Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 442.

• Παράθεση από thomas01: “Κι εγώ resurrection έβαλα χτες γιατί δεν μου άρεσε η mokee. Η resurrection φαίνεται μέχρι στιγμής καλύτερη. Εξακολουθεί να μην υποστηρίζει data στη sim 2 όπως η mokee, αλλά είναι πιο λειτουργική. Πάντως από μπαταρία δεν βλέπω μεγάλη (μπορεί και καθόλου) βελτίωση σε σχέση με τη global stable 9.6.3 η οποία είχε αρκετά καλή διαχείριση. ” Ουπς... Τώρα παρατήρησα αυτό που λες. Όντως η 2η σιμ δεν δίνει δεδομένα . Σοβαρό μειονέκτημα. Πάντως σώσαμε τη συσκευάρα μας, σε πείσμα της…

• Και που λέτε,Resurrection Remix παιδιά.Μια χαρά δουλεύει η ρομ,παραμετροποιήσιμη,συμπαθέστατη.Ξέρει κανεις πως θα βαλω εφαρμογη ραδιοφωνο-το μόνο που δε βλέπω να εχει-χωρίς να χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ;

• @amavroudis οπότε έχοντας ενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό είμαι οκ; Ή λέω βλακεία;

• Καλημέρα ταλαιπωρημένοι μου κατοχοι RN2.Λέω να δοκιμάσω καμιά εναλλακτικη ρομ.Για να κανω backup της συσκευης μου,θα το κανω απο το ''αντιγραφα και επαναφορα'' των ρυθμισεων;Λογικά όχι,γιατι θα χαθει κι αυτο μαζι με τη miui rom,σωστα;Πως θα κρατησω λοιπον backup;Ζητώ τα φώτα σας.Ευχαριστω.

• Eιναι δυνατόν τοσο καιρο να ειναι γνωστα τα θεματα του RN2 και η μαμά να μην ασχολειται;Οκ,να παμε σε αλλο μοντελο αφου ετσι μας εξωθουν,αλλα ετσι οπως απαξιωνουν τους κατοχους RN2 σκεφτηκαν πως ισως καποιοι να την κανουν για αλλες πολιτειες;

• Να'μαι πάλι. Παράθεση από makis1024: “Άνοιξε ; Εάν δεν άνοιξε , δώσε άλλο ένα factory reset , αλλιώς πέρασέ του μια fastboot official , TWRP και xtrv στην συνέχεια... ” Βαρέθηκα να περιμένω και .. Αφαίρεσα τη μπαταρία.(Ξέρω, εντελώς βλάχικη συμπεριφορά). Όμως με γεια του με χαρά του. Ευχαριστώ.

• Ερώτηση:έκανα fr και φλάσαρα τη rom.Ηρθε η ωρα του reboot.Πόση ωρα ειναι νορμαλ να βλεπω το λογοτυπο XTRW ARWMA πριν ανοιξει;Ειμαι ηδη 40'+ στο περίμενε

• Το φανταστηκα.ΕΙχα κανει wipe cache, dalvic cache.Παω για fr.Ευχαριστω ακόμα μια φορά.

• Να΄μαι πάλι.Δε μου αρεσε η 9.6.3.0 κι επεστρεψα στην 9.2.3.0.Ποιος θα με γλιτωσει τωρα απο αυτο το αναδυομενο μηνυμα που ειναι καθε 2'' μπροστα μου;΄΄Δυστυχως η διαδικασια android process ''...

• chrdes χιλια συγγνωμη.Θα γελασεις με τη βλακεια μου αλλα οταν εβγαλα τη θηκη πατησα τα πληκτρα που ειπες και μπηκα σε recovery.Ευχαριστω πολυ.

• Παράθεση από chrdes: “@kinezakias ηρέμησε και πάρτο από την αρχή. Συνδέσε το κινητό σε pc και φλασαρισέ ξανά το twrp με το κινητό σε fastboot. Από fastboot μπορείς να φλασάρεις και fastboot rom αλλά θα χάσεις τα πάντα. Αν πατήσεις powerbutton και volume down πάλι σε fastboot σε πάει; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” Ναι εκει με βγαζει παλι.

• Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από kinezakias: “Σόρυ, πατημένα ποια; ” Αυτό που περιγράφεις καλέ μου φίλε με οδηγει στο κόμικ του fastboot παγωμενο αιωνιως στην οθόνη χωρις καμια συνεχεια. ” Σίγουρα πατάς το volume up. Σε fastboot μπαίνει με volume down. Εκτός αν τα θυμάμαι λάθος. Κάνε και μια αναζήτηση. Σε κάθε περίπτωση πάτα παρατεταμένα το powerbutton να κλείσει και ξαναδοκίμασε. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.Ε Ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα τζιφος.Με …

• Παράθεση από kinezakias: “Σόρυ, πατημένα ποια; ” Αυτό που περιγράφεις καλέ μου φίλε με οδηγει στο κόμικ του fastboot παγωμενο αιωνιως στην οθόνη χωρις καμια συνεχεια.

• Σόρυ, πατημένα ποια;

• Βρε παιδιά πως μπαίνω σε recovery mode από την 9.6.3.0; Με συνδυασμό ποιών κουμπιών; Διότι με το power μόνο δεν μου βγάζει επιλογή recovery...

• Παράθεση από makis1024: “ 1 [/fn] ” Ανέβασε screenshot about MIUI version. [/quote]Παράθεση από makis1024: “Ανέβασε screenshot about MIUI version. ” Παράθεση από makis1024: “Update TWRP στο τελευταίο και περνάς με dirty flash ( wipe cache και davik art cache) την Stable που θες, εάν δεις κάτι περίεργο στην χρήση μετά , του τραβάς και ένα factory reset και διορθώνεται. ” Ενα αρχείο με κατάληξη .IMG που δεν ανοίγει... (ευχαριστώ)

• Παράθεση από makis1024: “Ανέβασε screenshot about MIUI version. ”

• Παράθεση από makis1024: “Ανέβασε screenshot about MIUI version. ”

• Παράθεση από amavroudis: “Αν την έχεις κατεβάσει από εδώ δεν είναι official. Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από kinezakias: “από 9.2.3.0 σε 9.6.3.0 ” Αν ήσουν official και πας ξανά σε official δεν χρειάζεται fr. ” ” Ευχαριστώ πολύ.

• Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από kinezakias: “_Παίδες,από 9.2.3.0 σε 9.6.3.0 χρειαζομαι fr,νέο TWRP και τέτοια; ” Twrp νέο δεν χρειάζεσαι. Αν ήσουν official και πας ξανά σε official δεν χρειάζεται fr. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από kinezakias: “_Παίδες,από 9.2.3.0 σε 9.6.3.0 χρειαζομαι fr,νέο TWRP και τέτοια; ” Twrp νέο δεν χρειάζεσαι. Αν ήσουν official και πας ξανά σε official δεν χρειάζεται fr. Redmi Note 2 prime official global stable 9.…