Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 487.
-
σας ευχαριστω πολυ !
-
σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. υπαρχει η διαδικασια βημα-βημα πως το κανω ? Εννοω απο το σημειο που κανουμε wipe cache/dalvik cache και μετα ?
-
καλημερα κι απο εμενα. Εχω ξεκλειδωσει ( Μου εστειλε μυνημα η xiaοmi τον bootloader κι εβαλα εδω και 5 μερες με τις καταπληκτικες οδηγιες σας (Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 ) την GTV 6.1.29 DEVELOPER. Η ερωτηση μου ειναι 1.αν μπορω να περασω απο πανω την καινουργια ρομ η πρεπει να κανω καθαρη εγκατασταση ; . Εχω παραμετροποιησςι το κινητο με πολλες εφαρμογες και δεν θα ηθελα να τις ξαναβαλω. 2.Αν την βαλω απο πανω ποιος ειναι ο τροπος και τι κινδυνους εχω ;
-
gmail
Μήνυμαολα οκ με wipe cache/dalvik.
-
gmail
Μήνυμαειναι στην αυτοματη εναρξη. με wipe cache/dalvik cache από το twrp δεν σβηνει δεδομενα ?
-
gmail
Μήνυμακαλημερα κια ευχαριστω για την άμεση απαντηση. Οπως ειπα πιο πανω ξεκλειδωσα τον bootloader και εβαλα την xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_GTV-6.1.29. Το gmail δουλευει κανονικα . Απλα δεν μου ερχονται ειδοποιησεις στην μπαρα για καινουργιο email.Αυτο με τα permissions τα εχω κανει ολα.
-
gmail
ΜήνυμαNα διευκρινησω οτι εχω βαλει αυτη .. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 καμμια λυση στο προβλημα μου ?
-
gmail
Μήνυμακαλησπερα. Ξεκλειδωσα τον bootloader κι εβαλα την ελληνικη. Ολα καλα εκτος του οτι σταματησαν οι ενημερωσεις οταν ερχεται gmail απο την εφαρμογη της google. Καποια λυση ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ovelix11: “Οταν βγαινει καινουργια θα μας ερχεται ειδοποιηση για update ? ” Μόνο VIP μέλη λαμβάνουν ειδοποίηση και Link για Download Full ROM & Patch ROM, μέσα από το mail που έχουν δηλώσει... Τις νέες Version θα τις κατεβάζετε από την σελίδα μας, όταν ανακοινωθούν... ” άρα θα χρειαστεί ξανά και από την αρχή εγκατάσταση της ρομ. Όχι update μέσα από το μενού της miui για update;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλημερα ! αφου μου ηρθε το sms κι εχω κανει τα παντα βαζω το tool ,βαζω κωδικους αφου εχω συνδεσει το τηλεφ με το mi acount αλλα μου βγαζει αυτο .. τι κανω ??????? ολα τα εχω ακολουθησει κατα γραμμα !! ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Ειχα κατεβασει αυτη τη version unlock tool ..miflash_unlock-1.1.0121.2 αλλα κατεβασα αυτη MiFlashUnlock_v1.0.1225.2_English κι ολα πηγαν καλα .!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ovelix11: “καλημερα στη κοινοτητα. Το σαβ/κο θα ασχοληθω με το ξεξκλειδωμα (μου ηρθε σημερα sms). Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι : 1. ποια κατεβαζω απο εδω ? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-3/#files 2. οταν βγαινει καινουργια απο εδω θα παιρνει update η θα θελει τα ιδια απο την αρχη ? τελος να ευχαριστησω τα παιδια που ασχολουνται και εχουμε στα χερια μας ολα τα καλουδια ! ” 1: Αν έχεις Stable => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…essy-Stable-V7-1-…
-
καλημερα στη κοινοτητα. Το σαβ/κο θα ασχοληθω με το ξεξκλειδωμα (μου ηρθε σημερα sms). Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι : 1. ποια κατεβαζω απο εδω ? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-3/#files 2. οταν βγαινει καινουργια απο εδω θα παιρνει update η θα θελει τα ιδια απο την αρχη ? τελος να ευχαριστησω τα παιδια που ασχολουνται και εχουμε στα χερια μας ολα τα καλουδια !
-
Καλημερα ! Τελικα μου φαινεται δεν υπαρχει λογικη σε ποιους στελνουν κωδικο και σε ποιους οχι. Εχω κανει την αιτηση γυρω στις 25 Ιαν. Εχω κανει κανονικα εγγραφη στο miui με την συσκευη . Δεν εχωμπει καθολου στη διαδικασια να ποσταρω στο φορουμ τους για να ανεβω στα ποσταρισματα. Το πρωι καθως οδηγουσα μου ηρθε το παρακατω sms : Your unlock request has been approved. Go to unlock.update.miui.com to download the unlock tool. Αρα το Σαβ/κο προχωραω σε ξεκλειδωμα...