Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 442.
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από kinezakias: “Παιδιά καλησπέρα. Γιατί στην default εφαρμογή του κινητού όταν λαμβάνω mail (και ενώ έχω ορίσει στις ρυθμίσεις να έχω ειδοποίηση, και ηχητική κλπ) δεν μου έρχεται ειδοποίηση; Εννοώ ότι μόνο χειροκίνητα ανοίγω την εφαρμογή για να δω αν μου έστειλαν κάτι. (Το ίδιο συνέβη και σε κάποια "ξένη" εφαρμογή mail που είχα κατεβάσει. ” Στα Eισερχόμενα -> Ρυθμίσεις -> χχχχχχχ@mail.com -> Hχος και δόνηση για τα Εισερχόμενα .............. έχεις επιλέξει ήχο ????…
-
Παιδιά καλησπέρα. Γιατί στην default εφαρμογή του κινητού όταν λαμβάνω mail (και ενώ έχω ορίσει στις ρυθμίσεις να έχω ειδοποίηση, και ηχητική κλπ) δεν μου έρχεται ειδοποίηση; Εννοώ ότι μόνο χειροκίνητα ανοίγω την εφαρμογή για να δω αν μου έστειλαν κάτι. (Το ίδιο συνέβη και σε κάποια "ξένη" εφαρμογή mail που είχα κατεβάσει.
-
Παράθεση από softwareas: “Κατέβασα και την δοκιμαστική έκδοση του Sycig να δω πως πάει. Βέβαια δεν βρίσκω πως θα δουλέψει η Ελληνική φωνή. Κατέβασα χάρτη Ελλάδας και Ελληνική φωνή, όμως δεν μου μιλάει... Ίσως έχει να κάνει με κάποιο pico tts που βλέπω ότι λείπει?!? Τέλος πάντων θα το πάξω, και θα συνεχίσω να ψάχνω και το Here Maps, και βλέπουμε... ” Εγω κατεβασα το sygic σε crack από εναν Πορτογαλο (χρησιμοποιησα το Google translate για να μεταφρασω από τα πορτογαλικα) και μου δουλευει κανονικα,…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kinezakias: “Ευχαριστώ πολύ για την αμεση απαντηση,απλά επειδή τη συγκκεκριμένη εφαρμογή την εχω βολευτει πολύ και έχει και πολλές,ωραιες ρυθμίσεις,υπάρχει κανένας τρόπος να καταργησω αυτή τη σπαστική προειδοποιηση; ” Διάβασε ξανα τι σου έγραψα και βάζε παραθέσεις στα κείμενα για να ξέρουμε σε ποιον απαντάς όταν γράφεις ” Με συγχωρείς,διπλό συγνώμη μάλλον,απο βιασύνη. Το βρήκα ,οκ,σε ευχαριστώ,να εισαι παντα καλά...
-
Καλησπέρα παιδια.Τα φώτα σας χρειαζομαι (άλλη μια φορά).Το κινητο το εχω 1 εβδομάδα,και είμαι κάθε μερα και πιο ευχαριστημένος. Για SMS ,εχω κατεβάσει άλλη εφαρμογή,δεν χρησιμοποιώ της 'μάνας του',γιατι υπαρχει το γνωστό θέμα με τους 70 μόνο χαρακτήρες.Κάθε φορα όμως που στελνω SMS ,εμφανίζεται μια πολύ ενοχλητικη προειδοποίηση που λεει ''Προειδοποιηση ασφαλειας,το Ταχυδρομειο ζηταει να στελνει απ'ευθειας μηνυματα SMS....Απόρριψη μια φορά-Επέτρεψε μια φορα κλπ...'' Ξέρει κανείς πως μπορώ να το ρ…
-
Πολύ καλός οδηγός,συγχαρητήρια. Μηπως μπορει κανεις να μου πει όμως 1) γιατι δεν παιζει το youtube?(ή θα είναι βουβό το βίντεο,ή θα παγωνει-κολάει χωρίς να επανέρχεται ποτέ). Επίσης 2)το κλειδωμα οθόνης είναι υποχρεωτικό;Δεν βλέπω να μπορω να το πειραξω από πουθενα. 3)Πως μπορω να μεταφερω εφαρμογες στην sd?Μου λέει ότι δεν γινεται. Ευχαριστω.
-
Πολύ καλός οδηγός,συγχαρητήρια. Μηπως μπορει κανεις να μου πει όμως 1) γιατι δεν παιζει το youtube?(ή θα είναι βουβό το βίντεο,ή θα παγωνει-κολάει χωρίς να επανέρχεται ποτέ). Επίσης 2)το κλειδωμα οθόνης είναι υποχρεωτικό;Δεν βλέπω να μπορω να το πειραξω από πουθενα. 3)Πως μπορω να μεταφερω εφαρμογες στην sd?Μου λέει ότι δεν γινεται. Ευχαριστω.
-
Ευχαριστω πολύ που απαντησες τοσο γρηγορα. Μπηκα,συναντησα όμως ένα κοκκινο μενου που δεν δουλευοταν με χρηση των κουμπιων up και down,τελος παντων επελεξαμια επιλογη wipe,στη συνεχεις καποια στιγμη reboot,και από εκει αρχιζουν αλλα δεινά: ''Μiui7,καλως ηρθατε,Ελληνικα-Επομενο-Συνδεση στο δικτυο,επιλεγω το ασυρματο δικτυο μου,επομενο,και μετα ενας φαυλος κυκλος οπου καταληγει στο να δημιουργησω λογαριασμο mi.Ειτε κανω παραλειψη αυτου του σταδιου,ειτε δημιουργησω (τον δημιουργησα και αυτον) λογαρ…
-
ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM
ΜήνυμαΕγω παλι που πηρα το Redmi note 2,μου αναγνωριζε τη SIM με την κινεζικη ROM,οσο και με την ελληνικη που περασα,μια χαρα,και από σημερα το πρωι που περασα τη SIM για λιγο στο παλιο μου κινητο,ξαναβαζοντας τη στο XIaomi μου ελεγε ο κωδικος ΡΙΝ δεν είναι σωστος;;;;;;;;;;;;;;