Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 272.
-
το φανταζομουνα θα την βαλω και ο,τι γινει μετα για να παω στην τελευταια dev απλα τη φλασαρω ? η παλι ολα τα wipes δε θα ξαναενοχλησω
-
και μετα πως φλασαρω το super user για τις εφαρμογες που θενε ρουτ?
-
επαφες ειναι απο γκουγκλ φωτο και βιντεο τα εχω στο sd εχω παρει αντιγραφα απο το τηλ
-
καλημερα ειμαι με μια παλιοτερη dev (6.3.3) και θα βαλω σημερα την stable 7.2.3 κανω wipe cache + davlik και προχωραω?
-
Παράθεση από makis1024: “Κάνε καθαρή εγκατάσταση, οδηγός caeser και αν βγάλει σφάλμα οδηγός stefanos1985. Αφού δεν ξέρεις αν έχει twrp δεν θα ξέρεις και σίγουρα την λειτουργία του. Οι οδηγοί και των δύο είναι αναλυτικότατοι. Έχε το twrp σαν τελευταία λύση, ίσως στο μέλλον να σου χρειαστεί όταν πλέον εξοικειωθείς. ” περασα για αρχη την τελευταια dev μεσω twrp τωρα πηγα για ενα κλιν ινστολ αλλα δεν διαβαζει το τηλεφωνο θα προσπαθησω και απο το σπιτι αλλιως θα δω τι θα κανω του stefanos1985 που ειν…
-
καλημερα παρελαβα με την dev 5.12.27 εχει twrp? το εμαθα και μαλιστα ελπιζω οχι πικρα σαν βλακας την πατησα την βρηκα και χαζα , ενω με ενημερωσε πως δεν εχει OS, εκανα full wipe παντου οποτε τωρα ανοιγει μεν η συσκευη αλλα μενει στο mi να προχωρησω με τι? με τον οδηγο fastboot??
-
καλημερα περασα μεσω αναβαθμισης την νεα ρομ αλλα εχασα την twrp χανω κατι? μαλιστα καθε φορα θα το χανω? το ξαναφλασαρα και ειδα οτι ΟΚ μπηκα απο teamwin δεν γινεται να το σφηνωσω μεσα στο τηλ?
-
καλημερα περασα μεσω αναβαθμισης την νεα ρομ αλλα εχασα την twrp χανω κατι?
-
σαν να ξανανιωσε ξαφνικα αρχισαν να βαρανε ολα tweeter , mailwise , tapatalk δειχνει και καλυτερη η μπαταρια ευχαριστουμε για αλλη μια φορα BTW που μπορω να βρω το λινκ για την twrp στο redmi 1s? οσο και να ψαχνω δεν το βρισκω
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
Μήνυμαδλδ επειδη με τρωει το χερι μου αυτο εδω το παιρνω??? χαλαρα? και μετα κανω οτι λεει ενα τοπικ σχετικο? Wholesale XIAOMI RedMi Note 2 Android 5.0 Lollipop 4G Phablet 5.5 inch MTK Helio X10 64bit Octa Core 16GB ROM 5MP + 13MP Cameras (GRAY TDD VERSION) | Everbuying ευχαριστω
-
που υπαρχει αυτο το λινκ για να βαλω επιτελους την twrp στο redmi 1s? ευχαριστω
-
εγω ως pettros (myphone nickname) το εχει κρυψει το θεμα to en.miui? δεν βλεπω τιποτα ακομα ειναι δυνατον να ειναι τοοοοσο γυφτοι? η εγω δεν ειδα καλα?
-
WELLDONE ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
-
959 με εμενα μεσα
-
κατεβασα κανονικα επαναφορα αντιγραφων απο mi account τωρα για να δουμε
-
και παλι καλημερα και χρονια πολλα εκανα ενα μπακ απ εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων twrp δεν εχω να περασω τη ρομ οπως παλια με volume up + power button? η να βαλω το twrp και να την περασω μετα χωρις μετονομασια σε update.zip? αυτο με το mi flash? παιζει? edit δειχνει πως εχει πανω την stable 7.0.5 που ειχα βαλει τον οκτωβρη
-
ευχαριστω δεν θυμαμαι πια αλλα θα ψαξω
-
χρονια πολλα σε ολους αφου εμεινα με την stable 7.0.5. αρκετο καιρο ειπα να ξαναγυρισω στις dev επειδη ειμαι κοντα στο αλτσχαιμερ υπαρχει κανα λινκ ευκαιρο για το πως θα παω απο την stable στην dev?
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από DownUnder: “ ” Ααααα...μάλιστα! Δεν σου απαντήθηκαν οι ερωτήσεις σε άλλο φόρουμ και έρχεσαι εδώ να γκρινιάξεις...Ωραίος είσαι εσύ ρε!!! Και μας βάζεις και να κάνουμε και "πτυχιακή" με ένα εκατομμύριο ερωτήσεις... Μόνο 3 ερωτήσεις λες... ΕΞΙ κάνεις! Απατεωνιές! (ε...τι? Μόνο εσύ θα γκρινιάζεις? Και 'γω λίγο... ) Λοιπόν πάμε: 1. Επαφές--> (από το μενού που ανοίγει πατώντας το αριστερό screen button) -->Οργάνωση επαφων-->Συγχώνευση όμοιων επαφών. Επίσης αν δεν θέλ…
-
καλημερα . μερικα ερωτηματα γενικης φυσης που ακομα δεν μου απαντηθηκαν και στο myphone καλησπερα 3 βοηθειες γιατι εχω ξεχαστει τοσο καιρο τωρα εκανα factory reset και full wipes και εχω περασει την stable την τελευταια απο το miui.gr (με fastboot) 1. πως να εμφανιζονται στις επαφες ΜΟΝΟ αυτες του google ή/και του micloud 2. πως που οριζω παλι να εχω push notifications? viber/whatsapp & pushbullet και φυσικα τα mail (mailwise) 3. αυτοματη ενημερωση εφαρμογων απο google play. το ορισα μεσα αλλα κ…