αστο μιλάμε για πολύ γκαντεμια. Πάντως σας ευχαριστώ όλους σας θερμά για το ενδιαφέρον σας. Θα ηρεμησω σήμερα και αύριο τα ξανά λέμε . πάντως ισχύει ή ερώτηση εάν μπορεί να το αναλάβει κάποιος . Ευτυχώς που έχω και το κενζο μου και παρηγοριεμαι. Να έχετε μία όμορφη μέρα!!!!
πολυ σωστό αυτό ,θα το έκανα αλλά δυστυχώς δύο μέρες που το έχω δεν πρόλαβε να μπει ίντερνετ. Υπάρχει κανένα παλικάρι να το αναλάβει ; Με το αζημιωτο φυσικά. Δεν μπορώ με έσκασε . Τόσα σιαομι έχω φτιάξει/αναστησει ,αυτό με έσκασε
αρε γιωργαρε..αμεσως να ενδιαφερθεις. φιλε με αυτον περασα τα ιμει αλλα τα wifi mac και το blutooth που θα τα βρω για να τα περασω; εννοω τους αριθμους.
καλησπερα στην παρέα . Παιδευομαι δύο μέρες τώρα αναστησω το τηλ.αλλα δεν. Κατάφερα και πέρασα το imei που το είχε χάσει από φλασαρισμα αλλά την WiFi Mac και το Bluetooth με τίποτα. Οι δοκιμές έχουν γίνει με fastboot ROMs. Κατά την αρχή του φλασαρισματος με sp tools βγαίνει ή κόκκινη μπάρα και μετά ή κίτρινη και μου δείχνει οκ.Οι υπόλοιπες δεν εμφανίζονται.Μηπως δεν την περνάει σωστά; Βοήθεια έχω πελαγωσει.
πουλαει κάποιος ένα Redmi Note 3 σε γειτονικό φόρουμ και μου λέει ότι το κουτί γράφει ότι έχει την μπαντα 800. Αλλά στις φωτογραφίες που έχει στην αγγελία στην πίσω πλευρά του κινητού κάτω από το λογότυπο γράφει "China mobile lte4g". Λέτε να είναι μαϊμού; Το έχετε ξανά δεί αυτό;;
παντως παιδες με την αναβαθμιση στην 6.9.9 εχω θεμα με το σερφαρισμα. και συγκεκριμενα οταν παω να ανοιξω μια σελιδα η γενικα να μπω στο ινερνετ π.χ play store,youtube μου "μουλαρωνει" και τρομαζει να μπει. και εαν καθυστερησει πολυ ξεκινουν και οι αποσυνδεσεις. μιλαω και για wifi αλλα και δικτυο.Eνω πριν δεν ειχα τετοια κολπα. το εχετε παρατηρησει;η ειμαι μεμονομενη περιπτωση;