Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 226.
-
Αναλυτική changelog
ΜήνυμαΧαίρομαι. Αυτό είναι το νόημα των προτάσεων. Να τις διαβάζουν οι Admin/Mod κι αν συμφωνούν να τις εφαρμόζουν. BTW, σ' ευχαριστώ που διέσπασες το post & το άνοιξες ως νέο θέμα στη σωστή ενότητα. Είπαμε... είμαι λίγο lost στη δομή του xiaomi-miui.gr!
-
Αναλυτική changelog
ΜήνυμαΕιλικρινά δεν ξέρω πόση δουλειά απαιτεί. Θεώρησα πως είναι κάτι απλό, με την έννοια πως αν κάποιος γράφει το changelog της έκδοσης σ' ένα θέμα, δεν είναι τίποτα να κάνει copy/paste του changelog κειμένου (απ' το δικό μας forum κι από το en) αυτός που συντηρεί το θέμα απ' το οποίο κατεβάζουμε τη νέα έκδοση. Ποιες είναι οι "αλλαγές στην Ελληνική μετάφραση" φυσικά & δεν είναι ανάγκη να αναγράφονται. Νομίζω πως ούτε τώρα αναγράφονται, τουλάχιστον εγώ δεν τις είδα. Δεν υπάρχει νόημα εξάλλου. Να μάθω …
-
Παράθεση από caeser: “Τι να πω? Εγω δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ('οχι θα μπορούσα να το λύσω εάν το επιβεβαίωνα φυσικά!), αλλά εκτός απο τον @evankouros που το έλυσε και εσένα που το συζητάς, το έχει αναφέρει άλλος?Εν τω μεταξύ, μιλάμε για ένα "bug", (εάν είναι bug) που εάν τελικά πας μπρος-πισω, όπως εσύ ή κάνεις ένα reboot όπως ο @evankouros, λύνεται, μπαίνεις, βάζεις κωδικό και ...καθάρισες για μια βδομάδα τουλάχιστον... Δεν θα χρειαστεί να το ξαναβάλεις! ” Indeed. Κουβέντα να γίνεται. Παράθε…
-
Παράθεση από Giannisagal: “επιβεβαιωνω........προσπαθώ να προσθέσω νέο wifi δίκτυο αλλά δεν μου ανοίγει ούτε εμένα....ούτε πατώντας το λουκετακι ή το βελάκι τιποτα,πόσες φορές το έχω κάνει.Ερώτηση.....γίνεται να συνδεθεί και με άλλο δυκτιο όταν είναι ήδη συνδεδεμένο με ένα;;; ” Παράθεση από caeser: “1. Το πρόβλημα δεν υφίσταται... Κάνε ένα reboot και ξαναπροσπάθησε.2. ΕΝΑ δίκτυο τη φορά... Δεν δυνατόν να είναι συνδεδεμένο σε περισσότερα απο ένα δίκτυα τη φορά! ” Να διευκρινίσω πως μπορούμε να έχ…
-
Παράθεση από caeser: “Σου έκανα ένα βιντεάκι στη προσπάθειά μου να αναπαράγω το πρόβλημα... όπου φαίνεται ότι τουλάχιστον σε μένα δεν υφίσταται τέτοιο θέμα (και στο ορκίζομαι: Ούτε λουκουμάκι του έδωσα, ούτε σεξ του έκανα ...σήμερα!) ” Είσαι ωραίος, είσαι & γρήγορος! Εγώ όμως είμαι πιο γρήγορος στο sex για να στρώνουν. Σοβαρά τώρα, δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά είχε το πρόβλημα. Μετά δεν το είχε. Μετά το ξαναείχε. Μετά το ψιλοβίασα & έστρωσε. Τώρα ξανακάνει το ίδιο! Την εφαρμογή "Screen Recorder 5+" …
-
Αναλυτική changelog
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Κάθε εβδομάδα που βγαίνει νέα έκδοση Developer Miui, σε αυτό το thread: Ελληνικές Developer MIUI ROMs , ανοίγει νέο ποστ με τίτλο τη νέα ρομ (ο τίτλος αυτής της εβδομάδας είναι: [GTV-5.12.10/13] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.), όπου στο ΠΡΩΤΟ μήνυμα περιγράφεται, μεταξύ άλλων και η ΝΕΑ changelog (επειδή όπως καταλαβαίνεις, κάθε βδομάδα υπάρχουν νέες αλλαγές, άρα και νέα changelog) ” Σκέψεις-προτάσεις (αν υπάρχει σχετικό θέμα σε παρακαλώ μετέφερε …
