Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 472.
-
Καλησπέρα μόλις πήρα την αναβάθμιση σε android Q ... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα στο xda ποσταραν πως χθες έλαβαν την αναβάθμιση σε android q 2.2 GByte.Σε εμένα δεν έχει έρθει τίποτα... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα ενός φίλου σήμερα το πρωί το mi 8 πήρε αναβάθμιση σε android 10. Για το δικό μας ποτε προβλέπεται γνωρίζουμε? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΝομίζω κάτι αντίστοιχο είναι το mi router 4a. Ψάξτε στο skroutz Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pace custom rom
ΜήνυμαOk thanks ,το είχα βρει και εγώ αυτό μέσω Google απλά έλεγα μήπως είχε φτιαχτεί κάτι από την ελληνική κοινότητα... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pace custom rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα , γνωρίζετε αν υπάρχει αξιόπιστη custom rom για το amazfit pace? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, επιτέλους έπαιξε το wifi call στο mi 9se μετά από μια λύση που διάβασα στο xda. Εγκατεστησα το app activity manager από το play store, ανοίγουμε το modem config και επιλέγουμε το DE Οπότε ήθελα να τω μοιραστώ μαζί σας...0aa25d8f9564a83c655c78f476ad0921.jpg Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk