Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 288.

• Παιδιά καλησπέρα κ καλό μήνα Τι διαφορα έχουν οι δυο πρωτες?? Οι δυο κάτω είναι κινεζικές... Φοραω την Resurrection Remix OS 5.8.5 και αν θέλω να γυρίσω πίσω σε official τι πρεπει να κάνω?? Ποια πρεπει να φορέσω?? Θα χάσω το root και το κλείδωμα ?? Ευχαριστώ πολυ6e4a7d85c31e912f2d4ce1d71a821c72.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ φίλε μου. Αυτά έκανα αλλά τίποτε. δεν μπόρεσαν. Μάλλον θα ξαναγυρίσω στα 7αρια. Να είσαι καλα Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλημέρα. Είχα τα windows7 και τώρα πέρασα τα windows xp αλλα ΔΕΝ μπορώ να κάνω να το δει το τηλέφωνο (mi5s plus) ο υπολογιστής. Μπορείτε να βοηθήσετε?? Κατέβασα κάτι drivers αλλά τίποτε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ​Παιδιά καλημέρα.  Που κ που μου βγάζει αυτό το πρόβλημα.  Μετά δεν ανανεώνονται το zooper και τα widgets.  Ξέρετε τι είναι??  Ευχαριστώ  Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ​Παιδιά καλησπέρα. Βρίσκομαι στην Αίγυπτο και θέλω να κατεβάσω αυτήν την εφαρμογή αλλά λέει δεν διατίθεται για την χώρα μου (Ελλάδα). Μπορώ να κάνω κάτι??? Υπάρχει τρόπος να την κατεβασω681c4d074f6f392597c9ead3b7f4d3dd.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδια καλησπερα. Μια ερωτηση. Το πρωι πεταω για Αιγυπτο. Θα παρω απο εκει μια καρτα vodafone (μονο δεδομενα) με δυο καρτες ανανεωσης για να εχω internet. Σε οποια θεση κ να την βαλω θα εχω δεδομενα.?? Η πρεπει να την βαλω σε μια συγκεκριμενη θεση. Τωρα εχω μονο μια καρτα μεσα στην δευτερη θεση. Ευχαριστω

• Είμαι με την xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_7.11.2.zip. Δεν κανει τίποτε όμως. Μάλλον δεν δουλεύει Ευχαριστώ πάντως ΒΟΗΘΕΙΑ Παιδιά να ρωτήσω κάτι ΠΑΡΆΞΕΝΟ??? Δεν ξέρω αν είναι της ρομ, αν γίνεται και σε εσάς, ΑΛΛΆ εγω 1η φορά το συναντώ σε όσα τηλέφωνα και αν άλλαξα. Έχω μέσα στο κινητό (σε φάκελο) backup τα apk από τα προγράμματα που χρησιμοποιω αυτή την στιγμή ΑΛΛΑ και από τα προγράμματα που είχα στο παρελθόν χρησιμοποιήσει. Με ένα μαγικό τρόπο χάνονται από μέσα ΣΥΝΕΧΩΣ τα apk των προ…

• RE:

gthom - - Mi-5S Plus (Natrium)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Θα πρέπει να ανάψει το...φως... :huh:” Τι??, ποιο φως Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλησπέρα. Αυτό τι είναι?? Το ανοιγω αλλά δεν κανει κάτι. Μένει εκεί που δείχνει η δεύτερη εικόνα.. Ευχαριστώ πολύ. 9f209f3f1ab3aa08c9fd589427e2767a.jpg6bae68d1ef8fbf613e68d9e2466921e7.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εύχομαι σε όλους σας Χρόνια πολλά και καλά γεματα υγεία και ευτυχία Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από akisjes: “gthom η νουμερο ενα για εμενα ειναι η nillkin αλλα αφηνει λιγο κενο γυρω γυρω και αν θυμαμαι καλυπτει την μπροστινη καμερα.Η moffi αφηνει λιγες δαχτυλιες αλλά φευγουν ευκολα.Με εντυπωσιασε ομως η ευκρινια που εχει σχεδον σαν να μην υπαρχει.Τέλος φιλικά θα ηθελα να σου πω ότι δεν βρισκω κανέναν,πραγματικά ομως,λογο με το συγκεκριμένο κινητό να μπεις σε ολους αυτούς τους πειραματισμούς που ρωτας.” Καλημέρα φιλε μου. Έχεις δίκιο. Τελικά δεν θα αλλάξω ρομ γιατί δουλεύει τέλεια…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Οντως να είναι μισή...για αυτό τον λόγο ίσως είναι σφαιράτη, η μπαταρία σίγουρα πολυ καλύτερη κ η παραμετροποίηση...άπειρη!! Gapps δε θυμάμαι...έχει οδηγίες στη σελίδα που έχει τη ρομ στο xda.” Τελευταία ερώτηση, αν θέλω να γυρίσω ξανά πίσω σε αυτήν που έχω τώρα γίνεται εύκολα (απλό φλασαρισμα με full wipe) η θέλει άλλη διαδικασία?? Κατεβάζω την ρομ και τα gapps τώρα από εδώ How to Install Official Resurrection Remix For Xiaomi Mi 5s Plus Θέλει να περάσω και firmware άλλο,…

• Φίλε @akisjes γιατί δεν είπες τίποτε να πάρεις δύο βρε (πλάκα κάνω),. Αφήνει δάκτυλιες??? Φίλε @demakhs ευχαριστώ. Την βρήκα. Ναι έχω custom recovery (twrp), Είναι 550mb, είναι πολύ μικρή σε σχέση με αυτή που φοράω xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_7.11.2.zip που ειναι 1,45 GB. Θέλει και gapps η ειναι μέσα?? Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Τα 2 κ 3 μπορείς, αν βάλεις resurrection rom... :phatgrin:” Ξέρεις από που να την κατεβάσω?? Την έχω αυτήν την στιγμή περάσμενη στο oneplus μου και ειναι αρκετά καλή. Αν αποφασίσω να την βάλω θέλει full wipe?? . Θα σβηστούν μουσική κ φώτο που έχω μέσα?? Ξέρεις από μπαταρία τι λέει?? Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από akisjes: “Φιλε μου έβαλα moffi full cavarege και είμαι υπερευχαριστημενος” Φιλαράκι δωσε ενα λινκ από που το αγόρασες.. Να ρωτήσω και κάτι άλλο?? 1. Μπορώ να κάνω αρχειοθέτηση τα μνμ μου?? 2. Μπορώ να βάλω το ρολόι της μπάρας στο κέντρο?? 3. Μπορω το ποσοστό μπαταρίας να το βάλω μέσα στο εικονίδιο??? Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Πατα το αριστερό, από το home button, "πλήκτρο" που εμφανίζει της ανοιχτές εφαρμογές..πάνω εμφανίζεται το split screen.. :thumbup:” Τέλειο!!!!!!! Δεν το γνώριζα και είναι πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμας δεν μας φώναξες να.... δοκιμάσουμε και εμείς την κάμερα μας

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “@gthom πατα τις τρεις τελιτσες πάνω δεξιά, ρυθμίσεις, πάτα πάνω πάνω στο λογαριασμό σου αν έχεις συνδεθεί στον google account σου, πάτα πάνω στο "συγχρονισμός" κ απενεργοποίησε το "συγχρονισμός όλων"...τα επιμέρους "σελιδοδείκτες" "ιστορικό" κλπ θα ναι ενεργοποιημένα. Πριν το κάνω αυτό, ο chrome δεν έκανε συγχρονισμό!!” Θέλω από τον Chrome που έχω να πάρω τους σελιδοδεικτες και να τους συγχρονίσω στον "" "" πλοηγό "" που έχει μέσα η ρομ. Από τον πρώτο (chrome) στον δεύτερο…

• Παιδιά καλημέρα Μόλις πέρασα την νέα έκδοση xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_V9_arΩma_7.11.2.zip. Θέλω να ρωτήσω που μπορώ να δω τι καινούργια έχει σε σχέση με την προηγουμενη Και επίσης πως μπορώ και αν γίνεται να συγχρονίσω τους σελιδοδεικτες μου από τον Chrome στον browser (πλοηγό) που εχει μέσα η ρομ. Σας ευχαριστώ

• Καλορίζικο φίλε μου. Σου εύχομαι να το χαρείς πολύ.