Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 382.
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
hoyas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑκριβώς Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
hoyas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο πρώτο. Περνας global official, μετα global dev, ξεκλειδωνεις και τελος ελληνική Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
hoyas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι Ναι. Αυτό πρέπει να γίνει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
hoyas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΗ global dev δεν φλασαρεται ετσι μάλλον. Και σε μένα κόλλησε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μα το θέμα είναι αυτό ακριβώς. Είναι της ίδιας και ενδεχομένως ανωτερης τεχνολογίας στα ίδια λεφτά και χωρίς να πρέπει να κάνεις ενα κάρο πράγματα προκειμένου να έχεις αξιόπιστη rom με ελληνικά. Άσε την φωτογραφική μηχανή. Εχεις και δύο χρόνια εγγυηση και τεχνικη υποστήριξη εδω. Πάντως δεν εχω ξενερώσει με την συσκευή. Το αντίθετο θα έλεγα. Απλα εξεφρασα ενα προβληματισμο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά από λίγες μέρες με την ελληνική stable πρέπει να πω οτι δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημενος. Εχω θεμα με τα notifications που δεν έρχονται στην ώρα τους (εως κ καθόλου) και με τα μηνύματα που σε κάποια απο αυτά φαίνεται έξω το όνομα, αλλα μέσα μόνο ο αριθμός (αυτό το ανέφερε και άλλο μέλος). Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk