Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 205.

• Παράθεση από ndlns: “Ξέρει κανείς να μου πει, αν στην ελληνική, έχει ελληνικά στις επαφές δεξιά για γρήγορη αναζήτηση; Και φυσικά έχει!! ”

• Ειχα τον chrome αλλά μόλις δοκιμασα κατά τύχη τον rocket ,κολλησα. Παναλαφρος και ταχυτατος.

• εαν το κατέχεις δοκίμασε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση μία fast boot official ROM μήπως και...

• Παράθεση από Greektrooper: “Παράθεση από thiras: “Αγαπητέ Souits ,η γνώση είναι για να μοιράζεται....νομίζω και αυτό είναι το νόημα των φόρουμ,και είμαι σε διάφορα μέλος.Τώρα αν εσύ ενοχλήσαι η βαριέσαι να απαντήσεις σε ερωτήσεις άλλων που χρειάζονται βοήθεια,απλά μην το κάνεις.. Δεν έχει νόημα να κάνεις παρατηρήσεις σε ύφος δασκάλου σε παιδια που είναι αδιάβαστα,δεν διαβάζουν τους οδηγούς και δεν ξέρουν το μάθημα... Φιλικά πάντα.... ” Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός, έχω την άποψη -μ…

• καλημερα σας... Επιτέλους ξανά ήρθαν οι γραμματοσειρές οι οποίες παρεπιπτόντως όλες δείχνουν αψογα την ελληνική γλώσσα Πάντως η ρομ φυσάει!!! Μάλλον θα αραξω τουλάχιστον για κάνα δύο βδομάδες Μπράβο και πάλι στην ομάδα.

• Παράθεση από papaflessas: “ κοιτα να δεις δεν ακολουθησα τον οδηγο γιατι κανει factory reset αρα μενουν μεσα στο συστημα σου πράγματα απο το lollipop γιατι δεν διαγραφεις την ρομ αλλα την περνας και σαν update και κανεις την διαδικασια 2 φορες .επίσης studiosakis έκανες hard reset και πέρασες απευθείας την ρομ η έκανες τα βήματά από τις οδηγίες δηλαδη factrory reset γιατι εγω μιλαω για καθαρη καθαρη εγκατασταση και οχι factory reset ? ” εγω περασα την τελευταια fastboot rom global developer και …

• Παράθεση από Souits: “Παράθεση από papaflessas: “καλησπερα παιδια εκανα ενα πείραμα στο κινητό και εκανα hard reset και περασα ΜΜ σε RN3 pro Kenzo δηλαδη διέγραψα εντελώς την προηγούμενη ρομ και έβαλα καθαρά την καινούρια στην εγκατάσταση δεν ειχε καποιο θεμα μετα την εγκατασταση ειχε δηλαδη δεν αναγνώριζε το προσωπικό account μου της xiaomi πεταγοντας καποιο error και ξανά γύρισα στην 8.0.5 οπου μπενει κανονικα το account και ετσι υποθέτω οτι αυτο ειναι πρόβλημα της ρομ για το κινητό δηλαδή κάπ…

• Παράθεση από dionisis121: “πραγματικα πολύ καλή ή νέα stable για kenzo ” συμφωνω απολυτα!!!αριστη,smooth αλλα και σφαιρα. Ευχαριστω πολυ εχετε κανει αψογη δουλεια.

• Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από studiosakis: “ ” Το θέμα με τα θέματα μάλλον το έχεις επειδή δεν ακολούθησες την σωστή διαδικασία Update που είναι η παρακάτω: Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Για το θέμα των ειδοποιήσεων δες αυτό: Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ”

• παιδες καλημέρα . Το που δεν μου έρχονται μηνύματα από από αναπάντητες κλήσεις ή δεν ειδοποιουμε κατά την κλήση ότι με καλούν είναι θέμα ρομ ή παρόχου; Έγινε ξαφνικά,πριν δεν είχα θέμα. Είμαι με την τελευταία σταθερή 8.1.1. Επίσης να επιβεβαιώσω και εγώ για τα θέματα ότι δεν μπορώ να μπω.

• Κανε επανεκκίνηση το PC σου και τσεκαρε το "flash all" στο mi flash και κάνε κανονικά το φλασαρισμα. Αν και μου φαίνεται κάπως περίεργη ή "διαδρομή"που δίνεις, της ρομ από το PC. Δεν μπορώ να δω καθαρά γιατι δεν με αφήνει να ζουμαρω την παρα πάνω φωτο αλλά και λόγω ηλικίας Το δοκιμάζεις και μας λες.

• Το ίδιο είχα πάθει στα ξαφνικά με το mi2s μου. Το άνοιξα,του καθάρισα την κάμερα τίποτα. Του άλλαξα χίλιες δυο ρομ... τίποτα Του έβαλα καινούρια κάμερα(hardware) όχι apk... τίποτα. Μάλλον ή ζημιά είναι στα εσωψυχα. Και βέβαια το παρατησα. Εύχομαι να επανέλθει με ενα απλό factory reset στην τελική και να ησυχάσεις.

• ενταξει πυροβολαει το εργαλείο με την ρομ αυτή. Ευχαριστώ πολύ

• Παράθεση από iakoboss7: “πως ειναι η RR? σκεφτομαι να παω σε αυτη, ειμαι cm13. ” με μία λέξη άψογη!! Δοκίμασε την άφοβα smile.png ...απλά κάνε καθαρη εγκατάσταση.

• Παράθεση από iakoboss7: “δεν ειχα σκοπο να προσβαλω, συγνωμη αν φανηκε ετσι. οτι χρειαζεσαι ειναι εδω Redmi Note 3 Pro - Κάπως έτσι πήγα σε CM 13 ” οκ. σε ευχαριστω Πάντως την resurrectionremix rom που έχω εγκαταστήσει ανα διαστήματα, και στις οδηγίες δεν το ζητάει για εγκατασταση το αρχείο ο developer....τέλος παντων

• Παράθεση από iakoboss7: “μην λετε βλακειες... και στο kenzo ειναι απαραιτητο, επειδη δεν εχεις προβλημα δεν σημαινει οτι δεν εχουν αλλοι η και οτι δουλευει 100% σωστα η συσκευη σου, σε αλλον βαζοντας το αρχειο μου πχ βελτιωθηκε το σημα! ” αν και δεν μου άρεσε ο τροπος σου,το προσπερναω. Που μπορω να βρω το αρχείο σου,για να δω την διαφορά στο σήμα;

• Προσπαθώ να φλασάρω το cm13firmware.zip και μου βγάζει ότι το αρχείο είναι corrupted. γιατι να το φλασαρεις; Οσες φορες πέρασα cm13 ποτε δεν το χρειαστηκα και όλα δούλευαν άψογα. Βέβαια έχω το κενζο.

• Το μεγάλο "θέμα" το έχει το βίντεο, με το σπαστικο συνεχόμενο focus. Τηλεφωνα κατώτερα όπως redmi 3(κόρης) και redmi 2(γυναίκας ) δεν το κάνουν. Αλλά δεν βλέπω να το φτιάχνουν.... Δεν βαριέσαι...xiaomi και ξερό ψωμί

• καλημερα. Το mod είναι αυτό και δυστυχώς θέλει Ρουτ. [Guide][Camera][SD]How to enable Camera2 API | Xiaomi Redmi Note 3

• Συμφωνω απόλυτα οτι με το mod αυτο, η κάμερα δεν παίζεται ειδικά σε χαμηλό φωτισμό. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την snap camera.