Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 130.

• τι μπορω να κανω για να περασω ελληνικη ρομ δηλαδη να κανω ολη την διαδικασια?

• Miui 7.1 | stable 7.17.9.0 (LHOCNCL) ANDROID VERSION 5.1.1 LMY47V =============== Ιουν 8th 2017, 2:35pm =============== τον οδηγο αυτον που βρισκεται εδω στην πρωτη σελιδα... θελω να βαλω ελληνικη ρομ οπως εχω βαλει στο MTK RM 3 που εχω και στο REDMI 3s εκει ολα καλα εδω δυσκολευομαι

• ναι τα εχω ολα και το PC SUITE που βαζω ολο λεει cant connect to phone

• καλησπερα ομαδαρα.... προσπαθω να ξεκλειδωσω μια συσκευη μολις ηρθε στα χερια μου για φιλο ... ξεκιναω τον οδηγο αλλα οταν μπαινω σε CMD δεν αναγνωριζει το κινητο με τπτ ? τι μπορει να κανω λαθος το ADB δεν αναγνωριζεται σαν εσωτερικη η εξωτερικη εντολη ενω σαν fastboot device to αναγνωριζει

• Magic WormHole

guantanamo4 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

!!!

• κολληματα

guantanamo4 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

καλημερα σε ολους εχω παρατηρησει οτι τελευταια το κινητο μου κολλαει λιγο και συνεχως μου πεταει μια διαφημιση στην αρχικη οθονη και σκεφτομαι απο ντεβ που εχω να παω σε στειμπλ ξερω οτι πρεπει να κανω φορματ και για αυτο εκανα τοπικο αντιγραφο αλλα στο φορματ πιστευω οτι θα σβηστει....οποτε θελω να μαθω αν ξερεις κανεις πως μπορω να το παρω το αντιγραφο σε ενα στικακι και μετα να το φορματ να το ξαναβαλω στο τηλεφωνο για να μπουν οι εφαρμογες και ολα τα υπολοιπα στην θεση τους

• ΜΕΤΑ ΑΠΟ FLASH [SOLVED]

guantanamo4 - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

καλησπερα παιδια ενταξει τα καταφερα μετα απο μερικες προσπαθειες εμεινε σε φαστμπουτ και εκανα ολη την διαδικασια απο την αρχη china dev unlock bootloader flash xtrv rom ολα κομπλε....

Μήνυμα

εχω περασει ρομ σε πανω απο 30 xiaomi παντα ηταν με την συγκαταθεση τους και παντα δωρεαν γιατι μου αρεσει να ψωνιζει ο κοσμος κινεζιες και να μην δινει λεφτα στουσ κλεφτες της σαμσουνγκ anyway =============== Απρ 21st 2017, 2:20pm =============== ξερει κανεις αν μπορω να μπω σε edl με εντολη απο adb ? γιατι το κινητο ανοιγει μονο σε fastbooot και δεν μπορω να το βαλω edl για να ξεκλειδωσω bootloader

Μήνυμα

αγχώνομαι γιατί δεν είναι δικό Μου είναι αλλουνού αφού κάπου κάπου μπαίνει fastboot κάνω όλη την διαδικασία για unbrick ;

Μήνυμα

γεματο ηταν τωρα πηγα να τραβηξω ενα βιντεο να δειτε πως αναβει και σβηνει και μπηκε σε φαστμπου ευτυχως οποτε κανω ελεγχο για μπουτλοαντερ ? =============== Απρ 21st 2017, 12:35pm =============== τωρα παλι δεν μπαινει φαστμπουτ αναβοσβηνει 2 φορες και κλεινει.... =============== Απρ 21st 2017, 12:38pm =============== τωρα παλι μπηκε θα με τρελανει αυτο το κινητο....λες μακη μου να κλειδωσε ο μπουτ ?

Μήνυμα

ναι @NasDriver δυστυχως

Μήνυμα

συγνωμη για τα κεφαλαια... το κινητο ειναι νεκρο πως θα τον ξεκλειδωσω ξανα ? ανοιγει μονο ενα δευτερολεπτο και σβηνει αμεσως το ιδιο και σε φαστμπουτ

Μήνυμα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑΣ ΕΛΛΗΙΝΚΗ ΡΟΜ ΣΕ ΕΝΑ REDMI 3 ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΛΑΣΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΓΙΑ XTRV ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΦΛΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΙΚΟΒΕΡΙ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙ ΛΟΓΚΟ ΣΒΗΝΕΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΒΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ Μ Ε ΤΟ ΜΙ ΛΟΓΚΟ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΙΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΜΠΩ ΡΙΚΟΒΕΡΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΕΙΤΕ ΦΑΣΤΜΠΟΥΤ ΠΑΛΙ ΑΝΑΒΕΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΞΑΝΑ....ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΩ ? ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΕ…

• προβλημα με θυρα

guantanamo4 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

με τελευταια gkalen prin tis ΧΤRV

• προβλημα με θυρα

guantanamo4 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

καλησπερα στην ομαδαρα και χρονια πολλα μου συμβαινει κατι πολυ περιεργο ..... εχω το note 3 Kenzo και οταν το βαζω να φορτισει η το συνδεω στο pc δεν ανταποκρινεται αλλα αν το κλεισω αρχιζει και φορτιζει χωρις να πειραξω το καλωδιο...εν ολιγης δεν φορτιζει ανοιχτο παρα μονο κλειστο! εχει συμβει σε αλλον αυτο ? φτιαχνεται ? εχω την εντυπωση πως αν ειναι προβλημα της θυρας δεν θα φορτιζε καθολου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!

• εγω μολις εφτασαν στα χερια μου 2 συσκευες παιρναω αμμεσως china dev fastboot και στα δυο ξεκλειδωνω το ενα περναω ελληνικα τωρα παω στο δευτερο και μου βγαζει συνεχως οτι δεν ταιριαζει ο λογαριασμος με τον λογαριασμο της συσκευης ενω βαζω αλλον λογαριασμο απο την πρωτη συσκευη εχθες μου ηρθε το μνμ για τα δικαιωματα

• αφου μας εφτιαξε ο λαλας στην παρακατω διαδικασια των ελληνικων περναω twrp μπαινω σε recovery και μου λεει Mount Decrypt data enter password

• παιδια η παναγια να εχει καλα τον @lallasgr το παιδι να εχει οτι καλυτερο στην ζωη του μονο τυχη και χαμογελα και πανω απο ολα υγεια

• στο παλιο φλας με το κιτρινο χρωμα μου βγαζει ¨συναντηθηκε το τελος του αρχειου¨στο καινουριο το πορτοκαλι μου βγαζει can not read port COM30