Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 133.

• Παράθεση από pechr: “είσαι root;; γιατί από οτι βλέπω για να αλλάξω την ρύθμιση χρειάζεται root. ” το root χρειάζεται να θες να το κάνεις με το sdmaid. Μπορείς να το κάνεις χωρίς root από τις Ρυθμίσεις-Εφαρμογες στην καρτέλα Όλες (περιμένεις λίγο να εμφανιστούν όλες οι εφαρμογές) σκρολαρεις κάτω κάτω όπου βρίσκονται οι απενεργοποιημένες εφαρμογές, βρίσκεις το Documents (Έγγραφα) και το επιλέγεις και στην επόμενη οθόνη πατάς το Ενεργοποίηση.

• Δεν ξέρω αν δημιουργεί πρόβλημα και το έχουν απενεργοποιημένο αλλά σίγουρα δημιουργεί πρόβλημα όταν είναι απενεργοποιημένο. Όλο το απόγευμα εψαχνα γιατί δεν μου δούλευε ο συγχρονισμός του google photos και τελικά έφταιγε το απενεργοποιημένο "Έγγραφα"

• @pechr Χρειάζεται ξανά ενεργοποίηση. Με λίγο ψάξιμο έφτιαξα το παρακάτω script Source Code (3 lines)το οποίο όμως ενώ το βάζω στον init.d φάκελο με 0777 permissions , φαίνεται ότι δεν εκτελείται στην εκκίνηση ή αν εκτελείται κάτι άλλο που ακολουθεί απενεργοποιεί και πάλι την εφαρμογή Έγγραφα.

• Ναι ξέρω πως να την ενεργοποιήσω χειροκίνητα. Μιλάω να ενεργοποιήθει αυτόματα ή να μην απενεργοποιηθεί σε κάθε reboot.

• @pechr τον λόγο δεν μπορώ να καταλάβω. Δημιουργείται πρόβλημα στην λειτουργία κάποιων εφαρμογών που χρειάζονται πρόσβαση στην εξωτερική κάρτα μνήμης.

• @Angelatsakas δεν το έθεσε σωστά ο @Antonios Gagas. Αυτό που έγινε και θα μπορούσε να την πατήσει οποιοσδήποτε (όχι μόνο χαζοί και άσχετοι) είναι ότι την 1η φορά που το σύνδεσες και έκανες την όποια μεταφορά αρχείων στο τηλέφωνο, πήγες στην οθόνη του τηλεφώνου και απενεργοποίησες το MTP (νομίζω δεν υπάρχει επιλογή "Μόνο φόρτιση") . Η βλακέια είναι της MIUI που όταν το κάνεις αυτό απενεργοποιεί - εξαφανίζει και την οθόνη του USB settings όπου μπορείς να ξαναενεργοποιήσεις το MTP, με αποτέλεσμα να…

• @gkalen Φαντάζομαι ότι έχεις υπόψιν σου το bug στην MiUI stable που απενεργοποιεί (παγώνει) την εφαρμογή Έγγραφα (DocumentsUI.apk) μετά από κάθε reboot Documents App issue - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα μέσω κάποιου script στον int.d φάκελο να γίνεται ¨ξεπάγωμα" αυτής της εφαρμογής ώστε να μην χρειάζεται να γίνεται χειροκίνητα.

• Ρε παιδιά αφού το τηλέφωνο αναγνωριζεται από το PC και συνδέεται σε USB debugging γιατί να κάνει format? Την οθόνη επιλογής για το mtp χρειάζεται να ανοίξει. Αυτό θα το κάνει με το USB miui settings.

• Παράθεση από Thracia: “ ” το πρόβλημα δεν το έχω εγώ

• Το fix δλδ είναι format το pc? Δυσκολεύομαι να το δεχτώ.......

• @Angelatsakas Αύριο που θα μπορείς εγκατέστησε το https://play.google.com/store/apps/details?id=co.vincze.usbsettings μετα συνδεσε το τηλέφωνο στo pc και άνοιξε στο τηλέφωνο το παραπάνω πρόγραμμα.

