Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 86.
-
Τον τίτλο διορθωστε... Με ψαρωσατε κανονικά! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε whyred όλα καλά εκτός το κλασικό πρόβλημα που θέλει στήσιμο από την αρχή ο browser. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό γιατί είναι σπαστικό κάθε φορά?
-
Μια διευκρίνηση μη κάνω καμιά βλακεία, την περνάω κανονικά την xtrv σε whyred με arb 4 η θα το κάνω τούβλο? Edit: Το τόλμησα και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
-
Κι εγώ σε mido με SuperSU μια χαρά πέρασα την rom και δείχνει να πηγαίνει σφαίρα! Αλήθεια έχει κάποια υπέρ/κατά η χρήση του SuperSU ή του magisk αντίστοιχα? Είχα δοκιμάσει παλιότερα το magisk αλλά από συνήθεια και μόνο επέστρεψα στο supersu, χάνω κάτι? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασα κι εγώ την aroma στο mido και μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Δύο πράγματα που με "ενοχλούν" είναι πρώτα ότι όταν πάω να ανοίξω το κινητό με διπλό κλικ στην οθόνη ή από το κουμπί μου βγάζει πριν το μοτίβο το σπαστικό slide unlock και η επιλογή να το απενεργοποιήσω στις επιλογές προγραμματιστή δεν είναι ενεργή. Και δεύτερο ότι δεν έχει ή τουλάχιστον δεν την βρήκα εγώ κάποια επιλογή να εμφανίζονται τα γράμματα κάτω από τα εικονίδια όταν κατεβάζω την κουρτίνα και για να …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από MyLord: “ ” Βάλε το τελευταίο twrp, στο δικό μου mido δεν έχει κάποιο θέμα. Ίσως βέβαια να πρέπει να αναβαθμίσεις τον bootloader. Το 5x5 το συζηταμε πως θα το κανουμε... Υπομονη. Αν το θες σαν αρχείο ... εδώ ειναι” Έβαλα το 3.2.1-1 κι έστρωσε! Για το 5x5 εννοείται πως θα κάνουμε υπομονή! Ευχαριστώ πολύ και πάλι! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από MyLord: “Όλα καλά σε midο. Το μόνο που μας λείπει τώρα είναι η προσθήκη του 5x5 πλέγματος. Btw όταν κάνω επανεκκίνηση σε recovery μέσα από το recovery κάνει απλό restart. Έχω κάνει εγώ κάτι λάθος ή έτσι είναι? ” ανάλογα ποιο recovery έχεις.. Όσο για το 5x5 που λες, έχω κάτι έτοιμο αλλά χωρίς να μπορείς να το αλλάξεις από ρυθμίσεις/” Έχω το 3.2.0-0 κι έχω δοκιμάσει να βάλω να εγκατασταθεί και το recovery της aroma αλλά χωρίς αλλαγή. Όσον αφορά το 5x5 που λες…
-
Όλα καλά σε midο. Το μόνο που μας λείπει τώρα είναι η προσθήκη του 5x5 πλέγματος. Btw όταν κάνω επανεκκίνηση σε recovery μέσα από το recovery κάνει απλό restart. Έχω κάνει εγώ κάτι λάθος ή έτσι είναι? Φυσικά δεν αφορά μόνο τη συγκεκριμένη έκδοση αλλά όλες τις xtrv aroma που έχω περάσει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι αυτή τη τελευταία φοράω αλλά γενικά όλες οι 9αρες είναι για κλάματα από κατανάλωση και όχι μόνο...
-
Συγγνώμη αλλά δε μιλάμε για θερμοκρασίες αλλά για ποσοστό κατανάλωσης του android που ανέφερε παραπάνω ο φίλος.e51a0963bf60ac7130c97a07660caa3f.jpg
-
41 και κάτι ψιλά σε εμένα...
-
Σε kenzo όλα καλά. Η μπαταρία δείχνει καλά σημάδια αλλά είναι νωρίς ακόμα. Το θέμα με το χαμηλό σήμα στο WiFi όμως παραμένει... Μας χωρίζει ένας τοίχος από τούβλα και λιγότερο από 2 μέτρα από το router και μόλις και μετά βίας έχω 2 με 3 γραμμές... και αν το γυρίσω να το πιάσω με τα δύο χέρια πέφτει στην μια γραμμή με το ζόρι...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sourlas98: “Παράθεση από thanasisk: “εχει χαθεί και σε εσάς η ρύθμιση για αυξανομένη ένταση μετά την αναβάθμιση; ” Δεν ξέρω σε ποια καρτέλα υπήρχε πάντως στο Ήχος & δόνηση δεν βλέπω κάτι” Στο τηλέφωνο κάτω αριστερά τις 3 παύλες και από εκεί ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων -> increasing ringtone volume.
-
Kenzo όλα καλά. Έβαλα και το magisk χωρίς προβλήματα. To twrp ήταν 3100 ή 3101 δε θυμάμαι καλά ποιο ήταν γιατί το flash το κάνα κατά τις 5 τα ξημερώματα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε κενζο περαστικε μία χαρά. Είχα περάσει το fix και δεν κλείδωσε ούτε με το fix ούτε τωρα. Το μόνο που παρατήρησα από το fix και μετά αλλά και τώρα που πέρασα την 7.4.13 είναι ότι δε λειτουργεί σωστά το reboot μεσα στο twrp. Δλδ όταν είμαι στο twrp στο μενού reboot ακόμα και reboot στο recovery να επιλέξω αυτό κάνει reboot κανονικό. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από miltosdelis: “Από 7.3.9 σε 7.3.16 στο kenzo φάγαμε 5% μέχρι να ξανά ανοίξει το κινητό βλέπω μερικά κολλήματα αλλά σαν πέρασμα πέρασε γρήγορα η νέα ρομ Edit 4 8e02ec921fd8b86971911c383bbfba7e.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποιές γραμμές? Εμένα δεν εμφανίζει κάτι περίεργο ούτε στο κινητό μου αλλά ούτε και στην φωτο σου.... Εκτός κι αν παραγέρασα και θέλω οφθαλμίατρο...
-
@xnikos Άλλαξε στις ρυθμίσεις την χώρα σε Ελλάδα και θα ξαναδείς το τηλεχειριστήριο.
-
@ngiannakos παλιά είχα κι εγώ πρόβλημα με το μικρόφωνο όπως και κάποιοι άλλοι και έχω κρατήσει το παρακάτω κείμενο που δε θυμάμαι ποιος το είχε ποστάρει αλλά σε εμένα δούλεψε και γι αυτό το είχα κρατήσει. Για όσους έχουν πρόβλημα με το μικρόφωνο και δεν τους ακούν καλά ,η λύση είναι :<br />1.πρέπει να έχετε root στο κινητό.<br />2.κατεβαζετε το root browser <br />3.Στο root browser πάτε στον φάκελο /system <br />4.Ανοίγεται το build.prop με το RB text editor<br />5.Ψαχνετε το persist.audio.fluen…