Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 306.
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Aν 1000 από εμάς αποφασίσουν να τρολλάρουν τα τελωνεία κα να παραγγέλνουν 10-20 πακετάκια τον μήνα με πράγματα αξίας κάτω του μισού Ευρώ, να δώ ποιός θα γελάει μετά.. πάντως όχι οι τελωνειακοί... ” Οχ λέτε να τους τσάντισα? 8 δεματακια απο 1.20 - 8 ευρω και ενα 70€. Το ακριβό τσάκωσαν.... ειναι μια βδομαδα εκει....μηπως να τους παρω τηλεφωνο αυριο να το στειλουν?
-
Παράθεση από demakhs: “φίλε @divo , αν αποφασίσεις να τους πάρεις τηλέφωνο, ταιριάζει το αρχαίο ρητό: "βγάλε γλώσσα μόνο αν αξίζει τον κόπο", το οποίο οπτικοποιήσανε κιόλας, λόγω του δυνατού μηνύματος που μεταφέρει: ” λες να τους πω να φυγουν να πάνε αλλου? Σιβηρία ας πούμε...... απλά σκέπτομαι μη βγάλουν κάνα κουστούμι....ΜεΓαΛο... πόσο υψηλή αξία να ειναι τα 70€?
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από venioni: “Ολα τα συστημενα περνάνε απο τελωνείο, απο το 2016 εχουν δώσει εντολή να τα τσεκαρουν ολα, το κοστος-ταριφα για τον έλεγχο ειναι 3 ευρω η δασμολογικη ατελεια ειναι εως 45 ευρώ, για να αποφυγουμε τυχον μπερδεματα θα πρέπει να εχουν τα δεματα μεσα το τιμολογιο-αποδειξη. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Αν όντως ισχύει αυτό, τότε ή κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους ή απλά κάνουν εξαιρέσεις...Γνωρίζω προσωπικά ΔΕΚΑΔΕΣ (!!!) περιπτώσεις συ…
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από spideman3: “Αν δεν κάνω λάθος πριν δύο μήνες ο πρόεδρος του Alibaba είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό για το λιμάνι του Πειραιά να γίνει διακομιστικό κέντρο για όλη την Ευρώπη. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι μαζί με Έλληνες επιχειρηματίες ακριβώς Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το να ειναι ο προεδρος του alibaba εδω ειναι καλο.... Το κακο ειναι οτι ηταν οπως ειπαν με Ελληνες επιχειρηματιες ...μαζι.. Παλι λαμ…
-
14 παραγγελειες απο ebay απο 28/10-5/11. Απο UK HK CN RU RE Malaisia οι 4 που ειχαν track number και 5 απλα, εχουν ερθει μεχρι τις 15/11 σε 10 μεχρι 15 μερες. Τα υπολοιπα ερχονται... ελπιζω κανενα τους δεν περασε τελωνειο. Τα 2 ηταν μεγαλα κουτια, drone 50X50 και φορτιστης μπαταριων 24v μεσα. Παρεμπιπτοντως ξερει κανεις τιποτα γι αυτο? Ειναι απο Aliexpress Dear Customer, we regret to inform you that due to business adjustments, the Alipay balance service will be terminated from January 1, 2017 (…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Την επωνυμία της επιχείρησης: geekbuying - Την Διεύθυνσή της (URL): http://www.geekbuying.com/ - Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi Note 3 pro - Την ημερομηνία αγοράς: 22/10/2016 (Presale Order) - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : Δεν παρέλαβα ακόμα 13/11/2016 (αλλά δεν είναι αυτό το θέμα) - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: ? - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 00000000 Το After Sale αλλά και το Before sale είναι απαράδεκτα…
-
Παράθεση από gfilip: “Καλημερα,πριν 2 εβδομαδες παρηγγειλα απο vickmall ενα Μι5 το οποιο εφτασε με sg post Παρασκευη Ελλαδα.Σημερα στοην αναζητηση των ΕΛΤΑ μου γραφει οτι εγινε εισαγωγη στο τελωνειο και οτι απαιτηται τελωνειακη δηλωση. Το τηλεφωνο μου κοστισε 280 δολλαρια. Γνωριζει καποιος τι ποσο θα χρειαστει να πληρωσω; ” ανάλογα πόσο το εχει δηλώσει ο πωλητής. Σε διαφορετική περίπτωση 280€ Χ φπα24% + (ενας θεος ξερει, μπορει και τιποτα). Εκτος αν εισαι τυχερος και ερχεται απο ευρωπαικη αποθηκ…
-
Τελωνειο μια φορα εχει περασει δεμα δικο μου και αυτο γιατι ο μαμακας ο κινεζος εβαλε 3 τηλεφωνα σε ενα δεμα παρολο που του το ειχαμε πει και πληρωσαμε φπα Τωρα οτι αφορα τα καταστηματα το alexyexpress δε το εχω δοκιμάσει ποτε συνηθως ψωνιζω απο οτι αφορα τηλεφωνα vickmall και τελευταια yeso και ψιλοπράματα απο gearbest που πλεον τους σταμάτησα σαν αναξιοπιστους (ηταν ελαχιστες οι παραγγελειες που δεν ειχαν και κατι στραβο, μεχρι σκουριασμενα εργαλεια μου εστειλαν) ή ebay απο συγκεκριμένα καταστ…
-
Παράθεση από dim_pap: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από dim_pap: “Με REVOLUT (+ PAYPAL) έκανα την πρώτη αγορά μου από Vickmall, ένα Xiaomi Redmi Note 3 Pro! ” Τώρα εννοείς ή παλιά; Γιατί και πριν μήνες για το βικ δεν χρειαζόταν η ρεβολουτ Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι, έχεις δίκιο ότι μόνο με Paypal γίνεται η αγορά από Vickmall, απλά ως συγκυρία έκανα την αγορά συνδυάζοντας και τα δύο (ίσως ήταν περιττό). Έκανα γενικά την αναφορά μιας και το Revolut ήταν το …
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από demakhs: “από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα παιδιά......μα, πραγματικά, γιατί απορείτε? ” Απορούμε που ο φίλος είναι ευχαριστημένος με τη "Παναγιώταινα", όταν θα μπορούσε εύκολα να έχει πίσω ΟΛΑ τα χρήματα (για ένα άχρηστο προϊόν)... ” εγω πάντως σε κατι αναλογο δεχτηκα μονο refund. Οχι τιποτα αλλο αλλα μην μας περνανε και για αμερικανακια... Ή θα ειναι σοβαροι ή ας κανουν τιποτα αλλο.. Παράθεση από osalonikios: “Σε αυτό συμφωνω 100%. Η "αξιοπιστία" vickm…
-
Ναι αυτη. Απο το καλοκαιρι και μετα κανω αγορες με αυτη. Μεχρι στιγμης δεν μου εχει κοψει αγορα, ενω πρωτα δε με αφηνε. Δεν ξερω τι γινεται και απο οτι ειδα ουτε και οι υπαληλοι της ξερουν. Δε το σκαλισα παρακατω μη μας το χαλασουν τωρα που εφτιαξε... Και σημερα απο εκει πληρωσα και ολα πηγαν μια χαρα