Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 442.
-
Παράθεση από gkalen: “@kinezakias Ναι , δεν υπάρχει στις global πιθανώς ... ” Δεν ειναι ομως περιεργο;Σε νεοτερη εκδοση να αφαιρειται κατι χρησιμο;Ποια η λογικη;Προσωπικα μου ηταν πολυ σημαντικο στην αρχικη μου οθονη να εχω οσο περισσοτερες εφαρμογες μπορω.Σ'ευχαριστω,σε καθε περιπτωση.
-
@gkalenεννοω οτι στις ρυθμισεις οθονης υπηρχε δυνατοτητα επιλογης ποσα εικονιδια εφαρμογων θα χωρεσω.Τωρα δεν υπαρχει.
-
Σε RN2 Arwma ολα καλα.Ευχαριστουμε πολυ τα παιδια για την προσπαθεια τοιυς. Απλα στν αρχικη οθονη εχω 4Χ3 ενω προτιμω 4Χ4 .Πως το αλλαζω αυτο;
-
Η 9.2.4.0 για Hermes δεν ειναι απο global source,σωστα; (Δεν βλεπω να λεει gb πριν το .zip).Αρα δεν χρειαζομαστε και factory reset...;Ετσι;
-
@gkalen πιο ξεκαθαρος δεν μπορουσες να εισαι.Ευχαριστω.
-
Η ανακοινωση του forum δεν ξεκαθαριζει:θα ειναι 9.2.χ η νεα stable?Την 9.5 δεν περιμενουμε;Επισης οι κατοχοι RN2 θα μεινουν ξανα εκτος στην πρωτη φαση,σωστα;
-
Παράθεση από NasDriver: “Κατέβασέ την από firefox...από edge και IE κολλούσε κι εμένα ” Από Firefox το κατεβάζω. Και πάντα χρειάζεται 6-7 προσπάθειες. Τελικά κατέβηκε. Ευχαριστώ.
-
Βρε παιδια τι κακο ειναι αυτο;Προσπαθω να κατεβασω το zip και καθε φορα λιγο πριν ολοκληρωθει μου βγαζει ''απετυχε''.. .
-
Μια οχι τοσο καλη λεπτομερεια ειναι οτι πανω στις φωτογραφιες η ημερομηνια εμφανιζεται με το αμερικανικο συστημα,δηλ πρωτα ο μηνας και μετα η μερα.
-
Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα δοκίμασες να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι φιλε μου,το εκανα.Και θυμηθηκα οτι ειναι η 2η sd που στην πορεια μου βγαζεο μηνυμα οτι ειναι κατεστραμμενη.Την προηγουμενη φορα τα εκλαψα τα πιο πολλα αρχεια.Υπαρχει λετε περιοπτωση να ειναι θεμα της συσκευης;να ''καιει'' δηλ τις καρτες μνημης;
-
Πότε με το καλό η επόμενη stable;
-
Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από kinezakias: “Καλησπέρα.Πότε περίπου αναμένεται η νέα stable; ” Έχεις περασμένη την 9.3.2.0 stable στο hermes; Πως είναι; Με την μπαταρία ολά οκ; Πέρασες πρώτα το καινούργιο twrp; ” Την 9.2.3.0 εχω.Τη βρισκω αρκετα καλη.Μπαταρια μια χαρά,μόνο καποια οχι συχνα παγωματα του browser.Καινουριο twrp?Οχι,επρεπε;
-
Παράθεση από teodkats: “Παράθεση από kinezakias: “Τελευταια ειπα να χρησιμοποησω hands free μπας και γλιτωδουμε λιγη ακτινοβολια-αφου και η Xiaomi δεν μας ενημερωνει ποσο SAR εχει η συσκευη μας. ” Mi Global Home The highest SAR values are as follows: Model 2015051 2.0 W/kg (over 10 g) SAR Limit Head: 0.342 W/kg Body: 0.452 W/kg (Max distance 5 mm) ” Ευχαριστώ,σόρυ για την παραπληροφόρηση.
-
Τελευταια ειπα να χρησιμοποησω hands free μπας και γλιτωδουμε λιγη ακτινοβολια-αφου και η Xiaomi δεν μας ενημερωνει ποσο SAR εχει η συσκευη μας.Ομως ,εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα-εκ των οποιων τα 2 καινουρια-και με ολα οι συνολιλητες μου δεν με καταλαβαινουν.Αντιθετα ,με bluetooth ολα καλα.Εχει κανεις το ιδιο θεμα;Ευχαριστω.
-
Καλησπέρα.Πότε περίπου αναμένεται η νέα stable;
-
Παράθεση από NasDriver: “Ρυθμίσεις > Μπαταρία > κατανάλωση μπαταρίας > Κλικ πάνω δεξιά στο γρανάζι > Ειδοποιήσεις εξάντλησης μπαταρίας > OFF ” Έχω απενεργοποιημενη την επιλογη ''ειδοποιησεις αδειασματος μπαταρίας'',κι όμως όποτε η μπαταρια φτανει κατω απο το 20% με κοψοχολιαζει εκεινος ο χάλια ηχος.