Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 336.
-
Αν δειτε και διάφορα βιντεακια που κυκλοφορούν στο YouTube θα δείτε οτι.. Η ναυαρχίδα mi 5 εχει κορυφαίο 3-axis stabilize αλλα παλι και εκεί έχουν τοποθέτηση πολυ φθηνό sensor φωτισμου.. Εχω ενα redmi note 4g και ποτε δεν ειχα πρόβλημα με τον sensor, ποτε δεν με ένοιαζε αν είναι νύχτα είτε τραβουσα φωτογραφια ειτε βίντεο..ομαλοτητα στο μεγαλειο του σε κιν του 2014! Η xiaomi εκανε ενα τεράστιο λάθος με τους sensores φωτισμού που επέλεξε για να εξοπλισει κιν του 2016.
-
Η αλήθεια είναι οτι με την Snapdragon έχεις καλύτερη ποιότητα στην απόχρωση τον χρωμάτων και με πολυ καλύτερο μενου για να διαχειριστής . Το μονο κακο της είναι ότι μειώνει τον φωτισμό μετα που θα βγάλεις την φωτογραφία. Το μεγαλύτερο οπλο αυτής της κάμερας είναι το video της!! Με διαφορά οτι καλύτερο υπάρχει για την ώρα
-
Παράθεση από Dante: “Παράθεση από nikostrex: “Παράθεση από xristo2121: “Οπότε xiaomi και wind δεν πάνε μαζί Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δυστυχώς Χρήστο. Ναι ” Καμια σχεση. Μη το ξαναλεμε 1000 φορες το πραγμα και παραπληροφορουμε. Καπου αλλου οφειλετε το προβλημα και καμια σχεση με την 800αρα η οποια κατα 99,999% δε περιοριζει τη συσκευη μας(και σχεδον ολες απο τη κινα μιας και ελαχιστες εχουν 800αρα) πουθενα. Εν ολιγοις η 800αρα ειναι ενα παραμυθι και οπου χρησιμο…
-
Παράθεση από Pro3: “και με vodafone τα ίδια, και με την ίδια σιμ σε άλλο κινητό κατευθείαν 4g. Επίσης από άλλο κινητό έκανα τραμπα τις σιμ στο note τίποτα..εκεί μαξ να πιάσω 14Mbps ενώ με ίδια σιμ σε άλλο κινητό 30.. ” Το πρόβλημα είναι οτι τα xiaomi δεν εχουν την 800 μπάντα που δουλεύει η wind το 4g τωρα αν έχεις αλλο παροχο και στο κανει.. Τοτε θα πρέπει να κάνεις αλλαγή της καρτας στην άλλη θυρα
-
Παράθεση από Pro3: “καλησπερα, εγω παιδιά έχω ένα θεματακι με 2 συσκευές (note 3 pro & redmi 3 pro), δεν θέλουν να πιασουν με τίποτα 4g. Τι μπορεί να έχω κάνει λάθος?? Είναι κολλημένα εκεί στο HSPAP.. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Σας ευχαριστώ. ” Καλησπέρα και καλώς ήρθες φιλε στην παρέα μας, βγάλε αν θέλεις ενα screenshot και ανέβασε το να δούμε πια rom φοράει το κινητό
-
Το ειχα ξαναγράψει αρκετα ποστ πισω οτι την ευθύνη την έχει ο sensor που είναι πολύ φθηνος.. Αυτό το άρθρο δείχνει ποιος είναι ο sensor "Liteon LTR55X ALSPRX" που είναι υπεύθυνος για την κακη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι πολυ ενδιαφέρον και προσπαθουν να βρουν λύση εκει στο xda. Για να δούμε.. [Xposed] [Testers needed] Trying to solve Li⦠| Xiaomi Redmi Note 3
-
Γιώργο μπράβο σου το αξιζες φίλε "Αρχες" " ήθος " "υπομονή " άμεσες απαντήσεις σε μέλοι που είχαν και έχουν ανάγκη.. και τοσα αλλα που χαρακτηριζουν τον χαρακτήρα σου.. Σου εύχομαι καλορίζικος και Να παραμείνεις" απλος" ενωτικος " έτσι θα συνεχιζεις να κερδίζεις την εκτίμηση και τον σεβασμό των μελών