Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 487.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕχω τις επιλογες που φιανονται στη φωτο. Με priority εχει επιπλεον κοστος αν αυτο μου λες.
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμακαλησπερα στη παρεα. Θα ηθελα να κανω 3 ερωτησεις. Θελω να αγορασω το συκεκριμενο και το βρηκα εδω Original Xiaomi AMAZFIT Sports Bluetooth Smart Watch ENGLISH VERSION-159.99 Online Shopping| GearBest.com στα 96 €. Ειναι καλα ? Αν προχωρησω στη παραγγελια θα βαλω λογικα την αγγλικη version και μετα εχω να διαλεξω τροπους παραδοσης. Μου δινει 2 free . 15 - 35 business daysFREE SHIPPING Registered Air Mail10 - 25 business days Τι να παρω για αποφυγη τελωνειου ? Και κατι τελευταιο. Αν θελει καποιος…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Jinthegod: “Πως θα γίνει να μου έρχεται Mail για το mi MIX? Μου ήρθαν δύο email (mi4, redmi note 3) και όχι για το mi MIX. ” Δεν σου έχει έρθει τίποτα ακόμη για Mi-Mix γιατί δεν έχουμε βγάλει τίποτα ακόμη. Μην ξεχνάς πως η Xiaomi σταμάτησε την διάθεση των ROM γιατί ετοιμάζει την Nougat. Οπότε θα περιμένεις και εσύ όπως και εγώ να βγουν νέες ROM.. =============== Μαι 27th 2017, 12:51pm =============== Παράθεση από MarkosVL: “Ρε παιδιά, μία χαζή ερώτηση. Με το …
-
Εξαιρετικό!! Χίλια μπράβο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Redmi Note 3 hennessy μπήκε άψογα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπήκε από το πρωί. Μια χαρά όλα...! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Σε hennessy περνάμε άφοβα;; Ρωτάω διστακτικά γιατί ίσως χρειαστεί να φύγω και δεν θα μπορέσω εκεί που θα είμαι να ασχοληθώ με τυχόν προβλήματα.. ..
-
Κατέβηκε και πέρασμα της σε χρόνο ταχύτατο..
-
Καλημέρα σας. Η εγκατάσταση πήγε πολύ καλά. Πρώτη παρατήρηση είναι ότι μέσα σε 10 λεπτά από το 100% μπαταρία πήγε στο 89!!!. (Hennessy) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα! Εμείς έχουμε κάτι διαφορετικό;; Στέρηση θα πάθουμε;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά πήγαν. Χάθηκε το ρολόι που είχα όμως και τώρα δεν το βρίσκω στα διαθέσιμα αλλά ούτε και στα διαθέσιμα για download.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χρόνια πολλά κι από μένα. Κατεβαίνει για εγκατάσταση.. Μια ερώτηση. 6 ή 7 θα πάρει το hennessy? Να είστε όλοι γεροί. Υγεία πρώτα. Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα να έχετε όλοι!! Μια χαρά όλα...! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και από εμένα. Την έχω βάλει κι εγώ από το Σάββατο το πρωί. Ένα restart μόνο έχει κάνει τυχαίο και δείχνει ότι η μπαταρία είναι λίγο καλύτερα.. Ξέρει κανείς αν πάρουμε εμείς με το mtk 6 ή 7;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “Παράθεση από ovelix11: “Άσχετο αλλά από που αλλάζουμε icons...;;; Παλιά στην gtv πήγαινε στα themes και έβρισκα την παραμετροποίηση.. Τώρα;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπαίνεις στα themes, πατάς το ανθρωπάκι πάνω αριστερά και μετά πας “προσαρμοστε το θέμα" Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άψογος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άσχετο αλλά από που αλλάζουμε icons...;;; Παλιά στην gtv πήγαινε στα themes και έβρισκα την παραμετροποίηση.. Τώρα;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μία δεύτερη παρατήρηση μετά το error στο search είναι ότι ρουφάει μπαταρία σαν τρελό και ότι κάνει συνέχεια συγχρονισμό Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιβεβαιώνω κι εγώ το θέμα του κρασαρισματος στην αναζήτηση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καπου ειχε γραφτει ο τροπος να δουλευουν τα widgets και δεν το βρισκω......
-
Παράθεση από netblaster: “Στο xiaomi.eu έβγαλαν αυτο το fix για τον καιρό drive.google.com/file/d/0B4rjN-1Cvj0id1U2MnBydnZCNXM/view Δοκίμασα στην 6.11.17 xtrv που δεν δούλευε ο καιρός και τώρα λειτουργεί κανονικά! ” Δουλεψε !