-
@ K4rMa: Σωστός. Είναι το 2ο XRN2 που έχω. Μόλις χθες-προχθές το πήρα (για τον γιο). Στο 1ο έχω αφήσει την 5.11.1 ή 5, γιατί η κόρη μου δεν μου έχει αναφέρει κάποιο πρόβλημα. @ caeser: Το έκανα. Πάτησα στο όνομα του δικτύου, αλλά δεν άνοιγε το πεδίο για να βάλω τον κωδικό. Νομίζω άνοιγαν κάποιες πληροφορίες για το δίκτυο. Το ξαναδοκίμασα τώρα που το έγραψες & πράγματι άνοιξε το πεδίο του κωδικού. Το ξαναδοκιμάζω πάλι τώρα δεν ανοίγει τίποτα. Όσες φορές & να δοκιμάζω πατώντας στο όνομα του δικτύο…
-
Την πέρασα πριν καμιά ώρα σε καινούριο XRN2 prime (πάνω στην 5.10.29 - την είχα βάλει χθες με καθαρή εγκατάσταση με την αμέριστη βοήθεια/συμπαράσταση του caeser), οπότε δεν έχω κάποιες ξεκάθαρες εντυπώσεις. Να αναφέρω όμως το εξής: Επειδή είναι καινούριο & σκάλιζα τις ρυθμίσεις του, στην αρχή δεν μου άνοιγε την επιλογή να βάλω κωδικό σύνδεσης σε δίκτυο Wi-Fi. Πατούσα το λουκετάκι & δεν έκανε τίποτα (χθες δεν το παρουσίασε στην 5.10.29). Μετά όμως από 2-3 άνοιξε-κλείσε του Wi-Fi άνοιξε το tab του…
-
5.12.10/13
ΜήνυμαΠαράθεση από babis3001: “Γιαυτό νέα μέλη που σκέφτεστε να βαλετε την ελληνική σας αναφέρω ότι είναι μονόδρομος το όλο θέμα! ” +1! Να θυμίσω ότι για να περάσουμε ελληνική dev ROM (& όχι μόνο) σε κινητό Xiaomi που μόλις μα ήρθε από Κίνα, ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του θέματος "Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση")".
-
Ευχαριστώ για την -ως συνήθως άμεση- πληροφόρηση! Πού θα μου πάει... με 2 XRN2 αναγκαστικά θα τα μάθω τα βασικά. BTW, αν κατάλαβα καλά, το link για το changelog της MIUI που μου έδωσες δεν είναι πάντα το ίδιο, πρέπει να το ψάχνω για κάθε έκδοση στο γενικότερο φάκελο των ελληνικών dev. Σωστά;
-
Παράθεση από babis3001: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από babis3001: “Ceaser τι θεμα εχεις? ” Μέχρι τώρα δεν έχω κανένα θέμα... ” χαχαχ εννοω τι θεμα απο το theme store... χαχαχα να εισαι καλα μου εφτιαξες την διαθεση ” +1! Ωραίο το theme (κι εγώ είχα αναρωτηθεί αλλά καιγόμουν γι' άλλα & ξέχασα να ρωτήσω), πιο ωραία η απάντηση! Κατεβάζω τώρα την 5.12.10_13 & την περνάω. Η αλήθεια είναι ότι έχω χαθεί στο xiaomi-miui.gr... δεν ξέρω τι να βρω πού. Ψάχνω π.χ. changelog & εντυπώσεις από την τελευτα…
-
Μέχρι να βγει η 5.12.10/11, έβαλα την 5.10.29 γι' αρχή. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8196/ Credits to caeser a074.gif , όχι μόνο για τον άψογο "HOW TO" οδηγό "Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση")", αλλά κυρίως για τη θαυμαστή διάθεση προσφοράς & βοήθειας σ' ένα newbie του forum (& -δυστυχώς- όχι της ζωής ).
