Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 487.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
καλημερα ! Το rn3 μου φοραει την τελευταια gtv. Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη διαδικασια για factory reset . Περιμενοντας την Miui 8 θελω να καθαρισω τελειως το κινητο απο τα παντα. Παραλληλα δεν θα ηθελα με το που συνδεθω στο cloud να μου περασει τα παλια .Δεν θελω να χασω ομως το ξεκλειδωμα του bootloader.
-
Τελικα το πηγε εκει που του φτιαξαν το usb .Δεν το πηρα στα χερια μου γιατι ηταν του γιου του και εφυγε επαρχια για δουλεια. Απο Σεπτεμβρη θα το ξαναδοκιμασω . Απλα προς ενημερωση , οντως δεν το εβλεπε ο υπολογιστης . Κατι επαιζε με την καλωδιοταινία... Ειχε δικιο ο bodai !! . Tωρα το βλεπει . ΣΑς ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια .
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμη η νέα GTV-6.5.26 ROM για το RedMi Note 2 (Hermes) Βγήκε νέα ROM GTV-6.5.26 για το RedMi Note 3 (Hennessy) η οποία διορθώνει κάποια Bugs που παρατηρήθηκαν (Lag Spikes) Και οι δύο ROM δεν είναι Pre-Rooted αφού η Xiaomi έχει καταργήσει το Root Manager ακόμη και στις Develoeper ROMS. Για να έχετε ROOT θα πρέπει να κάνετε flash το supersu.zip από το TWRP Recovery ώστε να σας εγκαταστήσει το Super User που ως γνωστό ευθύνεται εν μέρη για μεγάλη κατανάλω…
-
καλησπερα ! Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Εχει ενας φιλος ενα rm note 3 σαν το δικο μου. Το πηρε ενα μηνα πριν απο εμενα. Φοραει την 7.00.16.00 (LHNCNCJ) απο gearbest. Πριν απο 2 μηνες περιπου μου παραπονεθηκε οτι δεν φορτιζει με τιποτα. Οντως μετα απο ενα μηνα το πηρα στα χερια μου και οτι κι αν δοκιμασα μετα απο 4 ωρες φορτιζε ενα 10%. Δεν μπορουσα να του το ξεκλειδωσω και να περασω την ρομ μας ( gtv) γιατι ειχα ηδη ξεκλειδωσει μαζι με το δικο μου αλλο ενα. Επρεπε να περασει μηνας. Στο διαστη…
-
Στο δικό μου λειτουργούν τα Led.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μια πρώτη παρατήρηση είναι ότι χάθηκαν τα τοπικά αλλά και τα αποθηκευμένα θέματα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπήκε... Όλα καλά στην εγκατάσταση. Καλημέρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ovelix11 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από ovelix11: “καλημερα. ξεκλειδωσα το redminote 3 ενος φιλου αλλα εχω κολλησει στο adb. Μετα την εντολη adb devices , αναγνωριζει το τηλεφωνο αλλα μετα μου βγαζει στην εντολη adb reboot bootloader ότι "reboot bootloader is disabled " . Καποια βοηθεια ??” Έχουμε κάποια λύση μπας και προλάβω να το ετοιμάσω σήμερα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk