Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 288.
-
Παιδια καλησπέρα Να σας ρωτησω κάτι??? Εχει ο γαμπρος μου ενα xiaomi mi5s και δεν ξέρουμε τι πρέπει να κανουμε για τα παρακάτω:: Α. Όταν μιλάει στην wind κάρτα η cosmote φαίνεται απενεργοποιημένη. Β. Όταν είναι στο ίντερνετ με την cosmote η wind φαίνεται απενεργοποιημένη. Μπορεί να γίνει κάτι?? Ευχαριστώ πολύ για το χρονο σας
-
Φίλε μου spiderman3 ευχαριστώ για την βοήθεια με την paypal, έγινε και το αγορασα. Φίλε akisjes δεν απάντησε κανένας στο mail ουτε το παλιό ούτε το σημερινό. εγώ το αγορασα όμως μόλις τώρα κ ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μονο που δεν μπόρεσα να τον πω για official global... Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα. Αποφάσισα να αγοράσω το παρακάτω τηλ. Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας , αν πρεπει να προσεξω κάτι με την Ρομ ( να ζητησω εγώ κάποια?? ) η κάτι άλλο που πρεπει να ξερω??? Επίσης αν το vickmall στέλνει γρήγορα κ ποσο κανει περιπου να ερθει με priority. Ευχαριστώ για τον χρονο σας. Είστε το καλύτερο φόρουμ με διαφορά. Xiaomi Mi5s Plus 5.7inch FHD Qualcomm Snapdragon 821 Smartphone Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γνώμες για αγορά mi5s plus
ΜήνυμαΦιλέ μου και εγώ μια απο τα ίδια. Φυσικά είμαι υπέρ του 5s plus και λόγω μεγαλύτερης οθόνης Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα μου παει περίπου 30 - 35 μέρες συνεχώς συνδεμένο με το bluetooth. Έχω απενεργοποίηση να μετράει τον ύπνο. Όταν το είχα ενεργοποιημένο με κρατούσε 18-20 μέρες. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για 10 φορα απο μενα Gthom 12726 και με την νικη..
-
+1 για ενατη φορα Gthom