-
Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!
-
Όπως τα λέει ο έμπειρος caeser , με την αμέριστη υποστήριξη του οποίου (στο chat) το πρόβλημα εντοπίστηκε κι επιλύθηκε. Το MiFlash κολλούσε εξαιτίας της διαδρομής-σιδηρόδρομου όπου αποσυμπίεσα το φάκελο της fastboot. Πάνω που τον μετακίνησα στην επιφάνεια εργασίας το ψυλιάστηκε ο caeser & μου είπε να τον ρίξω χύμα στο σκληρό (για ακόμη μικρότερη διαδρομή). Το έκανα κι η διαδικασία μετά προχώρησε κανονικά. Πολλά ευχαριστώ για τη βοήθεια!
-
Τα έκανα όλα. Ασφαλή αποσύνδεση, σβήσιμο του XRN2p (με παίδεψε λίγο), restart του laptop, εκτέλεση του MiFlash ως διαχειριστής, σύνδεση του κινητού σε άλλη USB, κλπ-κλπ... Αποτέλεσμα μια απ' τα ίδια. Σκέφτομαι να απεγκαταστήσω το MiFlash & να το ξαναεγκαταστήσω, κι ας εμφανίζει στο Device το κινητό. Δεν πρέπει να οφείλεται σ' αυτό, αλλά δεν ξέρω & τι άλλο να σκεφτώ να κάνω. Καμιά άλλη ιδέα;
-
Παράθεση από caeser: “Ναι... Μην το φοβάσαι είπαμε!!! Σταμάτησε το και κάνε πάλι τη διαδικασία. Κάνε μια επανεκκίνηση στο PC, τρέξε το MiFlash σαν διαχειριστής και αν έχεις πρόβλημα πάλι άλλαξε θύρα USB.... ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ok, κάνω το σταυρό μου & γιούρια στο ντουρβά με τα κουλούρια! Θα αναφέρω στη συνέχεια την εξέλιξη, ή θα ξαναζητήσω βοήθεια. Ειλικρινά sorry για το man to man πρήξιμο & ξαναευχαριστώ για τη βοήθεια σου.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από evankouros: “ok, προχωρώ πάραυτα. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια συνονόματε... "C:\Users\Vangelis"! ” "...Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?..." ” Μπορεί να μας το διάλεξαν άλλοι, αλλά είναι & πολύ αντρίκιο όνομα! Ειλικρινά, όταν το πρωτακούει κάποιος, "επάγγελμα χασάπης" δεν σκέφτεται; edit: Το ξεφτιλίσαμε το θέμα κι αυτό μας εκδικείται. Πάτησα το Flash & μου έβγαλε μήνυμα "Ακαθόριστο σφάλμα(0x80004005: error: cannot load 'D:\': No error)". Τι κάνω τώρα; Το αποσυνδέ…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από evankouros: “ok, προχωρώ πάραυτα. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια συνονόματε... "C:\Users\Vangelis"! ” "...Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?..." ” Μπορεί να μας το διάλεξαν άλλοι, αλλά είναι & πολύ αντρίκιο όνομα! Ειλικρινά, όταν το πρωτακούει κάποιος, "επάγγελμα χασάπης" δεν σκέφτεται;
-
ok, προχωρώ πάραυτα. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια συνονόματε... "C:\Users\Vangelis"!
-
ok, no problem. Αν δεν πάει κάτι καλά, δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνουμε ρεζίλι! Ακολούθησα τον οδηγό σου. Είμαι έτοιμος να συνδέσω το κινητό & να το βάλω σε fastboot mode. Πριν το κάνω αυτό, θέλω να σε ρωτήσω το εξής: Με τη νέα έκδοση του MiFlash ("MiPhone2015731.exe") που κατέβασα κι εγκατέστησα κι αφού τσεκάρισα τη νέα επιλογή "Flash All", υπάρχει λόγος να ψάξω να βρω (να το ανοίξω έτσι κι αλλιώς δεν δίνει δυνατότητα) το αρχείο "flash_all.bat"; Καλού-κακού το βρήκα-επέλεξα βέβαια, αλλά ξα…