Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 442.

• Παράθεση από stargazerf3a: “Παιδιά δεν είναι εντελώς κουλό το ότι το miui δεν υποστηρίζει μεταφορά στην sd ? ” Δεν πήρες καμία απάντηση... Δεν είναι κακό να αναγνωριζουμε και κάποια ελαττώματα.

• Παιδια γεια χαρα.Εδώ και λιγες μερες,όταν συνδεω τη συσκευη μου στον υπολογιστη,δεν αναγνωρίζεται,δεν τη 'βλεπει' πουθενα ο υπολογιστης.Τι να φταιει;

• Παράθεση από makis1024: “Είναι δηλωμένο στο mi accound? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Άκυρο, ναι, είναι δηλωμενο καλέ μου φίλε...

• Γεια σας. Καθημερινά μου βγαίνει ειδοποίηση "κάρτα SİM μη ενεργή" , "ενεργοποίηση κάρτας sim", ένα διεθνές sms θα αποσταλεί ", κλπ κλπ, που είναι πολύ ενοχλητικό. Υποψιάζομαι ότι προέρχονται από το Mi λογαριασμό μου όλα αυτά. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Παράθεση από makis1024: “Είναι δηλωμένο στο mi accound? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” MI account έχω. Να έχω δηλώσει τη συσκευή μου, όχι, δεν το έχω κάνει και δεν ξέρω πως γίνεται...

• Γεια σας. Καθημερινά μου βγαίνει ειδοποίηση "κάρτα SİM μη ενεργή" , "ενεργοποίηση κάρτας sim", ένα διεθνές sms θα αποσταλεί ", κλπ κλπ, που είναι πολύ ενοχλητικό. Υποψιάζομαι ότι προέρχονται από το Mi λογαριασμό μου όλα αυτά. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kinezakias: “Το έχω ήδη κάνει, αλλά δεν βελτιώνεται καθόλου, στηνω αυτί σχεδόν. ” Δεν γνωρίζω να σε βοηθησω περαιτέρω.Λογικά θα σου απαντήσει κάποιος expert σύντομα ” Ευχαριστώ anyway.

• Η ένταση της ανοιχτής ακρόασης είναι πολύ αδύναμη. Έχει κανείς να προτεινει κάτι; Παράθεση από pechr: “Παράθεση από themakos66: “Και σε εμένα το ίδιο με την ανοιχτή ακρόαση, χαμηλή η ένταση ” Αυξάνοντας την ένταση του ακουστικού δεν σημαινει ότι αυξάνεται και η ένταση του μεγαφώνου.Οπότε καθώς είσαι στην ανοιχτή ακρόαση αύξησε τον ήχο στο τέρμα ” Το έχω ήδη κάνει, αλλά δεν βελτιώνεται καθόλου, στηνω αυτί σχεδόν.

• Η ένταση της ανοιχτής ακρόασης είναι πολύ αδύναμη. Έχει κανείς να προτεινει κάτι;

• Παιδια γεια σας.Μπορει κανεις να μου πει τι φλας εχει φαει ξαφνικα το κινητουλι μας και μου βγαζει συνεχεια ειδοποιηση ''η καρτα SIM είναι μη ενεργη'';;;(Όταν πατησω πανω στην ειδοποιηση,μου βγαζει ''επανενεργοποιηση Mi message και voice''.(stable 7.1.0.0.) Ευχαριστω.

• xiaomi mi3

kinezakias - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από rallis1267: “Γιατί μου βγάζει συνέχεια ΄΄κάρτα SIM μη ενεργή΄΄ και ενω έχει σήμα...δεν κάνει ούτε λαμβάνει κλίσεις??? ¨οταν βάζω την κάρτα σε άλλο κινητό δουλεύει κανονικά ” Κι εμενα μου βγαζει αυτή την εκνευριστικη ειδοποιηση,και απορω που κανεις δεν εχει απαντησει.....

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση: “ Έχεις δικαιο. Όταν το επανεκκίνησα σε λειτουργία πτήσης μου ζητούσε PIN. Το παράδοξο ήταν ότι το έβαζα και μου έγραφε incorect. ” Και εγώ την έπαθα, αφού πριν τρέξω antutu, έκανα τα απαραίτητα για να πετύχω μεγαλύτερο score μεταξύ των άλλων και flight mode και reboot και στην εισαγωγή pin μου έβγαζε incorect πάτησα τρεις φορές το pin και μετά μου έκοψε να βγάλω το flight mode, και άνοιξε. Παραλίγο να ψάχνω για puk. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Ε…

