Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 336.

• Παράθεση από Xarhs28: “Καλημερα . Μετά την εγκατάσταση της Miui10 έχω παρατήρησα ένα bug. Κολλάει το βίντεο 1080p 60fps σε συνθήκες μετρίου φωτισμού. Σε συνθήκες καλού φωτισμού δεν έχω κανένα πρόβλημα . Και τέλος παρατηρώ ότι σε συνθήκες μετρίου φωτισμού το βίντεο 60fps 1080p βγαίνει σκοτεινό σε σχέση με την επιλογή 30fps ” Η διαφορά από τα 1080p/30fps με τα 1080p/60fps είναι χαοτική ανάμεσα τους, διπλασιαζονται τα frame όταν η προβολή ενός βίντεο είναι 60 fps από ότι σε 30 fps... Οσο ανέβουμε σ…

• Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από nikostrex: “Μία χαρά ταιριάζει του redmi note 5 plus εγώ αυτό φοράω και είναι μια χαρά ” Εχεις δίκιο. Το διόρθωσα επάνω και έβαλα και το link. ” Αποστόλη ένα μεγάλο μπράβο φίλε! Είναι μεγάλη κουβέντα το να λες" έχεις δίκιο" ... Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να μπορούσαν να το έλεγαν και ο κόσμος μας θα γινόταν καλύτερος. Εδώ πολλά παιδιά βοηθάνε με της γνώσης τους αφιλοκερδώς!! Και το μόνο που περιμένουν από την πλευρά του παιδιού/φιλου που βοηθάνε είναι ένα ΕΥΧΑ…

• Παράθεση από antony97: “Και κάνει του redmi 5 plus? ” Μία χαρά ταιριάζει του redmi note 5 plus εγώ αυτό φοράω και είναι μια χαρά

• Παράθεση από fanismarg1977: “Τα γυαλιά ηλίου μου έχουν φίλτρο polarized κ όταν τα φοράω η οθόνη του κινητού σχεδόν δε φαίνεται... Είναι καμιά ρύθμιση να κάνω; συμβαίνει κ σε εσάς; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦανή ” Φάνη το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ όταν "δεν είχα" βάλει screen protector στο κινητό.αν του βάλεις ένα τζαμακι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα . Μόνο 2 μείον ➖ έχει το κινητό το πρώτο είναι ότι δυστυχώς δεν έχει κάποιο "φιλμ επίστρωση στην οθόνη.. Και…

• Παράθεση από Achilleas1956: “Παράθεση από nikostrex: “Θα μας τρελάνουν τα ελληνικά μαγαζιά.. 159€ η έκδοση με τα 4GB/ 64G με έκδοση τιμολογίου. Ποιο φθηνά και από το εξωτερικό.. ” Ποιο μαγαζί είναι γιατί με ενδιαφέρει για τον γιο μου? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Xiaomi Redmi Note 5 Dual (4GB/64GB) Black (Global Version) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55429/

• Θα μας τρελάνουν τα ελληνικά μαγαζιά.. 159€ η έκδοση με τα 4GB/ 64G με έκδοση τιμολογίου. Ποιο φθηνά και από το εξωτερικό..

• Παράθεση από STOLIS: “Καλησπέρα, μόλις παρέλαβα κι εγώ το Redmi Note 5 και θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την προστασία της οθόνης. Επειδή διαβάζω πολλά και διάφορα και έχω μπερδευτει, υπάρχει gorilla glass και αν ναι σε τι βαθμό μας προστατεύει από γρατζουνιές κλπ. Να ξέρω τουλάχιστον πως θα το χειριστώ μέχρι να παραλάβω τα τζαμάκια που έχω παραγγείλει. ” Αποστόλη δυστυχώς χαραζεται εύκολα... Η εταιρεία δεν αναφέρθηκε επίσημα ποτέ για gorilla glass το μονο σίγουρο είναι ότι εχει 2.5D προστατ…

• Το βίντεο σε μορφή H264 είναι αρκετά καλύτερο από την stock camera

• Και βέβαια παίζει απλά μην αλλάξεις την αποθήκευση σε sd κάρτα γιατί τότε δεν θα παίζει

• Παράθεση από chrisnik: “H google camera για να λειτουργησει θελει ρουτ καθως κ να ξερεις ποια εκδοση δουλευει στο συγκεκριμενο κινητο... ” Χρήστο δες αυτό :SnapdragonCamera 2.1.apk - Google Drive Δεν χρειάζεται root ούτε recovery είναι σε μορφή apk εύκολη εγκατάσταση και ότι καλύτερο σε κάμερα εκεί έξω για την ώρα...με παραμετροποίηση στην κάμερα αλλά και στο βίντεο σε dslr πρότυπα πραγματικά αξίζει να το κατεβάσετε όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα..

