Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 442.
-
Επιβεβαιωνω κι εγω αδυναμια ενημερωσηε youtube,playstore καποιες φορες εμφανιζεται ως μη εγκατεστημενο και αραια και που το κινητO κλεινει μονο του.Φοραει την 9.3.2 ARWMA. .Αρχιζω να πιστευω πως το RN2 το εχουν εγκαταλειψει οι παντες,ομως δεν θα επρεπρε.Δεν εχουμε ολοι να διαθεσουμε 200 ευρω για νέο κινητο ετσι αψηφιστα.
-
Παράθεση από Panos Batsoulis: “Παράθεση από kinezakias: “Φίλοι γεια σας.Φοραω την 9.2.3.0 Εχω κατεβάσει την εφαρμογή Shazam που αναγνωριζει ποιο τραγουδι ακοιυγεται και στο βρισκει.Ομως οταν παω να κανω αναζητηση για να μου βρει το τραγουδι,μου βγαζεi ''access to microphone denied,another appication must be uing the microphone''.Ξέρει κανείς τι να φταιει;Ευχαριστώ. ” Μήπως δεν εχεις δώσει τα απαραίτητα δικαιώματα στην εφαρμογή; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ακριβως.…
-
Φίλοι γεια σας.Φοραω την 9.2.3.0 Εχω κατεβάσει την εφαρμογή Shazam που αναγνωριζει ποιο τραγουδι ακοιυγεται και στο βρισκει.Ομως οταν παω να κανω αναζητηση για να μου βρει το τραγουδι,μου βγαζεi ''access to microphone denied,another appication must be uing the microphone''.Ξέρει κανείς τι να φταιει;Ευχαριστώ.
-
Περάστηκε σε RN2 χωρις προβληματα.(Μονη παρατηρηση οτι στο tray των διακοπτων -wifi,bluetooth,φαακός κλπ- στην πρωτη σειρα χωρανε πλεον μονο 4 διακοπτες,ενω χωραγαν 5 και ηταν πιο βολικό).Ευχαριστουμε παιδια.[procontra][/procontra]
-
Μηπως μπορει καποιος να μου πει αν η 8.4.12 dev εξακολουθει να μην προβλεπει ρυθμιση αρχικης οθονης σε διαταξη εικονιδίων 5χ5,5χ6,κλπ,αναλογα με τις προτιμησεις του καθενος;Ειναι ο μονος λογος που δεν εχω βαλει ακομα global source.(Τουλαχιστον η 9.4.2.0 stable με βαση global source εχει αυτο το μειονεκτημα.Το μόνο μειονεκτημα.)
-
Μηπως μπορει καποιος να μου πει αν εξακολουθει να μην προβλεπει ρυθμιση αρχικης οθονης σε διαταξη εικονιδίων 5χ5,5χ6,κλπ,αναλογα με τις προτιμησεις του καθενος;Ειναι ο μονος λογος που δεν εχω βαλει ακομα global source.(Τουλαχιστον η 9.4.2.0 stable με βαση global source εχει αυτο το μειονεκτημα.Το μόνο μειονεκτημα.)
-
Παράθεση από juke: “Η 9.2.4 stable απο global source πως είναι; Είναι καλή ; Έχω την 9.2.3 stable από china source και είμαι ευχαριστημένος. Να την περάσω ή όχι ; Επειδή θέλει FR ” Η 9.2.4. μου εκατσε μια χαρα.Μονο που στις ρυθμισεις αρχικης οθονης δεν περιλαμβανε την επιλογη 4Χ5,4Χ6 κλπ,δηλ ποσα εικονιδια εφαρμογων επιθυμω να εχω στην αρχικη οθονη.Μονο και μονο γι'αυτο γυρισα στην 9.2.3. china.