Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 382.
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
hoyas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤην έχω την έγκριση. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
hoyas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαι χωρις update λογικά θα ξεκλειδώνει όμως. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
hoyas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Jimkog: “Εγώ που έχω το Xiaomi redmi note 3 pro και θέλω να περάσω το ελληνικό rom να περάσω πρώτα το Global Dev (V6.3.31) και μετά να ξεκλειδώσω τον bootlocker;” Ναι αυτό πρέπει να κάνουμε. Θέλουμε λοιπόν ενα link με την global dev Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
hoyas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Savvasaris: “Για να πώ την αλήθεια....δεν το βρίσκω. Πού βρίσκεται,στις ρυθμίσεις (about phone)?” Ναι και μετα status Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
hoyas - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Panagiotis Skordilis: “Παράθεση από hoyas: “Καλημέρα. Σήμερα μου ηρθε το μήνυμα. Εχω κάποιο χρονικό περιθώριο για να ξεκλειδωσω;; Αν ξεκλειδωσω, μπορω μετά οποτεδηποτε να περασω την Ελληνικη;; Απο global stable σε global dev πως παμε;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Φιλε μου απο περιέργεια ποσο καιρο πηρε για να σου ρθει το μήνυμα?” Οχι πανω απο 10 μέρες. Μάλιστα δεν μπλεχτηκα καθόλου με τα κινέζικα που λένε οι οδηγοί. Μπήκα σε σελίδα της xiaomi που ειχε αγγλικά. Επίσης …