Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 121.
-
Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από daras: “sorry που ξαναρωταω αλλα το εχει κανεις αλλος αυτο το θεμα ? Από την εφαρμογή xiaomigr δεν κατεβάζει ROM οταν παω στα Downloads, είναι bug ? ” Κατεβάζει μια χαρά ” Εμενα γραφει πανω Loading αλλα δεν κατεβαζει τιποτε. Πως μπορω να την ξαναπερασω την εφαρμογη ?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από daras: “τι περιεχει το καθε partition της συσκευης μας ? ” Τι εννοείς?Μπορείς να δεις μια fastboot rom αν δεν θες να σκαλίσεις το κινητό για να τ ανακαλύψεις.. ” εννοω εαν τα /boot, /cache /data /system κ.τ.λ ειναι partitions που τα εχει η ελληνικη XTRV ή ειναι κοινα για ολες τις συσκευες Android ?
-
Παράθεση από spideman3: “@daras Εδώ οι οδηγοί: Οδηγός Εκτέλεσης Δοκιμών στο Υλικό (Hardware) των Xiaomi συσκευών Οδηγός για Phone Info mode / Engineering Mode / Βugs report ” Σε αυτό το μενού μπαίνω όταν πατάω 5 φορές έκδοση kernel ? Τα έκανα τα τεστ και το μικρόφωνο της ανοιχτής ακρόασης δεν λειτουργει Αυτό το lexicon στα δικαιώματα τι είναι δεν έχω κάτι τέτοιο παντως
-
Παράθεση από spideman3: “Έχεις την ελληνική rom 7.4.20. Θα σε έλεγα να κάνεις ένα τέστ του hw και να πεις τι λέει. Κράτα και στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου ότι επειδή άλλαξες οθόνη κάτι να μην κάθισε σωστά. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τεστ του hw να κάνω μέσα από από εκεί που κάνω και τον proximity sensor ?
-
Καλησπερα σε ολους το κινητο πρεπει να τα εχει παιξει!!! Χάνει τον proximity sensor στα καλά καθούμενα. Τον κάνω calibrate Όλα καλα μετά απο 1-2 μέρες ξανά τα ιδια. Επισης οταν μπαινω μεσα στα τεστ και επιλεγω να τεσταρω proximity sensor με το που παταω proximity sensor παει και ενεργοποιει bluetooth/GPS/Wifi και κολλαει proximity sensor. Πηγα απο Δικαιωματα και απενεργοποιησα ολα τα δικαιωματα εφαρμογων για bluetooth/GPS/Wifi αλλα τιποτα. Εχω την 7.4.20 (μου το εκανε και με προηγουμεες) την εβα…