• Παιδια γεια σας, όταν ενεργοποιώ το κινητο,μου ζηταει οπωσδήποτε ΡΙΝ,που σημαινει ότι δεν μπορω να λειτουργησω τις εφαρμογες μου αν δεν δωσω ΡΙΝ. Για να μου κανει αποδεκτο όμως το ΡΙΝ,ζηταει οπωσδήποτε να απενεργοποιησω τη λειτουργια πτησης,και μετα να κανει δεκτο το ΡΙΝ. Είναι λογικα όλα αυτά;Θα περιμενε κανεις να ζηταει ΡΙΝ ΜΟΝΟ όταν θελω να κανω κληση ή να στειλω μηνυμα,και επισης να μπορω να δινω ΡΙΝ χωρις να απενεργοποιώ απαραίτητα τη λειτουργια πτησης.Λεω κατι λαθος;Δεν είναι λιγο κουφο το…

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από kinezakias: “Παιδιά υπάρχει τρόπος όταν λαμβάνω mail με συνημμένο αρχείο, να έχω επιλογή άνοιγμα ή κατέβασμα αρχείου, και όχι by default κατέβασμα όπως συμβαίνει τώρα; (Με την εφαρμογή mail της "μαμάς του). Ευχαριστώ. ” Μπορείς μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής ” Ευχαριστώ που απάντησες, αλλά έχω" φάει" τις ρυθμίσεις και πουθενά δεν βλέπω κάτι σχετικό... ” mail-ρυθμισεις-επιλογή του λογαριασμου mail-ληψη συνη…

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από kinezakias: “Παιδιά υπάρχει τρόπος όταν λαμβάνω mail με συνημμένο αρχείο, να έχω επιλογή άνοιγμα ή κατέβασμα αρχείου, και όχι by default κατέβασμα όπως συμβαίνει τώρα; (Με την εφαρμογή mail της "μαμάς του). Ευχαριστώ. ” Μπορείς μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής ” Ευχαριστώ που απάντησες, αλλά έχω" φάει" τις ρυθμίσεις και πουθενά δεν βλέπω κάτι σχετικό...

• Παιδιά υπάρχει τρόπος όταν λαμβάνω mail με συνημμένο αρχείο, να έχω επιλογή άνοιγμα ή κατέβασμα αρχείου, και όχι by default κατέβασμα όπως συμβαίνει τώρα; (Με την εφαρμογή mail της "μαμάς του). Ευχαριστώ.

• Παράθεση από Dimitris96: “Παιδια καλησπερα εχω την τελευταια εκδοση MιUI greek stable και εχω σοβαρο θεμα με youtube...Δεν μου αναπαραγει τα βιντεο....ξεκινανε κανονικα φορτωνουν και μετα απο 3 δευτερα κολλαει το βιντεο..καμια λυση; ” Εχω δυστυχως κι εγω κανει την ιδια αναφορα,'φοραω' κι εγω την ιδια Rom ,αλλα από ότι φαινεται θα περιμενουμε την επομενη stable για να απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα.Μεχρι τοτε,εγω μπαινω στο youtube από τον browser από οπου δεν κολλανε τα βιντεο,κι επισης εχω κα…

• Έχω την τελευταία stable. Το να σου πω; Ίσως. Να είσαι καλά πάντως. (Αν κάποιος που έχει την stable ξέρει κάτι παραπάνω, ας μας πει. Παράθεση από efkolo: “Ούτε το αστεροσκοπείο παίρνει στοιχεία κάθε 15 λεπτά. Δεν θα κερδίσεις τίποτε παρά μόνο κατανάλωση μπαταρίας. ” Εννοώ με το που μπαίνω στο ίντερνετ να βρίσκει την τοποθεσία μου και να μου βγάζει καιρό, όπως μόνο μια εφαρμογή κάνει :Sense flip clock and weather (χωρίς GPS ανοιχτό). Ευχαριστώ.

• Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος στην εφαρμογή του καιρού 1.να ορίσουμε συχνότερη ενημέρωση, πχ κάθε 15 λεπτά; 2.να βρίσκει τις συνθήκες καιρού στην εκάστοτε τοποθεσία που βρίσκομαι, αυτόματα; Ευχαριστώ.

• Παιδιά γειά χαρά. Ερώτηση : ( με rom stable). Γιατί ενώ έχω επιλέξει ειδοποίηση με ήχο και δόνηση για τα email μου στην default εφαρμογή, ΠΌΤΕ δεν με ειδοποιεί;;; Μόνο χειροκίνητα και όχι όλες τις φορές, καταφέρνω να δω αν έχω μιλήσει. Ευχαριστώ.

• Παράθεση από geobas: “Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από kinezakias: “Παιδιά καλησπέρα. Γιατί στην default εφαρμογή του κινητού όταν λαμβάνω mail (και ενώ έχω ορίσει στις ρυθμίσεις να έχω ειδοποίηση, και ηχητική κλπ) δεν μου έρχεται ειδοποίηση; Εννοώ ότι μόνο χειροκίνητα ανοίγω την εφαρμογή για να δω αν μου έστειλαν κάτι. (Το ίδιο συνέβη και σε κάποια "ξένη" εφαρμογή mail που είχα κατεβάσει. ” Στα Eισερχόμενα -> Ρυθμίσεις -> χχχχχχχ@mail.com -> Hχος και δόνηση για τα Ει…