• Snapdragon camera (λειτουργεί τέλεια στο redmi note 5 που έχω δεν ξέρω αν είναι λειτουργικό σε σε άλλες συσκευές) για όσα παιδιά ενδιαφέρονται για πειραματισμους.. biggrin.png αρκετά αξιόλογη και με 4κ σωστή λειτουργία στο βίντεο Σημαντικό είναι ότι η συσκευή μας δεν χρειάζεται root για να δουλέψει το app μιας και η μορφή του είναι σε apk thumbsup.png Phonegyaan shared - Google Drive

• Snapdragon camera για όσα παιδιά ενδιαφέρονται για πειραματισμους.. αρκετά αξιόλογη και με 4κ σωστή λειτουργία στο βίντεο Σημαντικό είναι ότι η συσκευή μας δεν χρειάζεται root για να δουλέψει το app μιας και η μορφή του είναι σε apk Phonegyaan shared - Google Drive

• Χρήστο ζήλεψα φίλε" καράβια" "φαγητό" "ποτό" ειδυλλιακό τοπίο με φόντο τον λευκό πύργο .. Πολύ όμορφες φωτογραφίες

• Σήμερα έκανα κάποια τεστ με την open camera σε ότι αφορά τα βίντεο..(φωτογραφίες δεν testara) Δείχνει αρκετά καλή σε σύγκριση με την στοκ κάμερα, αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι βάζοντας την στα 1080 60fps και 42mps! να ανταποκρίνεται αρκετά καλά!! στα 4κ ανάλυση έδειχνε αρκετά lag και άσχημη ανάλυση έτσι απέφυγα να συνεχίσω. Πάντως η αλήθεια είναι ότι αυτή την φορά η xiaomi έδωσε μια καταπληκτική κάμερα /βίντεο που μπορεί άνετα να συναγωνιστή αρκετά ακριβότερα κινητά.. π.χ..Δείτε την έλλ…

• Να και μια ακόμα εντυπωσιακή τεχνολογια που φοράει το κινητό μας.! All you need to know about LPDDR4X RAM! - Tips and Tricks - Mi Community - Xiaomi

• Παράθεση από lefesta: “Ok το 4/64 πόσο πάει? Και μια χαζή ερώτηση, τι είναι αυτό με το τιμολόγιο που βγαίνει φθηνότερο? Έχω να πάρω τηλέφωνο κοντά χρόνο τώρα και όλο το βρίσκω μπροστά μου, τι έχει αλλάξει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τα 4g ram και 64 gb πάλι με αγορά και τιμή τιμολόγιου βγαίνει στα 210 € τα κέρδη είναι αρκετά και η τιμή είναι σούπερ

• Παράθεση από lefesta: “Καλησπέρα και από μένα, τελικά σε τι τιμή βγαίνει το τηλέφωνο? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λευτέρη η τιμή 'παίζει' ανάλογα από το που κάνεις την αγορά (Κίνα? Ευρώπη? Ελλάδα?..) προσωπική άποψη αν μπορεί κάποιος/κάποια δικός σου δηλαδή άνθρωπος να κόψει τιμολόγιο για την αγορά του κινητού συμφέρει να το πάρεις από εδώ και μάλιστα σου βγαίνει και φθηνότερα ακόμα και από Κίνα..!! Σκέψου ότι το redmi με τα 32gb και 3 g ram βγαίνει με τιμολόγιο 145€…

• Παράθεση από demakhs: “E, καλοκαίρι είναι τώρα!!! Που σαι βρε Νίκο, χρόνια και ζαμάνια.. Εγώ τις φώτος μου, τις ανεβάζω στην ... τρούπα μου, είναι πολύ καλές για δω μέσα!! ” Δημητρη χαθηκαμε οντως φιλε .. Xρονια και ζαμανια(ευχομαι ολα να ειναι καλα για εσενα) και εσυ δεν πας πισω τα μεγιστα σαν τον Χρηστο εχεις βαλει εδω... μπραβο. Πολυ χαιρομαι που ξαναγυρισα στην οικογενεια της xiaomi(στο φορουμ εννοω)

• Παράθεση από ANDREAS54: “Παράθεση από nikostrex: “Ειλικρινά θα ήθελα να σε έβλεπα moderator πιστεύω ότι τα Αξίζεις πάνω από όλα σαν άνθρωπος και μετά σαν γκουρού μάστερ φωτογραφιών ” Παράθεση από pavlidisc: “Πάψε ρε... μην με κάνεις και ζορίζομαι! ” Κοίτα @nikostrex η εμπειρία έχει δείξει ότι:Οδηγός + βλέψεις για moderator = ζορίσματα + banakia ” χαχα δεν τον φοβαμαι τον χρηστο θα τα καταφερει ..!! τα μπανακια ειναι για το καλοκαιρι

• Παράθεση από pavlidisc: “Πάψε ρε... μην με κάνεις και ζορίζομαι! Έχουν ρίξει και άλλοι τις κοτρώνες τους φίλε. Χωρίς αυτούς εγώ δεν θα ήξερα τίποτα. Όλοι από κάποιους άλλους μαθαίνουμε. Που θέλουν να μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί μας. Κανείς δεν γεννήθηκε φωστήρας. Με την βοήθεια όλων, άλλων να σπρώχνουν και άλλων να τραβάνε (όλοι χρειάζονται), βγάλαμε 5-10 συμπεράσματα και τα συγκεντρώσαμε για να διευκολύνονται οι "νέοι". Εμείς το κάναμε μια φορά... άλλοι το έχουν κάνει επανειλλημέμα. Όπως κ…