Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 487.

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

οκ. σε ευχαριστω

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Καλημερα. Επειδη θελω να αγορασω ενα μαυρο λουρακι και βρηκα αυτο 22mm Smart Watch Band for Xiaomi HUAMI AMAZFIT-3.94 Online Shopping| GearBest.com . Να τσιμπησω κι ενα Protective Film ? Βοηθαει η θα χαμηλωσει περισσοτερο την ενταση ? Φοβαμαι λογω της φυσης της δουλειας μου πηπως το γρατζουνισω..

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Μια χαρά. Κι εγώ το ίδιο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σου. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Ποια ρομ είναι η τελευταία; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Κι εγώ εκεί το έβαλα. Όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Οκ. Σ'ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ. Μου φαίνεται πολύ χαμηλός ο φωτισμός.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Μια τελευταία ερώτηση τώρα που το πήρα και το ψάχνω. Υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί η φωτεινότητα;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Δεν ξέρω. Έλεγα μήπως το κινέζικο δεν είναι συμβατό με κάποιες ευρωπαϊκές λειτουργίες..... λέω εγώ... Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω εκτός από φθορά εξωτερικη; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα. Είμαι στη διαδικασία να πάρω ένα από άλλο παιδί από άλλο φόρουμ . Η ερώτηση μου είναι πως ξεχωρίζεις αν είναι το Chinese ή το ευρωπαϊκό; Αν δηλαδή είναι πειραγμένο Χρειάζεται να τσεκάρω κάτι ακόμα για να μη πάρω κάτι που έχει πρόβλημα; Πρώτη φορά σε Smart watche.. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκιμασα την πρώτη επιλογή νομίζοντας ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Θα το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Μαι 29th 2017, 9:20am =============== Παράθεση από Octaviastikos: “@ovelix11 μάλλον δεν έχεις διάβασει το ποστ!!! Ακολούθησε την προσαρμοσμένη εγκατάσταση και βάλε το miui luncher... ” αψογος. Μπηκε . Ολα καλα. Απλα μια ερωτηση. Αν θελω να καθαρισω το τηλεφωνο και να κανω factory reset ετσι που ειμαι , ποια ειναι η πι…

• καλημερα ! Δοκιμασα να βαλω την απλη xtrv αλλα πρωτη φορα μου εβγαζε συνεχεια errors μετα την εγκατασταση σε πολλες εφαρμογες. Δοκιμασα την AROMA αλλα ενω πηγε η εγκατασταση περιφημα (διαλεξα την πρωτη επιλογη ) οταν εγινε η επανεκινηση και πηγε να ξεκινησει μου εβγαλε προβλημα pixel ή κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα. Επειδη χρειαζομουν το κινητο αμεσα εβαλα πανω την προηγουμενη ( xtrv 7.5.18 ) . Μηπως ηρθε η ωρα για factory reset ? Κι αν ναι για να μη κανω καμμια πατατια μια υπενθυμηση τα βηματα ωσ…

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από pit13: “@ovelix11 ψάξε στην ενότητα παζάρι του φόρουμ, κάποιο μέλος νομίζω πουλάει ένα στα 100€ ” δεν το βρηκα .. Το εχεις δει καπου ?

• Στο hennessy βλέπω ότι έχει και XTRV αλλά και AROMA. Βάζουμε όποια θέλουμε;. Έβαλε κάποιος την AROMA; Όλα καλά; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από liabovas: “Έχω πάρει από GearBest άπειρα πράγματα. Δεν έχω πληρώσει ποτέ τελωνείο για μικρά δέματα όπως αυτό. (Είμαι Αθήνα) Γνώμη μου να προτιμήσεις την δεύτερη επιλογή (registered) αν, και την πρώτη επιλογή να διαλέξεις πάλι registered θα σου έρθει γιατί το GearBest για πάνω από 30€ νομίζω, τα στέλνει registered (συστημένο )για να παρακολουθήται η διαδρομή του δέματος. Το priority βολεύει για μεγάλα δέματα που είναι επικίνδυνα για τελωνείο. Άρα διαλέγεις την δεύτερη επιλογή που είν…

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Μαλιστα... Θα αποφασίσω μέχρι Δευτέρα και θα δούμε. Πάντως αν κάποιος θέλει να το δώσει εγώ είμαι εδώ... Σας ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Μια τελευταία ερώτηση. Ποια η διαφορά του registered και του unregistered.; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Αθήνα είμαι... Δεν ξέρω τι να κάνω.. Ασχετο αλλά είναι αδιάβροχο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Έτσι όμως πάω ψηλά και περίμενα πως και πως να πέσει... +2 7 €... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk