Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 310.
-
Nα τον σβήσω από την εφαρμογή διαχείριση αρχείων του κινητού? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι στο twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
To προβλημα μου με το twrp μαλλον λυθηκε.Φλασαρα το 3.2.1-0 του geonanto μεσω fastboot και μπηκε επιτελους!!!Το μονο που με προβληματιζει ακομη ειναι οτι εκανε σχεδον 10 λεπτα να μπει.Μια βοηθεια?
-
Ενημερώνω ο bootloader είναι ξεκλείδωτος Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δυστυχώς ούτε έτσι μου κάνει το χατίρι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το κινητο ανοίγει κανονικά αλλά στην 8.3.15.Στο recovery δεν μπαίνει όμως με τπτ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν είχα παλαιότερη. Την 8.3.15 είχα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα σε mido ενώ κατεβηκε κανονικά από την αναβάθμιση στην συνέχεια δεν μπαίνει με τπτ σε recovery, μενει στο logo χωρίς να προχωράει στο twrp. Μια βοήθεια... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
thanostonia - - Amazfit
ΜήνυμαΧαχαχα οπότε λες να στρώσει μόνο του?
-
AmazFit bt Xiaomi
thanostonia - - Amazfit
ΜήνυμαKαλησπερα και απο μενα!Εχω ενα θεμα με το ρολοι.Σημερα δεν μου ενημερωνει με τπτ τον καιρο.Μου λεει να συνδεθω με την εφαρμογη και να εχω εγκυρη τοποθεσια .Εγω και συδεδεμενος ειμαι και η τοποθεσια μου ειναι κομπλε.Μια βοηθεια?Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να την κάνω απεγκατασταση Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι τοτε Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά σε mido περάστηκε πριν από λίγο.Η εφαρμογή του official twrp γιατι μου εμφανίστηκε στην αρχική οθόνη και ποια η χρησιμότητα της? Καλές γιορτές σε ολους Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannis Decadencia: “Εχω παρατηρήσει σε mido ότι υπάρχει ένα σχετικό κόλλημα με τα δεδομένα και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας... κάποιος άλλος με τέτοιο θέμα?” Το ίδιο και εγώ φίλε μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά εγώ σε mido σε αυτήν και την προηγούμενη rom παρατηρώ ότι μου έχει μειωθεί το sot αρκετά. Δηλαδή από 11+ έχω πέσει στις 7-8 ώρες με την ίδια ακριβώς χρήση. Συγχαρητήρια για την δουλειά σας Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περάστηκε πανεύκολα σε mido, αλλά δεν βρίσκω πουθενά το face unlock.Mια βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε note 4 mido σίγουρα έχει πέσει ελαφρως(1,5 ώρα περίπου sot) η αυτονομία του. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk