Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 205.

• Παιδια λίγο προσοχή!!!! Εαν το τηλ.είναι ξεκλειδωμενο νόμιμα με τον λογαριασμό του πωλητή-Ελληνα ή Κινέζου, και να φλασαρει με fastboot ROM ,θα του ζητήσει κωδικό, τον οποίο τον ξέρει μονο αυτός που το εχει ξεκλειδώσει.Έτσι δεν θα μπορέσει να το ξεκινήσει ποτέ το τηλ. ΕΚΤΟΣ εαν το ξεκλειδωσε και μετα έσβησε το λογαριασμό του.

• Υποδοχή ήχου

studiosakis - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Πάντως στο δικο μου στερεο συνδέεται μια χαρά,με απλό καλώδιο RSA σε καρφί στέρεο.

• μολις διάβασα αυτό το ευχάριστο.... Finally we can have 4G band 20 ( 800 mhz) ! | Xiaomi Redmi Note 3 Αύριο μάλλον θα κάνω δοκιμή!!

• Redmi Note 3 Pro και Miui 8

Μήνυμα

Δυστυχώς την απεγκατεστησα. Την πήγαινε την μπαταρία "νεράκι". Στα στατιστικά της μπαταρίας στο android και στο system android είχε συνέχεια πάνω από 35%.

Μήνυμα

Καλημέρα. Έχω περίπου 3 ώρες με την τελευταία 6.6.23 και μπορώ να πω πώς πάει στην κυριολεξία σφαίρα χωρίς λαγκ και άλλα κόλπα. Εκείνο που μου έχει κάνει εντύπωση ,ειναι ότι είναι κρύο λες και το ανοιξα τώρα. Πρώτες εντυπώσεις.. έτσι;;

Μήνυμα

Καλημέρα σας. Την δοκιμασα και εγώ την miui 8 αλλά δεν με ικανοποίησε.Εχει πολλά λαγκς προς το παρόν.Και ως γνωστόν xiaomi και λαγκς δεν πάνε μαζί αυτα

• για ρίξε ματιά εδώ. Μάλλον σου κλείδωσε ο bootloader. Brick / Unbrick - Redmi Note 3 Pro (Snapdragon)

• προφανος και... Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από chrdes: “Υπάρχει στις ρυθμίσεις και η αποσύνδεση της sd κάρτας ώστε να την βγάλεις χωρίς να κλείσεις το κινητό. Redmi Note 2 Rom 7.3.2 ” Μαζί με την sd όμως βγάζεις και την sim , άρα κλείσιμο το κινητό.. ” αποσύνδεση SD κάρτας, πτήση και είσαι κομπλε!!

• Σημερα παρέλαβα αυτήν την θήκη-πλατη και έχω εντυπωσιαστεί από την εφαρμογή της που είναι τέλεια, την ποιότητα της αλλά και πόσο ομορφαίνει το τηλέφωνο ,χωρίς να το παχαινει καθόλου.Γίνεται ένα με το κινητό. Την προτείνω ανεπιφύλακτα!!! Plating Slim Soft Silicone Case Back Cover For Xiaomi Redmi Note 3 Sale - Banggood Mobile

• Παράθεση από lallasgr: “Από όσο ξέρω όχι. Για τους MTK επεξεργαστές το εργαλείο για flash είναι το SP Tool flash. Το MiFlash βγήκε για τους Snapdragon επεξεργαστές... ” σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

• Παίδες καλησπέρα. Μία ερωτησουλα. Μπορώ να φλασαρω fastboot ρομ με το mi flash όπως και στο pro;η μόνο με SP tool flash;

• παιδες χθες πέρασα την καινούργια σταθερή 7.3.2. Δεν είδα καμιά βελτίωση στην κάμερα, τουλάχιστον στο βίντεο που περίμενα Και γενικά μου φαίνεται πιο αργή από την 6.4.21 developer που ήμουν όπου την θεωρώ και κορυφαία.

• Καλημέρα αδέρφια. Σήμερα ανακάλυψα ότι το bug στα "θέματα" δηλαδή το να μην μπορείς να προσαρμόσεις όπως θες ,με άλλα εικονίδια,άλλο dialer κτλ.έλαβε τέλος. Μπαίνουμε στα θέματα και πατάμε το ανθρωπάκι πάνω αριστερά-Προσαρμόστε το θέμα..και βουαλαά!!!

• το επαθα και εγώ αυτό με τα ακουστικά. Επίσης συνάμα με αυτό μου σταμάτησε να δουλεύει ο αισθητήρας που αναβοσβηνει η οθόνη όταν πάμε/απομακρυνουμε το τηλ.από το αυτί μας. Καλά ότι να ναι...τι γίνεται ρε γαμ@ το;

• Αξιος!! Με όλη την σημασία της λέξης Πάντα πρόθυμος για βοήθεια. Να σαι καλά φιλε μου.

• ενταξει μιλάμε για άθλια καμερα σε βίντεο.Χρειαστηκε να τραβηξω μία παράσταση της κόρης μου και όλη την ώρα να κάνει φοκους..Μια να θολώνει μία να καθαρίζει.Αλλαζω τον τρόπο εστίασης σε " αγγιξτε"ακόμα χειρότερα.Απαραδεκτη λήψη.Ευτυχως την έσωσε την κατάστασητο mi2s της κόρης μου. Ναι όπως το ακούτε,με έβγαλε άσπρο πρόσωπο ο γερόλυκος.

• Παράθεση από Dante: “Χρηση σε χωριο με αθλιο σημα. 6,5 ωρες οθονη και 2 μερες αναμονη με ολη τη μερα ανοιχτα δεδομενα και να αλλαζει δικτυο καθε λιγο(2G-3G-4G) Δυστυχως ομως διαπιστωσα οτι σε σημεια που ενα λενοβο Κ3 επιανε H η H+ το χιαομι,δεν εβρισκε. Αρα δεν εχει εξισου καλη ποιοτητα στη κεραια. ” δυστυχως την κεραια το συγκεκριμενο τηλ.την εχει στο κατω μερος,εκει που εινα τα buttons.Kαι αναποφευκτα κρατωντας το με το χερι μας "μπουκωνουμε" το σημα,μεχρι και να το χανουμε.Ειναι μεγαλο μειον.

• Παράθεση από lallasgr: “Έχει αναφερθεί στο myphone ότι δεν κλειδώνει ο bootloader με φλας την official. Το twrp όμως θα φύγει. Πολύ εύκολα όμως ξαναμπαίνει με μία μόνο εντολή από fastboot όπως ξέρετε. Θεωρώ ότι μπορείς να προχωρησεις άφοβα. Σε λίγο θα βρω το ποστ και θα βάλω παραπομπή. Sent from my Redmi Note 3 Pro ” καλημερα. Εγώ το έχω γράψει στο myphone αφού το έχω τεσταρει τουλάχιστον πέντε φορές.

• Μολις δοκιμασα το ξεκλειδωμα του bootloader με τον καινουργιο τροπο και ολα δουλεψαν τελεια. Να καταλαβετε οτι σαν fastboot περασα την τελευταια "σταθερη" αγγλοκινεζικη 7.2.1 και παρολαυτα το ξεκλειδωμα εγινε με την μια. Υστερα περασα την ελληνικη 7.2.1 μεσω twrp. Προς θεου δεν θελω να παρω κανενα στο λαιμο μου παιδια....απλως ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.