Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 306.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από divo: “ok οποτε αδειασεις λιγο ” Αύριο απογευματάκι... ” οποτε μπορεις εσυ κανονισε.......ty
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από divo: “Ειμαι στην αναμομη. οταν αδειασεις μου λες. ” Αύριο λογικά.... Σήμερα έπεσαν όλα μαζεμένα. ” ok οποτε αδειασεις λιγο παρε με ενα τηλ. (in box) να μπω αν δεν είμαι μέσα. Ευχαριστω και παλι.
-
Ειμαι στην αναμομη. οταν αδειασεις μου λες. ευχαριστω και παλι..
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από divo: “χρειαζετε η sim να ειναι μεσα? ” Όχι... ” οκ
-
mia xara ...se eyxaristo μια ερώτηση/// χρειαζετε η sim να ειναι μεσα?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από divo: “μμμ με βαζεις σε σκεψεις.μισο να δω ” Τι είχαμε κάνει θύμησε μου;; ” ειχες δει απο cmd οτιηταν κλειδομενο και ειχαμε κανει αιτημα για ξεκλιδωμα. μου εβαλες σε ενα φακελο αυτα 33o074h.png σημερα ηρθε και ο κωδικος και κατι ακομα... σημερα μου δινει και αναβαθμηση να κανω με το pc suite
-
oxi einai diaforetikos logariasmos
-
μμμ με βαζεις σε σκεψεις.μισο να δω
-
το ειχε δει ο γιωργος μεσω teamviewer και ειχαμε κανει αιτημα δεν ειχα βαλει καμια. ειναι οπως το πηρα το κινητο
-
επανερχομαι στο note 3 pro που πηρα. μου ηρθε ο κωδικος ξεκλειδώματος χρειαζεται να εχω sim μεσα? moy bgazei ayto... 2vn27pz.png δεν χρειαζεται οντως ξεκλιδωμα ή ειναι ο σερβερ γεματος και πρεπει να περιμενω?
-
Παράθεση από osalonikios: “Έχεις δίκιο και είμαι περίεργος αν βαθμολογουσαμε τα ΕΛΤΑ (αντικειμενικα κι όχι προκατελειμένα) τι βαθμολογία θα έπαιρνε. ” [/quote] [/quote]μεχρι στιγμης ειναι αψογος ο ταχυδρομος. Εχουμε γινει και κολλητοί. Ξερει οτι μετα τις 10 δε θα με βρει σπιτι και όποτε εχω δεμα 9¨30 χτυπαει το κουδουνι. smile.png smile.png . Την ιδια μερα που ερχεται στη περιοχη ειναι και στο σπιτι.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bertsos: “εχω twrp η χρειαζεται κατι αλλο extra? ” Κλείσε το κινητό και πάτα power + volume up και δες αν μπαίνει σε twrp//Αν μπεις .. για να βγεις πάτα reboot /system. ” το δικό μου note 3 δεν εχει twrp μαλλον..... πατωντας τα πληκτρα αυτα με βγαζει σε fast boot με το λαγουδακι και μενει εκει.... ακομα στην αναμονη για κωδικους για ξεκλείδωμα bootloader.... έχει τρελαθεί να παιρνει κινέζικες ειδοποιησεις
-
μπήκα στην εφαρμογή Mi pc suite και μου δινει update την V8.0.1.0 LHOCNDG πηγα να κανω update απο το pc αλλα σταματαει και δεν κανει. Aπο το τηλεφωνο παντος δεν δινει τπτ για update. Ειμαι βεβαια και σε αναμονη για τα κλειδια για το ξεκλείδωμα του bootloader. να την βαλω αυτη αν με αφισει ή τσαβα κοπος?
-
geoanto555 απλά.. απαιχτος ευχαριστώ πάρα πολυ....
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από divo: “ναι ” Στείλε inbox.. ” εστειλα
-
βαζω εντολη fastboot devices και βγαζει αυτο 2jbtbhz.jpg
-
βλακεια δικη μου ...DEN.ειχα κανει Download through your Browser
-
Παράθεση από geoanto555: “Για να μην το κουράζουμε έχεις teamviewer? ” ναι
-
Παράθεση από geoanto555: “Μπες σε cmd και δώσε τώρα την διαδρομή cd C:\adb και μετά fastboot devices ” παλι το ιδιο λεει. Ο φακελος που ειναι στο C ειναι αδειος απο οτι βλεπω. Ετσι πρεπει?