Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 442.
-
Παράθεση από thomas01: “Κι εγώ resurrection έβαλα χτες γιατί δεν μου άρεσε η mokee. Η resurrection φαίνεται μέχρι στιγμής καλύτερη. Εξακολουθεί να μην υποστηρίζει data στη sim 2 όπως η mokee, αλλά είναι πιο λειτουργική. Πάντως από μπαταρία δεν βλέπω μεγάλη (μπορεί και καθόλου) βελτίωση σε σχέση με τη global stable 9.6.3 η οποία είχε αρκετά καλή διαχείριση. ” Ουπς... Τώρα παρατήρησα αυτό που λες. Όντως η 2η σιμ δεν δίνει δεδομένα . Σοβαρό μειονέκτημα. Πάντως σώσαμε τη συσκευάρα μας, σε πείσμα της…
-
Παράθεση από chrdes: “@kinezakias ηρέμησε και πάρτο από την αρχή. Συνδέσε το κινητό σε pc και φλασαρισέ ξανά το twrp με το κινητό σε fastboot. Από fastboot μπορείς να φλασάρεις και fastboot rom αλλά θα χάσεις τα πάντα. Αν πατήσεις powerbutton και volume down πάλι σε fastboot σε πάει; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” Ναι εκει με βγαζει παλι.
-
Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από kinezakias: “Σόρυ, πατημένα ποια; ” Αυτό που περιγράφεις καλέ μου φίλε με οδηγει στο κόμικ του fastboot παγωμενο αιωνιως στην οθόνη χωρις καμια συνεχεια. ” Σίγουρα πατάς το volume up. Σε fastboot μπαίνει με volume down. Εκτός αν τα θυμάμαι λάθος. Κάνε και μια αναζήτηση. Σε κάθε περίπτωση πάτα παρατεταμένα το powerbutton να κλείσει και ξαναδοκίμασε. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.Ε Ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα τζιφος.Με …
-
Παράθεση από makis1024: “ 1 [/fn] ” Ανέβασε screenshot about MIUI version. [/quote]Παράθεση από makis1024: “Ανέβασε screenshot about MIUI version. ” Παράθεση από makis1024: “Update TWRP στο τελευταίο και περνάς με dirty flash ( wipe cache και davik art cache) την Stable που θες, εάν δεις κάτι περίεργο στην χρήση μετά , του τραβάς και ένα factory reset και διορθώνεται. ” Ενα αρχείο με κατάληξη .IMG που δεν ανοίγει... (ευχαριστώ)
-
Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από kinezakias: “_Παίδες,από 9.2.3.0 σε 9.6.3.0 χρειαζομαι fr,νέο TWRP και τέτοια; ” Twrp νέο δεν χρειάζεσαι. Αν ήσουν official και πας ξανά σε official δεν χρειάζεται fr. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από kinezakias: “_Παίδες,από 9.2.3.0 σε 9.6.3.0 χρειαζομαι fr,νέο TWRP και τέτοια; ” Twrp νέο δεν χρειάζεσαι. Αν ήσουν official και πας ξανά σε official δεν χρειάζεται fr. Redmi Note 2 prime official global stable 9.…