• @pechr καλά, αναφέρεσαι στην διαχείριση μπαταρίας και δεν αναφέρεις το SOT? Πας να χαλάσεις τι πιάτσα δλδ?

• Παράθεση από mol: “οκ, περα απο αυτο, αρκει αυτο που εκανα για Back up σε περιπτωση στραβης; ” Αρκεί mol! Όταν εγώ πέρασα fastboot rom το έκανα με το sp flash tool γιατί είχα πρόβλημα με το miflash. Έχε το στο νου σου αν συναντήσεις πρόβλημα. Και πολύ μεγάλη προσοχή στα βήματα κάθε οδηγού για την fastboot rom. Δεν θέλει παιχνίδια και πρωτοβουλίες αυτή η διαδικασία.

• @mol το κυριότερο backup που πρέπει να έχει κάποιος από το τηλέφωνό του είναι αυτό της nvram. Δεν είναι απαραίτητο να είναι με mtk droid tools. Αυτό μπορείς να το κάνεις και από το TRWP τσεκάροντας το κατάλληλο κουτάκι στο μενου του backup. Πιθανών να το έχεις κάνει ήδη σε προηγούμενο backup στο TWRP αλλά καλύτερα να το σιγουρέψεις.

• @geoanto555 Έχεις δίκιο, θα τις αφαιρέσω.....

• @crapatzi Τα reboots δεν γίνονται αμέσως με την αλλαγή θεματος, wallpaper, γραμματοσειρας κλπ. αλλά μετά από λίγο. Δηλαδή το τηλέφωνο φαίνεται να δουλεύει κανονικά μετά την αλλαγή αλλά μπορεί πχ να το αφήσεις να κλείσει η οθόνη και όταν πας να το ξανανοιξεις να κολλήσει και να κάνει restart ή να κλείσεις την οθόνη και να σε καλεσουν μετά απο 10 λεπτά και αμέσως να κολλήσει και να κάνει restart. Γι' αυτό μετά από οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή κάνε μόνος σου reboot ώστε να έχεις τον έλεγχο για να μην …

• Παράθεση από crapatzi: “Χθες πέρασα την τελευταία Stable Thunder 8.0.2 του gkalen στο RN2. Factory reset πρώτα, πέρασμα rom, πέρασμα super su, clear cache/davlik, restart, πέρασμα εφαρμογών από miui backup. Μέσα σε 24 ώρες είχα 3 random restarts. @gkalen, υπάρχει κάποιο log που μπορώ να δω τι προκάλεσε τα restarts; ” Επειδή τα έχουμε συναντήσει και άλλοι τα reboots, δεν είναι και τόσο random. Ακολουθούν συνήθως καποια αλλαγή στο θέμα του τηλεφώνου, όπως πχ αλλαγή wallpaper ή αλλαγή θέματος εικον…

• Αν θες flash βάλε Puffin web browser

• Παράθεση από geoanto555: “Σε κουβέντα να βρισκόμαστε βρε...Σχεδόν το ίδιο λέμε απ ότι κατάλαβα... Καλύτερα να μην το αναλύσουμε άλλο γτ κουράζουμε και τους υπόλοιπους... Τέλος πάντων... Να μαστε καλά... ” Ακριβώς, λέμε ακριβώς το ίδιο!

• @geoanto555 Πρώτα, συγνώμη για το ύφος μου, ξαναδιαβάζοντας το γράψιμο μου, μου φάνηκε κάπως επιθετικό. Τώρα, αν ξαναδιαβασεις το post μου θα δεις ότι δεν λέω ότι ο gkalen έχει ενσωματώσει το clean.zip στην rom αλλά αυτό που κάνει με το clean.zip δηλαδή την διεργασία αφαιρέσης κάποιων εφαρμογών-αρχείων κλπ.