Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Perarg: “παύει να ισχύει η εγγύηση; ” Ας μας απαντήσει καλύτερα ο ίδιος... @mygad δευρο εξω... ” Αν μας επιστραφεί κλειδωμένο με την Global Official ROM, θα ισχύει η εγγύηση 100%!!!
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
Παράθεση από geoanto555: “ Άσχετο.. υπάρχει κανά λινκ με την multi rom που βάζουν τα Κινεζομάγαζα; ” 2 μέρες ψάχνω μια fastboot unofficial με Ελληνικά, αλλά τζίφος.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
Παράθεση από lallasgr: “Ε ναι..για μένα είναι αλητεία αυτό. Αν θέλουν να ξεκλειδώσουν τουλάχιστον να το έκαναν με τον official τρόπο και όχι έτσι!!! ” Ευτυχώς υπάρχει το λινκ στην υπογραφή σου! Δοκιμάζω πρώτα να δω αν είναι locked/unlocked. Be right back!
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από DaRk_dOg: “Ή εφόσον το εμπορεύεσαι (φαντάζομαι όπως το διαθέτουν κ τα υπόλοιπα μαγαζιά ) το αφήνεις με την 7.1.9.0. Οι περισσότεροι ΔΕΝ θα επιθυμούσαν να αγοράσουν συσκευή που "πείραξε" σε τέτοιο βαθμό ο πωλητής (εκτός κ αν στο ζητήσουν συγκεκριμένα οι ίδιοι) ” Η ρομ είναι 7.1.9.0.0, υπάρχει και κανονική ρομ που είναι 7.1.9.0 και μπερδεύει εύκολα Σωστή η παρατήρηση που έκανες, αν το ανοίξεις θα το πάρει ο άλλος ? Από την άλλη και εσύ @mygadgr θα πρέπει να δε…
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από mygadgr: “Χμμμ... now what? ” Πανεύκολο απλά κάμεις ότι λέει εδώ Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) ” Αρκεί να μη θέλει unlock στον bootloader...
Να και κάτι περίεργο. Άνοιξα μια συσκευή, και δείτε το είχε μέσα. Τι λαμογιά μου έκανε ο προμηθεύς;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14628/
Παράθεση από Bodai: “Λοιπόν μην μπερδευεστε με official & unofficial , fastboot & recovery. Η δομή της fastboot είναι τετοια που μπορει να δημιουργηθει και ελληνική για φλασαρισμα με MiFlash οπως οι κινέζικες απλά θα πρέπει το staff να έχει οπωσδηποτε συσκευή στα χέρια του.. ” Μπορεί να κανονιστεί κάτι τέτοιο.
Παράθεση από Souits: “Αλλά και να υπήρχε θα χρειαζόταν ξεκλείδωμα και πάλι για να περάσεις fastboot. ” Ο προμηθευτής μου, πάντως βάζει την Global ROM με Fastboot, απλά όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο μήνυμα, δεν έχει Ελληνικά... Για αυτό παραξενεύομαι... αλλού διαβάζω άλλα και εδώ πάλι διαβάζω άλλα.