να λυσουμε παραπανω ο geoanto555 ποσταρε εναν αλλον οδηγο εγω βρηκα και αυτο Mi Devices Bootloader Unlocking FAQ: Announcement, Troubleshoot, and Tips - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum και δεν ξερω πως να…
-
Μήνυμαmi 4 c μια χαρα το βλεπει
-
Μήνυματιποτα νεκρα edit επανηλθε
-
Μήνυμαoxi εδω το θεμα ειναι πως το τηλ τα επαιξε(?) πατησα volume down + power και εχει μεινει καταμαυρο νεκρο και δεν ειναι και για μενα τα επαιξαν τα κουμπια?
-
Μήνυμαdevice manager λεει που ειναι αυτος? @geoanto555 με επεισες
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Στα το ξεπέρασες το θέμα; edit:3εις κινήσεις είναι... όλο το άλλο ενημερωτικο. ” οχι ακομα εχω παρει μεν το granted απο xiaomi αλλα δε μου αναγνωριζει τη συσκευη το miflashunlock
-
Μήνυμαουτε και στα xp την αναγνωριζει τη συσκευη μηπως να περιμενω αυριο ωστε να ενημερωθουν οι σερβερ της xiaomi? τοσος αγωνας σημερα και ειμαι στο μηδεν ακομα αν δεν ξεκλειδωθει θα σκασω @geoanto555 ευχαριστω για το λινκ αλλα μολις το ειδα φλιπαρα
-
Μήνυμαπερασα την τελευταια dev ηρθα σε πισι με 10αρια windows το miflash unlock μου βγαζει αλλο μνμ τωρα could not verify device δεν εχω σιμ μεσα (δεν ξερω αν πρεπει) αλλα το εχω συνδεσει στο μι account νευραααααααααααα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από DownUnder: “το διαβαζει σαν cd rom read only μαλιστα και δε με αφηνει να κανω paste το αρχειο!!! ” Ανεβασε screenshot. Τα windows πως βλέπουν την συσκευη?? ” ολα ΟΚ το εβαλα μεσα απο το misuite erase & update για να δουμε
-
Μήνυματο διαβαζει σαν cd rom read only μαλιστα και δε με αφηνει να κανω paste το αρχειο!!!!!!!!!!
-
Μήνυμα@Bodai αυτο θα κανω μολις κατεβασα μια το θεμα ειναι πως δεν εχω το winzip αλλα το ραρ θα το διαβασει?
-
ΜήνυμαScreenshot_2016-11-10-19-37-18-734_com.android.settings.png - Google Drive
-
Μήνυμαυπαρχει περιπτωση να μην δεχεται το ξεκλειδωμα επειδη εχει μεσα την τελευταια stable rom? Version: V8.0.5.0.LXKCNDG (MIUI8) μηπως πρεπει να περασω την developer?
-
Μήνυμαμαλλον θελει account verification edit αλλα πεφτει σε λουπ ο λογαριασμος μι μου ζηταει να βαλω και να στειλω verification code στο email που εχω δηλωσει αλλα ποιο? code? ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Η σιμ δες να μην ήταν σε άλλο κινητό xiaomi και να μην έκανες log out Αν όλα είναι όπως πρέπει τότε πρέπει να είναι οι servers ” μιχαλη σε ευχαριστω η σιμ ηταν σε αλλη συσκευη και εκει ηρθε το sms και μετα απο 1 ωρα το μηνυμα οτι ειμαι ΟΚ με τον αριθμο MI account αφου ηρθε και αυτο το μνμ πηρα την σιμ την εβαλα στη συσκευη που θελω να ξεκλειδωσω αυτες ηταν οι ενεργειες στο μεταξυ μπορω να κανω λετε και αυτο? Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά) θα εχω προβλη…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από aelarav: “μια απο τα ιδια @DownUnder απο χθες προσπαθω να ξεκλειδωσω..ισως τελικα να φταινε οι server της xiaomi οπως ειπανε τα παιδια πιο πριν..αντε να δουμε ” θα το προσπαθησω και αργοτερα απο αλλο πισι και θα αναφερω αναλογα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Μα λέει πως το ξεκλείδωμα (την αίτηση) την έκανες με άλλη sim από αυτή που έχεις στο κινητό ” εκανα νεο λογαριασμο στην miui.com και οταν χρειαστηκε κινητο για να μου στειλει το sms εδωσα ενα νουμερο αυτη τη σιμ εχω βαλει μεσα σε αυτο που θελω να ξεκλειδωσω απλα την εβαλα μετα αφου ειχε ερθει το σμσ σε αλλη συσκευη
-
Μήνυμαλοιπον μαγκες ευχαριστω τα τεσταρα και στα 2 μου βγαζει false εχω παρει εγκριση απο την xiaomi κατεβασα το μιανλοκ εκανα οτι λεει αυτος ο οδηγος και με το hotspot shield ομως μου λεει στο 50% could not verify device και απο κατω current account is different from the account info on the device να παω σε αλλο πισι? με δεκαρια windows? πρεπει να ενεργοποιησω τιποτα στις συσκευες?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Πρωτα δες ότι είναι κλειδωμένα γιατί αν είναι παλιά παρτίδα είναι ξεκλειδωμα. 2ο τα mi4c δεν δέχονται κάρτα μνήμης ” αυτο ειναι ενα θεμα πως το βλεπω αυτο? διοτι εκανα αυτα τα κολπα με το miunlock αλλα με κοβει @demakhs ναι τον εχω δει τον οδηγο αλλα πρεπει πρωτα να δω αν ειναι ξεκλειδωτα σωστα? ευχαριστω παιδια συνεχιζω