Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 336.
-
Παράθεση από geoanto555: “Καλησπέρα παίδες... @osalonikios τελικά με τον κύριο τι έγινε δεν σου απάντησε; Μου πε μες την βδομάδα θα μου στείλει το κινητό του... ” Γιωργάρε καλορίζικος φιλε στα νεα σου καθήκοντα, εύχομαι να είσαι "υπομονετικος" "ενωτικος" και οχι αυταρχικος! Έτσι κερδίζεις τους ανθρώπους και την εκτίμηση τους
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από fotis_lyk: “Παιδιά τι πρέπει να προσέξω πριν πάρω το κινητό μεταχειρισμένο από άλλον που το έχει δουλέψει ήδη.? Ρωτάω για να μην έχω πρόβλημα μετά με κωδικούς και τέτοια. ” Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο. Χτυπάς 5-6 φορές εκεί που γράφει Έκδοση kernel. Ανοίγει ένα check menu. Νομίζω ότι αυτός είναι ο απόλυτος έλεγχος. edit Με πρόλαβε ο @pechr from my RN3 pro ” Αυτος είναι ο απόλυτος έλεγχος όπως σωστά έγραψε ο Χρήστος
-
Παράθεση από fotis_lyk: “Παιδιά τι πρέπει να προσέξω πριν πάρω το κινητό μεταχειρισμένο από άλλον που το έχει δουλέψει ήδη.? Ρωτάω για να μην έχω πρόβλημα μετά με κωδικούς και τέτοια. ” Καταρχήν να ελέγξεις ολα τα λειτουργικά μέρη του τηλεφώνου, buzzer / touch έλεγχο αν ειναι κάπου χτυπημενο. Ενα γενικο "τσεκ απ" πριν προβείς στην αγορά του. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου και έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μου.. Για αυτο προσοχή
-
Παράθεση από Dante: “Παράθεση από nikostrex: “Παράθεση από Dante: “Αρα αυριο περιμενουμε 8αρα;ξερουμε αν θα ειναι και ΜΜ; Αν δεν ειναι,υποθετω περναμε αφοβα radon. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” @Dante λες να έχουμε ΜΜ? Έχεις διαβάσει να λενε κάτι για αυτό ” Ειχε βγει μια beta με ΜΜ και miui 8 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Ναι το είχα διαβάσει, σε ευχαριστώ πάντως
-
Μπράβο Γιωργάρε πλήρης οδηγός και ευκολος να το καταλάβουν ολοι Θα βοηθήσει πολλα παιδιά με τα βήματα που εχει. Ευχαριστούμε φιλε
-
Παράθεση από pechr: “Νικο τι λεξεις μαθητες και μεντορες την χρησιμοποιησα ως αντικατασταση των αρχαριων και προχωρημενων χρηστων. η κοινοτητα ειναι xiaomi - miui. Οχι απαραιτητα για xiaomi κινητα. Για παραδειγμα θα σου που οτι στο lenovo μου εχω βαλει miui. Για να μην παρεξηγηθω... Συνοπτικα απλα λεω οτι τα νεα μελη που ελαβαν γνωση, θα ηταν πιο σωστο να την μεταφερουν σε αυτους που ερχονται. (Προσωπικη αποψη). Δηλαδη να υπαρχει ανακυκλωση. Αυτα... φιλε ” Είσαι κορυφή παιδι διάβασα άρθρα σου κα…
-
@pechr Εχω μια διαφορετική αποψη επι του θεματος: 1) Για να εξελιχθεί η κοινότητα θα πρέπει ολο και περισσότεροι ελληνες να προτιμούν τα προϊόντα της xiaomi.. Ετσι το κατι "μικρο" γίνεται πολυ "μεγάλο" και η κοινότητα μεγαλώνει μερα με την ημέρα.. 2) πολλά παιδιά εδω δεν έχουν γνωση με τα κινητά της xiaomi μιας και πολλοι προέρχονται απο άλλες εταιρίες κινητων που εχουν τα ελληνικα προεπιλογή και χωρις να ειχαν σκοτουρα στο μυαλό τους για rom/play store /ελληνικα /recovery κ.λ.. και που περναν α…